dariiaa مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 627 عنوان ایفون دسته دوم .. 54 بازدید | 7 پست یکی از اشنا ها ایفون ۱۲ دسته دو خریده خیلی راضی بود میگفت سلامت باتریش هم ۹۰ هست به نظرتون دسته دوم میارزه؟؟؟ خیلی حرفا شنیدم ولی خندیدم فکر کردن نفهمیدم ولی کسی ک یک بار زخم خورده دفعه دوم عاقل تر میشه شکستی ک باعث شده شجاع تر بشی خودش نعمت بزرگیه 1402/04/12 | 01:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dariiaa مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 627 اره به شرطی که واقعا ناب باشه از چه لحاظی؟ خیلی حرفا شنیدم ولی خندیدم فکر کردن نفهمیدم ولی کسی ک یک بار زخم خورده دفعه دوم عاقل تر میشه شکستی ک باعث شده شجاع تر بشی خودش نعمت بزرگیه
dariiaa مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 627 بستگی داره منم ایکس دسته دو خریدم باطریش ۹۷ بود عالیه چه چیز هایی رو چک کردی؟چقدر پایین تر خریدی قیمتش رو؟ خیلی حرفا شنیدم ولی خندیدم فکر کردن نفهمیدم ولی کسی ک یک بار زخم خورده دفعه دوم عاقل تر میشه شکستی ک باعث شده شجاع تر بشی خودش نعمت بزرگیه
علی_ماندگار عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 2392 چه چیز هایی رو چک کردی؟ چقدر پایین تر خریدی قیمتش رو؟ من از آشنا خریدمی جورایی شانس آوردم
dariiaa مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 627 من از آشنا خریدم ی جورایی شانس آوردم اهاچقدر پایین تر میفروشن از قیمتش تقریبا؟ خیلی حرفا شنیدم ولی خندیدم فکر کردن نفهمیدم ولی کسی ک یک بار زخم خورده دفعه دوم عاقل تر میشه شکستی ک باعث شده شجاع تر بشی خودش نعمت بزرگیه
علی_ماندگار عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 2392 اها چقدر پایین تر میفروشن از قیمتش تقریبا؟ من پارسال خریدم ۱۳ و نیم میلیوننوش ۱۸ بود