2777
2789
عنوان

اونایی که آیفون دارین بیان 😁

56 بازدید | 6 پست

خدااایی اونایی که آیفون دارین زندگی و سطح مالی‌تون هم به اون آیفون سیزده پرومکس‌تون میخوره یا نه؟ 

راست و حسینی بگین اینجا کسی نمی‌شناستتون

خواهشاً دعوا نکنید من حرف بدی نزدم به کسی بربخوره

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍

واسه کارم نیازمه

" درود به مردم شریف ایران/ دختر بلد نیست خط چشم بکشه/بچه ها نخندینا/ما همه باهم هستیم نترسید/زودی میبینمتون/مهرشاد اینورُ نگاه کن/بلوچستان مال ایرانِ/ من میخوام برم دادسرا/ دخترم مریضه/مامان تورو خدا به خاطر من/ خاله نفس بکش/ بچه هاااا بچه هااا /اینجا مردم فقط زنده‌ان زندگی ندارن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه ایفون سیزده پرومکس که الان زیر صد تومنه چه ربطی به وضع مالی داره

خیلی ربط داره

طرف پراید سوار میشه گوشیش هشتاد میلیونیه ، خب آخه اون گوشی کجاش به اون ماشین میخوره😐

خیلی ربط داره طرف پراید سوار میشه گوشیش هشتاد میلیونیه ، خب آخه اون گوشی کجاش به اون ماشین میخوره😐

خب پراید سیصد تومنه

من خیلیا رو میشناسم کاملا معمولی هستن ولی دوست دارن گوشی روز داشته باشن

خب پراید سیصد تومنه من خیلیا رو میشناسم کاملا معمولی هستن ولی دوست دارن گوشی روز داشته باشن

نظرتون محترمه ولی من موافق نیستم

نه عزیزم چون تو جامعه ای زندگی می‌کنیم که پول و مادیات حرف اولو میزنه ملت ظاهرشونو با آیفون و بقیه چیزا حفظ میکنن وگرنه بری داخل زندگیشون میبینی یه سریاشون آه در بساط ندارن