2777
2789
عنوان

بیاین بگین جاریم چه شخصیتی داره

518 بازدید | 29 پست

بچه هامایه باغ کوچیک داریم من جلورفتم تا میوه جمع کنم شوهرم بعدچنددقیقه پشت سرم اومددیدم جاریم هم اومده بعد جاریم سریع رفت بالای درخت منم این پایین داشتم جمع میکردم شوهرم حی غرمیزد که چرا زودترنیومدی داره غروب میشه جاریم حی تکرارمیکرد می گفتی من باهات می یومدم منم چون جاریم خیلی انرژی منفی میده وخبرچین دوست نداشتم باهام بیادبعد سبدپرکردیم وخیلی هم سنگین بود گفت بیا باهم ببریم منم گفتم بزارشوهرم بیادببره‌ جلوشوهرم میگه توبه این میگی سنگین حالا شوهرم میگه خیلی ازخانماسواردرخت میشن  منتظری تا من بیام همیشه جاریم باشوهرش خیلی بد حرف میزنه جلو شوهرم دایه مهربان ترازمادرحالا بگین چه شخصیتی داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مجردم اما میگم چشمش دنبال شوهرته مواظب زندگیت باش

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

ﭺاپلوس

خوب گفتی با شوهرخودش اونقدربد حرف میزنه مثلا میگه اگه حرفم گوش نده فلان جاشومیکشم خیلی ازاین واون خبرمیاره بهش گفتم این کارت درس نیس بازم نمی فهمه حتی بدگویی بچم میکنه اگه بهش روبدم

خوب گفتی با شوهرخودش اونقدربد حرف میزنه مثلا میگه اگه حرفم گوش نده فلان جاشومیکشم خیلی ازاین واون خب ...

این یه ادم بشدت سمی و بدرد نخور هست.. اصلا بهش رو نده ...بزن تخریبش کن ..

..بعضیا فلسفه ی زندگیشون اینه                                    دهن داریم چرا گوه نخوریم 
2790
2778
2791
2779
2792