2777
2789
عنوان

بیاین بگین جاریم چه شخصیتی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 29 پست
همین‌ بگو 

شما نمیتونی و مجبور نیستی بتونی!!!! وقتی ایشون مایله زنش مثل تراکتور باشه شما هم میتونی مایل باشی شوهرت مثل دیوید بکهام باشه! میتونی مایل باشی هر ماه برات فلان مبلغ طلا و جواهر بخره!!!! ازش توقع داری بیشتر از توانش برات هزینه کنه؟؟؟ خوب البته که خیر!!!! پس اونم همچین حقی نداره وقتی نمیتونه درک کنه میتونی به روش بیاری بگی منم شوهر پولدار میخوام تو خودتو پولدار کن من خودمو قوی میکنم

چی بگم والا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در کل جاری ها نمک میریزن شوهرت باید خوب رفتار کنه جوری ک دیگ نفس نکشه جلو شوهرت. من جاریم همینجور. ولی وقتی کسی بخواد جلو شوهر خودش حرف بزنه شوهرش انگار کور کر. هیچ توجه به حرف کسی نمیکنه. غیر زنش

جاریت بنظر کار اشتباهی نکرده خاسته کمکت کنه حالا از قبل باهاش مشکل داری برا اینه مشکل اصلی اینه شوهرت بد دهنه  یکیو میکنه بلبل زبون میشه منم ای مشکلو دارم شوهرم یکیو میبینه جوگیر میشه بعضی وقتا ولی خدایی از همه ی خصوصیات جاری ک خودت میدونیم بگذره اون میخاسته کمکت کنه 

این یه ادم بشدت سمی و بدرد نخور هست.. اصلا بهش رو نده ...بزن تخریبش کن ..

به من میگه دوستم بادوست پسرش آوردم خونه تا صبح تواتاق خوابم صداشون میومدحالا اگه من ازاین کارابکنم شوهرم گردنم میزنه تا این حد

به من میگه دوستم بادوست پسرش آوردم خونه تا صبح تواتاق خوابم صداشون میومدحالا اگه من ازاین کارابکنم ش ...

اوه ﭺ ادمیه ....نرمال نیست 

..بعضیا فلسفه ی زندگیشون اینه                                    دهن داریم چرا گوه نخوریم 
نه ولی خیلی خودشیرین‌ کارای مردونه انجام میده مثلا میپره  رودیوارکه دربازکنه ازاین کارا

وااا بگو ی کم لطافت زنانه داشته باش 

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

نداره بابا میپره همش رودردیوار

😂😂😂😂

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

2790
2778
2791
2779
2792