2777
2789
عنوان

چه حسرت هایی تو زندگی دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2212 بازدید | 161 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاربر اقا هستم  حسرت هیچ مردی را نخور  برادرانه بهت گفتم

ممنون زنده باشی خیلی دوسش داشتم یهو سرد شده ...❤😔

خطاب به تمام خستگان جهان ؛ باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد 🌸💞💌  اللهم صل علی محمد و آل محمد

حسرت شغلمو،حسرت اینکه یکی منو بفهمه،حسرت یک کار لذت بخش بدون بچه ،حسرت بودن همسرم کنارمون، حسرت اینکه کاش حمایتم میکرد ،حسرت خیلی چیزا حتی چیزای کوچیک،مثل حسرت اینکه همسرم باشه باهم بچه رو پارک ببریم یا یک مسافرت باهم بریم بدون اینکه زود بخواد برگرده یا منو نذاره خودش برگرده یا یک بیرون دوتایی که همش گوشیش زنگ نخوره

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

خدانکنه قربونت بشم‌❤ بی دلیل سرد شده ازم .. نمیدونم چکار کنم کات کردیم یجورایی😭

منم فاصله گرفتم ازش

جداییم از هم

منم روحم نابوده

امیدوارم اگه به صلاحته برگرده

ولی اگه به صلاحت نیست 

خدا بهترینشو سر راهت قرار بده❤️ 

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍

کاش عقل و سیاست داشتم 

همه ازم بدشون میتاد خیلی بی ستاره ام 

هیچی نیستم حاااالم از خودم بهم میخوره 

اصلا عقل و شعور و سیاست ندارم جالب اینک پدرمادرم به سیاست و روابط عمومی معروفن 

ولی من فوووق العاده احمق و نادون و نفهمم 

ابرومونو همه جا بردم 

کاش خدا بهم عقل و سیاست میداد

یه دل سیاه و خسود و کینه ای دارم 

لیاقت هیچی رو ندارم

حتی یه نفرو نیس از من راضی باشه باید برم بمیرم 

خدانکنه گلم غم نبینی 

فداتشم❤️

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍
منم فاصله گرفتم ازش جداییم از هم منم روحم نابوده امیدوارم اگه به صلاحته برگرده ولی اگه به صلاحت ...

فدات بشم❤🙂

خطاب به تمام خستگان جهان ؛ باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد 🌸💞💌  اللهم صل علی محمد و آل محمد
خب این قابله حله چون منم یه تایمی کلاس پیانو میرفتم اول از همه بری کلاس نمیگن پیانو بگیر میگن کیب ...

ممنونم عزیزم❤😘 ولی با حرف مامانم چه کنم نمیذاره برم و میگه به چه دردت میخوره مگه از توش پول درمیاد؟؟

اهل یکی به دو و کل کل کردن نیستم پس اگر نظرت با من مخالفه لطفا ریپلای نکن چون وقت خودت رو هدر میدی و نظرت رو نخونده، محترم میدونم🙂 خواننده خاموش ۱۳۹۸ کاربر ۱۴۰۰
ولش کن بذار بره    ببخشید اینو میگم اما یکبار بگو به درک

ممنون از دلگرمیت داداشم.... بله باید گفت به درک چون مقصر خودش بود

2790
2778
2791
2779
2792