2777
2789
عنوان

چه حسرت هایی تو زندگی دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2212 بازدید | 161 پست
الهی بمیرم خدا صبر بده 

خدانکنه گلم غم نبینی 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول مسئله مالیش دوم خونمون خییییلی کوچیکه و آپارتمانیه خب جا نداریم و صداشم مزاحمه از طرفی مادرم اصص ...

خب این قابله حله

چون منم یه تایمی کلاس پیانو میرفتم

اول از همه بری کلاس نمیگن پیانو بگیر

میگن کیبورد بگیر 

که تا ۳ ۴ میلیون هم میتونی کیبورد خوب بگیری

کوچیک هم هست کیبورد  اندازه صفحه پیانوعه و پایه داره ک قابله حمله

درباره صداش هم دکمه داره و میتونی صداشو کم کنی 

در حدی صداشو بیاری پایین که فقط خودت بشنوی

دو سال با کیبورد کار کن

بعد از ۲ سال هم که دستت راه افتاد خدا بزرگه

سرچ کن تو نت کیبورد مارک کاسیو

شکل هاشو ببین

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍
حسرت عشق

خدا بهترین آدمو نصیبت کنه 

هم قلبشو هم روحشو

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍

اگه کارتو همون موقع عاقلانه انحام بدی نه از روی احساس مطمئن باش حسرت هیچی به دلت نمیمونه 

چیزایی هم ک دستتو نیوده نباید براش حسرت خورد

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶
حسرت ی پدر خوب و مهربون

بمیرم😔💔

2790
2778
2791
2779
2792