کاش کلاس هایی که تو بچگی فرستادنمو پیگیری میکردم و میرفتم و وسط راه ولشون نمیکردم
کاش عاقلانه تر زندگی میکردم
کاش مهربون تر بودم باهمه
و خیلی کاش های دیگه......
لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍
اولا که کنکور همه چیز نیست هزارتا مسیر دیگه برای موفقیت هست دوما تجربه به دست اوردی همین عا ...
😂❤️❤️نه عزیزم مرسی از لطفت الان میتونم بخرمش ولی میدونی دگ به دردم نمیخوره داره ۱۸ سالم میشه بعضی حسا بعضی چیزا هم زمان دارن اونم مال زمان بچگیام بود فقط دلیل خونوادمو نمیدونم که چرا برام نمیگرفتن در حالی ک اسباب بازی برام میگرفتن ولی هر چقدر خواستم اونو نگرفتن کلا عاشق پزشکی بودم از بچگی دوس داشتم وسایلشو داشته باشم
این کاربری دست دو نفره✌️ گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را؟🥺🖤 شاعر میگه که= شاید که نه ...واقعا مردم،گول اون چشاتو من خوردم🥀🥺...یکی نبود بهم بگه ک اول شناخته بعد مردن🖤 یا اونجا ک میگه= حتی تو تصمیمات من چشمات بی اثر نبود.🙂 یا اونجا ک میگه= من از تموم خاطرات فقط چشاتو یادمه از کل ماجرای تو،فقط چشاتو یادمه :) دیگه ببین چشات چه غوغاییه ک حتی شاعرم بلد نیست ازشون دل بکنه🥺🖤
ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماههاست کسی استفادهش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
از زخمهای گذشتهتون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شدهاند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
فداتشم❤️ معلومه که پول در میاد میتونی تدریس کنی میتونی بری تو بند های موسیقی میتونی وقتی خ ...
خدا نکنه عزیز دلم
درسته منم همین فکرو همیشه دارم
اتفاقا امروز رفتم آموزشگاه و دلو زدم به دریا الهی که وقت کنم و اتفاق بیفته ممنونم از راهنماییتون❤😘😍
اهل یکی به دو و کل کل کردن نیستم پس اگر نظرت با من مخالفه لطفا ریپلای نکن چون وقت خودت رو هدر میدی و نظرت رو نخونده، محترم میدونم🙂 خواننده خاموش ۱۳۹۸ کاربر ۱۴۰۰