2777
2789
عنوان

چه حسرت هایی تو زندگی دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2212 بازدید | 161 پست
من مطمئنم خیلی ها هستن که دوست دارن اول خدا  بعدش اطرافیان  ولی اگه کسی نبود  من ...

خدا که همیشه هست.از وقتی که کرونا اومد ماسک میزنیم.من هنوزم ماسک میزنم.اینقدر راحتم میرم بیرون زیر ماسکم با خودم و خدا حرف میزنم.متشکررمممم😍😍😍😍😘😘

🍀🍀🍀اب هست خاک هست جوانه باید زد. 
اولا که کنکور همه چیز نیست هزارتا مسیر دیگه برای موفقیت هست  دوما تجربه به دست اوردی همین عا ...

😂❤️❤️نه عزیزم مرسی از لطفت الان میتونم بخرمش ولی می‌دونی دگ به دردم نمیخوره داره ۱۸ سالم میشه بعضی حسا بعضی چیزا هم زمان دارن اونم مال زمان بچگیام بود فقط دلیل خونوادمو نمیدونم که چرا برام نمیگرفتن در حالی ک اسباب بازی برام میگرفتن ولی هر چقدر خواستم اونو نگرفتن کلا عاشق پزشکی بودم از بچگی دوس داشتم وسایلشو داشته باشم 

این کاربری دست دو نفره✌️                                      گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را؟🥺🖤                              شاعر میگه که= شاید که نه ...واقعا مردم،گول اون چشاتو من خوردم🥀🥺...یکی نبود بهم بگه ک اول شناخته بعد مردن🖤                                                 یا اونجا ک میگه= حتی تو تصمیمات من چشمات بی اثر نبود.🙂                                                              یا اونجا ک میگه= من از تموم خاطرات فقط چشاتو یادمه از کل ماجرای تو،فقط چشاتو یادمه :)                  دیگه ببین چشات چه غوغاییه ک حتی شاعرم بلد نیست ازشون دل بکنه🥺🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونم شغل همسرتون رو بپرسم؟

نظامی

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

چشم من اگه لایق دعا کردن باشم دعا میکنم انشالله خدا گره از کارت باز کنه❤️

قربونت مهربون❤️

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
میشه میشه  من ایمان دارم❤️

قربونت بشم 🥺❤

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
واقعا  متاسفم شدم،چند سالش بود خدا بیامرز

یه هفته به تولد یک سالگیش مونده بود

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....
فداتشم❤️ معلومه که پول در میاد میتونی تدریس کنی میتونی بری تو بند های موسیقی  میتونی وقتی خ ...

خدا نکنه عزیز دلم

درسته منم همین فکرو همیشه دارم

اتفاقا امروز رفتم آموزشگاه و دلو زدم به دریا الهی که وقت کنم و اتفاق بیفته ممنونم از راهنماییتون❤😘😍

اهل یکی به دو و کل کل کردن نیستم پس اگر نظرت با من مخالفه لطفا ریپلای نکن چون وقت خودت رو هدر میدی و نظرت رو نخونده، محترم میدونم🙂 خواننده خاموش ۱۳۹۸ کاربر ۱۴۰۰
2790
2778
2791
2779
2792