2777
2789
عنوان

قبولی پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 4265 بازدید | 122 پست
عزیزدلم من هوشبری میخوام روزی چند ساعت درس بخونم متاهلم بچه ۴ساله دارم نمیدونم میانگین چند درصد بزنم ...

خداروشکر هوشبری در حد پزشکی خوندن اینا نمیخواد . متاهلم هستی واسه هر درس یه منبع متوسط روبه بالا داشته باشی کافیه . الان ک عمومیا حذف شده روزی ۶ ساعت شروع کنی خوبه تا روزای نزدیک کنکور به ۸ اینا برسونی عالیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب همینو میخواستم بدونم. درسخون بودید و معدل بالا. حالا سر کنکور موتور تست زدنو روشن گردید.‌

انگیزه رو که اره داشتم . و مهم ترینش پودر کردن دهن فامیل بود😆😂

روش کنکوری خوندنو یاد بگیری تمومه بخدا . هرچقدم درسخون باشی تا ندونی چجوری بخونی فایده نداره

انگیزه رو که اره داشتم . و مهم ترینش پودر کردن دهن فامیل بود😆😂 روش کنکوری خوندنو یاد بگیری تمومه ...

خوب من مشکلم اینه نمیدونم چطوری بخونم بخدارهیچیکم بدون پول آدم راهنمایی نمیکنه 🥲😔 میشه بگی چطوریه میشه تو تلگرام باهات حرف بزنم تورخدا 

اره باید همیکازو کنم واااقعا دیگ عمرم داره میره

اره عزیزم. میدونم چقد نفسگیره وقتی به روزای گذشته فکر میکنی و نمیدونی چطور گذشت و هنوزم اول راهی. اما تو از گذشته ات عبرت بگیر و تلاش کن

تنها راه نجات تلاش کردنه. اگه امروز شروع کنس فردا یه قدم جلوتری

خدا جون دوستت دارمااااااااااا خیلییییییی زیاد🐳🐥...حسبی ربی جل الله، ما فی قلبی غیر الله، نور محمد صل الله ، لا اله الا الله❤..‌. 

آره چرا که نه... 

دوست من تو 24 سالگی داروسازی قبول شد

میشناسم اطرافم چند نفر بالای 26 بعد ليسانس باز برگشتن سراغ همین کنکور و پزشکی آوردن ... خیلیای دیگه هستن که شاید من و تو نشناسیم.. 

راستی در مورد مسائل درسی با هر کسی مشورت نکن اینجا هم نپرس، چون یه سری  این راه رو نرفتن و فقط انرژی منفی بهت میدن نازنینم

ارغوان، شاخه ی هم خون جدا مانده من... 
اره عزیزم. میدونم چقد نفسگیره وقتی به روزای گذشته فکر میکنی و نمیدونی چطور گذشت و هنوزم اول راهی. ام ...

بخدا نیمدونی چ فکرایی میکنم چ زجرایی کشیدم اصلا امسال مامان بابام فک میکنه من رتیم میشه ۳هزار اینا نمیدونم به اونا چی بگم

وااقعا میدونید چقدر خوندن؟؟ مرسی عزیزدلم 🌹😍

قربونت... میخوام بگم اگه بخوای میشه... مسلما خوب خوندن

اونام یه روزی ناامید ترین بودن اما ورق برگشت 

ارغوان، شاخه ی هم خون جدا مانده من... 
فداتشم عزیزم مرسی ک جواب میدی  میدونی من چرا ناامیدم تو مدرسه درس خیلی میخونرپ خیلی آخرشم نمیت ...

خواهش میکنم گل 

اره اول درسنامه یه فصلو کاملللل میخوندم . نهایتا واسه یادگیری ۱۰ ۱۲ تا تست اموزشیم میزدم . ولی بعد اینکه اون فصل تموم میشد ۳ ۴ روز فقط تست میزدم ازش . مرورم خیلی مهمه . نداشته باشی تلاشت به فنا میره . زیست خیلی سبز خیلی خوبه.اول درسنامه بخون .همزمان با خوندنش هایلایت و حاشیه نویسی داشته باش . چون موقع جمع بندی همونا بدردت میخوره. بعد اینکه درسنامه تموم شد تا میتونی تست بزن ازش . اگه در حین تست نکته جدیدی پیدا کردی حتماااا حاشیه کتاب یادداشت کن دوباره بخونی بعدا

خواهش میکنم گل  اره اول درسنامه یه فصلو کاملللل میخوندم . نهایتا واسه یادگیری ۱۰ ۱۲ تا تست امو ...

من بخدا پارسالم زیستو اینطوری خونرم ولی نرسیدم کل فصلو بخونم ولی نتونستم تو کنکور حتی ۵ درصد بزنم