2777
2789
عنوان

قبولی پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 4349 بازدید | 122 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بخدا نیمدونی چ فکرایی میکنم چ زجرایی کشیدم اصلا امسال مامان بابام فک میکنه من رتیم میشه ۳هزار اینا ن ...

من معتقدم اونایی که درس میخونن فقط جسمی خسته میشن اما اونی که درس نمیخونه و همه وقتش با عذاب وجدان میگذره روحش خسته میشه که این صدبرابر بد تر از اون هست. مطمئن باش اگه کارای روزانتو تغییر بدی نتیجه متفاوتی مبگیری و این مرحله از زندگیت به سلامت طی میشه.

باید اونا رو مطمئن کنی که امسال تغییر میکنی و امسال اخرین بار هست. یه ازمون شرکت کن و نتیجه ازموناتو باهاشون درمیون بذاز تا اونا هم بدونن که تو تغییر کردی و امیدوار بشن و بیشتر ازت حمایت کنن. مطمئن باش اونا هم واسه تو بهترینا رو میخوان اما از هدر رفتن وقت و زندگیت نگرانن.

خدا جون دوستت دارمااااااااااا خیلییییییی زیاد🐳🐥...حسبی ربی جل الله، ما فی قلبی غیر الله، نور محمد صل الله ، لا اله الا الله❤..‌. 
من بخدا پارسالم زیستو اینطوری خونرم ولی نرسیدم کل فصلو بخونم ولی نتونستم تو کنکور حتی ۵ درصد بزنم

خیلیم ریزبینی و وسواسی خوندن خوب نیس😕

تو دیگه کتاب خیلی سبزو کامل بخون . همه تستاشم بزن . نکته تستاییم ک بلد نبودی حتما بنویس. زود به زود مرور داشته باش . حتما بالا میزنی . شاخ غول نیس ک

قربونت برم مرسی بابت روحیه دادنت

فدات... واقعیت بود 

انشاالله بهترین ها برات رقم بخوره 

بجز دوست خودم که 24 دارو آورد 

پیج kawa_life رو ببین... بعد ليسانس اقتصاد پزشکی آورد... حالا تو که خیلی کم سن تری

یا بهاره ابراهیمی تو 30، بعد ليسانس میکروبیولوژی و 4 بار کنکور دندان آورد... اون پیجش یادم نیست اما سرچ کنی میاد

یا شهریار رشتیانی و همسرشون تو کانون سرچ کن میاد... 

ارغوان، شاخه ی هم خون جدا مانده من... 
من معتقدم اونایی که درس میخونن فقط جسمی خسته میشن اما اونی که درس نمیخونه و همه وقتش با عذاب وجدان م ...

اره ضربه روحی شدید بهم وارد شده نمیدونم امسال رتبمو. ببین چیکار میکنن بابام وااای😔😔

اره ضربه روحی شدید بهم وارد شده نمیدونم امسال رتبمو. ببین چیکار میکنن بابام وااای😔😔

بگو رتبه‌ات خوب نیس و میخوای فقط یه سال دیگه تلاش کنی و بعدش هر چی هم که شد میری. فقط این یه سالو ازت حمایت کنن

خدا جون دوستت دارمااااااااااا خیلییییییی زیاد🐳🐥...حسبی ربی جل الله، ما فی قلبی غیر الله، نور محمد صل الله ، لا اله الا الله❤..‌. 
بابام خودش میخواد کارناممو ببنیه🥲🥲

☹ عزیزم نمیدونم چی بگم فقط خدا کنه با دیدن کارنامه‌ات از تو ناامید نشه و واسه سال اینده ازت حمایت کنه. واسه همین میگم که بهشون بگو رتبه‌ات خوب نیست.

اولین کنکورت چه سالی بود و امسال کلا چند روز درس خوندی؟

☹ عزیزم نمیدونم چی بگم فقط خدا کنه با دیدن کارنامه‌ات از تو ناامید نشه و واسه سال اینده ازت حمایت کن ...

اولین کنکورم ۹۹ امسال بخدا اصلا هیچی نتونستم بخونم فقط برای معدلم یک ماه امتحان دادم اون بود😔

اولین کنکورم ۹۹ امسال بخدا اصلا هیچی نتونستم بخونم فقط برای معدلم یک ماه امتحان دادم اون بود😔

دقیقا هم سن خودمی. نگران نباش عزیزم اگه راه درستو بری حتما نتیجه میگیری. به امید خدا که راهت رو پیدا میکنی.