2777
2789
عنوان

قبولی پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 4265 بازدید | 122 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا نیمدونی چ فکرایی میکنم چ زجرایی کشیدم اصلا امسال مامان بابام فک میکنه من رتیم میشه ۳هزار اینا ن ...

من معتقدم اونایی که درس میخونن فقط جسمی خسته میشن اما اونی که درس نمیخونه و همه وقتش با عذاب وجدان میگذره روحش خسته میشه که این صدبرابر بد تر از اون هست. مطمئن باش اگه کارای روزانتو تغییر بدی نتیجه متفاوتی مبگیری و این مرحله از زندگیت به سلامت طی میشه.

باید اونا رو مطمئن کنی که امسال تغییر میکنی و امسال اخرین بار هست. یه ازمون شرکت کن و نتیجه ازموناتو باهاشون درمیون بذاز تا اونا هم بدونن که تو تغییر کردی و امیدوار بشن و بیشتر ازت حمایت کنن. مطمئن باش اونا هم واسه تو بهترینا رو میخوان اما از هدر رفتن وقت و زندگیت نگرانن.

خدا جون دوستت دارمااااااااااا خیلییییییی زیاد🐳🐥...حسبی ربی جل الله، ما فی قلبی غیر الله، نور محمد صل الله ، لا اله الا الله❤..‌. 
من بخدا پارسالم زیستو اینطوری خونرم ولی نرسیدم کل فصلو بخونم ولی نتونستم تو کنکور حتی ۵ درصد بزنم

خیلیم ریزبینی و وسواسی خوندن خوب نیس😕

تو دیگه کتاب خیلی سبزو کامل بخون . همه تستاشم بزن . نکته تستاییم ک بلد نبودی حتما بنویس. زود به زود مرور داشته باش . حتما بالا میزنی . شاخ غول نیس ک

قربونت برم مرسی بابت روحیه دادنت

فدات... واقعیت بود 

انشاالله بهترین ها برات رقم بخوره 

بجز دوست خودم که 24 دارو آورد 

پیج kawa_life رو ببین... بعد ليسانس اقتصاد پزشکی آورد... حالا تو که خیلی کم سن تری

یا بهاره ابراهیمی تو 30، بعد ليسانس میکروبیولوژی و 4 بار کنکور دندان آورد... اون پیجش یادم نیست اما سرچ کنی میاد

یا شهریار رشتیانی و همسرشون تو کانون سرچ کن میاد... 

ارغوان، شاخه ی هم خون جدا مانده من... 
من معتقدم اونایی که درس میخونن فقط جسمی خسته میشن اما اونی که درس نمیخونه و همه وقتش با عذاب وجدان م ...

اره ضربه روحی شدید بهم وارد شده نمیدونم امسال رتبمو. ببین چیکار میکنن بابام وااای😔😔

اره ضربه روحی شدید بهم وارد شده نمیدونم امسال رتبمو. ببین چیکار میکنن بابام وااای😔😔

بگو رتبه‌ات خوب نیس و میخوای فقط یه سال دیگه تلاش کنی و بعدش هر چی هم که شد میری. فقط این یه سالو ازت حمایت کنن

خدا جون دوستت دارمااااااااااا خیلییییییی زیاد🐳🐥...حسبی ربی جل الله، ما فی قلبی غیر الله، نور محمد صل الله ، لا اله الا الله❤..‌. 
بابام خودش میخواد کارناممو ببنیه🥲🥲

☹ عزیزم نمیدونم چی بگم فقط خدا کنه با دیدن کارنامه‌ات از تو ناامید نشه و واسه سال اینده ازت حمایت کنه. واسه همین میگم که بهشون بگو رتبه‌ات خوب نیست.

اولین کنکورت چه سالی بود و امسال کلا چند روز درس خوندی؟

☹ عزیزم نمیدونم چی بگم فقط خدا کنه با دیدن کارنامه‌ات از تو ناامید نشه و واسه سال اینده ازت حمایت کن ...

اولین کنکورم ۹۹ امسال بخدا اصلا هیچی نتونستم بخونم فقط برای معدلم یک ماه امتحان دادم اون بود😔

اولین کنکورم ۹۹ امسال بخدا اصلا هیچی نتونستم بخونم فقط برای معدلم یک ماه امتحان دادم اون بود😔

دقیقا هم سن خودمی. نگران نباش عزیزم اگه راه درستو بری حتما نتیجه میگیری. به امید خدا که راهت رو پیدا میکنی.