2777
2789

بچه ها میخوام چند روز عقب بیوفتم

دفعه پیش همین جوری درد داشتم قبل پریودی خوردم عقب افتاد روزی یکی میخوردم چند روز مونده به پری وقتی قطع کردم  همون روز شدم 

استرس دارم شمام امتحان کردید 

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام

من ماه پیش 

یه روز قبل پریودیم 

۸ ساعتی مفنامیک اسید میخوردم تا ۴ ۵ روز . 

بعدش که کارم راه افتاد ،، قطعش کردم یه روز بعدش پریود شدم .

دوست من ، من اصلا قصد دعوا کردن با کسیو ندارم، لطفا اگه پیامم تنده ، آروم باش ، چون بلد نیستم با چت کردن لحن صحیح رو برسونم‌.....اگه اشتباهی کردم لطفا محترمانه جواب بده تا بتونیم با آرامش نظرمون منتقل کنیم...‌..🩷گر کسی وصف او ز من پرسد .... بی دل از بی نشان چه گوید باز ؟....عاشقان کشتگان معشوق اند .... برنیاید ز کشتگان آواز .... دوست من اگه عاشق خدایی و خدا شناسی ، این همه ادعا از کجا ؟ این مدعیانِ عشق در طلبش بی خبران اند .... کان را که خبر شد ، خبری باز نیامد..! ‏طلاق بگیرید، فرار کنید، مهاجرت کنید، استعفا بدهید، ضربه متقابل بزنید، بجنگید، نابود کنید ولی تحمل نکنید. تحمل دروازه جهنم است🖤.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه

خیلی تاثیر داره 😁

دوست من ، من اصلا قصد دعوا کردن با کسیو ندارم، لطفا اگه پیامم تنده ، آروم باش ، چون بلد نیستم با چت کردن لحن صحیح رو برسونم‌.....اگه اشتباهی کردم لطفا محترمانه جواب بده تا بتونیم با آرامش نظرمون منتقل کنیم...‌..🩷گر کسی وصف او ز من پرسد .... بی دل از بی نشان چه گوید باز ؟....عاشقان کشتگان معشوق اند .... برنیاید ز کشتگان آواز .... دوست من اگه عاشق خدایی و خدا شناسی ، این همه ادعا از کجا ؟ این مدعیانِ عشق در طلبش بی خبران اند .... کان را که خبر شد ، خبری باز نیامد..! ‏طلاق بگیرید، فرار کنید، مهاجرت کنید، استعفا بدهید، ضربه متقابل بزنید، بجنگید، نابود کنید ولی تحمل نکنید. تحمل دروازه جهنم است🖤.
من ماه پیش  یه روز قبل پریودیم  ۸ ساعتی مفنامیک اسید میخوردم تا ۴ ۵ روز .  بعدش که ...

۸ ساعت بخورم بهتره؟

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام
۸ ساعت بخورم بهتره؟

اره هشت ساعتی بخور ،ولی نه اینکه عادت بشه ها 

فقط اینبارو 

اونم ۴ ۵ روز 

بیشتر نخوری خیلی ضرر داره

اره هشت ساعتی بخور ،ولی نه اینکه عادت بشه ها  فقط اینبارو  اونم ۴ ۵ روز  بیشتر نخو ...

😘💕

نه من رفتم‌ دکترر گفت قبلش نخورر اصلاا هر وقت شدی دو تا باهم بخور روز اول تا ۴ روزم روزی یکی میتونی بخوری هم خودشو کم میکنه هم دردشو 

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊