2821
2789
سلام عزیزم خوبی؟کاملا درکت میکنم و میدونم پای تک تک حرفات چیه ولی قبول کن این چیزی بود که دیر یا زود ...

میدونی چیه من الان اصلا از اینکه بهش نگفتم ناراحت نیستم چون هیچ وقت دوست نداشتم مستقیم بهش بگم خوشم میومد خودش میفهمید حالا هم که نشده حتما خدا نخواسته 

و گمان میکنی که پایان است،سپس خداوند همه چیز را درست میکند...🍀
قربونتون برم من انقدر مهربونید شما😍❤️خداروشکر حالتون خوبه💋💋خدا نکنه خانم گل 😍😍❤️❤️❤️

عزیزدلمی تو دختر مهربون و دوست داشتنی😍😍🥰🥰💙💙❤️❤️

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام شما خوبی؟خیلی وقته نمیدیدمتون اما تو ذهنم بودین که چرا کم پیدا هستین دقیقا همینه من الان دنبال ...

فوق العاده ست

من دوره پر فراز و نشیبی داشتم 

برادرزاده م سرطان گرفت تلاش کردم شهرستان عمل نکنه آوردم پیش خودم شکر خدا درمان شد ولی تا تموم شدن پرسه ش خیلی نگران بودم چون هر چی میشد تقصیر من بود

بعدم دختر دایی که سه سال ازم بزرگتره تو آتیش سوخته و بعد دوهفته فوت کرد خیلی نگران حال دایی و مادرم شدم

نتیجه کنکورم هم اومد که خدا رو شکر قبول شدم

ومشکلات مختلف سرکارمم هست 

یعنی یه شایعه های مسخره ای رو برام درست کردن عجیب غریب

چون و او باند کسی نرفتم

دیگه جونم براتون بگه که دو هفته هم از زور خستگی افتادم خونه تازه سرپا شدم 

.
فوق العاده ستمن دوره پر فراز و نشیبی داشتم برادرزاده م سرطان گرفت تلاش کردم شهرستان عمل نکنه آوردم پ ...

وای چه روزایی گذروندی

ایشالا برادرزاده ات سلامتی کاملش رو به دست بیاره و دیگه تنش به ناز طبیبان نیازمند مباد🙏

دختر داییت خیلی مرگ دردناکی داشته خدا رحمتش کنه🥺 

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

فوق العاده ستمن دوره پر فراز و نشیبی داشتم برادرزاده م سرطان گرفت تلاش کردم شهرستان عمل نکنه آوردم پ ...

وای عزیزم واقعا متاسف شدم بابت مشکلاتی که واست پیش اومده 

انشالله خدا خودش شفاعت عطا کنه و دستگیر باشه 

تبریک میگم بهتون 

امیدوارم موفق بشین همیشه❤

بنظرم یکم بیشتر برای خودتون زمان بزارین و یکم استراحت بدین به خودتون 

اون همه سال کار سخت و خدمت 

درکنارش همسر بودن و مادر بودن 

الان وقت اینه تفریح کنید❤

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁

خدا دختر داییتون را بیامرزه 

من برادرم سوخت چند سال پیش 

به شدت خاطره بد دارم از این موضوع 

بدترین دوران عمرم بود 

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁

خدا رحمتشون کنه🥺🥺 چه دوران سختی داشتید . انشالله که از این به بعد فقط آرامش باشه

میدونی چیه من الان اصلا از اینکه بهش نگفتم ناراحت نیستم چون هیچ وقت دوست نداشتم مستقیم بهش بگم خوشم ...

زمانی طرف پیشنهاد میده یه پل ارتباطی باشه

تو معرض دیدش باشی 

کم کم بهش نزدیک بشی 

نه ماها که سالی یه بارم طرفو نمیدیدیم 

اینجور مواقع دیگه طرف باید خودش پیشنهاد بده

زمانی طرف پیشنهاد میده یه پل ارتباطی باشهتو معرض دیدش باشی کم کم بهش نزدیک بشی نه ماها که سالی یه با ...

آره عزیزم درسته ولی خب گذشت دیگه الان پشیمونی هم فایده نداره

و گمان میکنی که پایان است،سپس خداوند همه چیز را درست میکند...🍀
آره عزیزم درسته ولی خب گذشت دیگه الان پشیمونی هم فایده نداره

دقیقا همینه 

الان کلی فرصت و موقعیت رو به رو تو قرار داره که قراره از این به بعد چشمات باز بشه و ببینیشون❤

بچه ها دیشب اتفاقی یه تاپیکی رو خوندم روح و روانمو بهم ریخته💔💔 کاش دروغ باشه، امروز همش فکرم پیششه ...

عزیزم شما خیلی مهربونی  و روحیه حساسی داری بهتره تو تاپیک های ناراحت کننده شرکت نکنی

اینجا هم خیلی تاپیکا دروغه

ان شاالله اونم دروغ بوده

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
عزیزم شما خیلی مهربونی و روحیه حساسی داری بهتره تو تاپیک های ناراحت کننده شرکت نکنیاینجا هم خیلی تا ...

خیلی ممنونم عزیزدلم، لطف داری به من🥰🥰🥺🥺

آره اشتباه کردم خوندمش، بی نهایت تلخ بود😭😭💔💔

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر