2821
2789
سلام عزیزم قربونت شما خوبی ؟امیدوارم حال همگیتون خوب باشه امروز روز شهادت امام رضا ع داخل حرمشون نشس ...

سلام به روی ماهت عزیزدلم😍😍😍😍

تو خوب باشی منم خوبم قربونت بشم🥰🥰❤️❤️

به به😍😍خوشا به سعادتت🥺🥺خیلی دعامون کن تپش جان، دعا کن آقا ما رو هم بطلبه🥺🥺🤲🤲

خیلی ممنون که یادمون کردی و سپاس از دعاهای قشنگت🤗🤗😘😘💞💞💕💕

مراقب خودت باش قشنگم💓💓💗💗

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

ببین حس تنهایی همیشه هست حتی در خیلی از مواقع میگن این حس بعد ازدواج هم بیشتره چون طرف تمرکزش رو کار ...

به قول دکتر شکوری:

اگر باکیفیت ترین رابطه ها رو هم بگردی،دو طرف یه زمان هایی حس تنهایی رو دارن...

پس این حس تنهایی رو زیاد بزرگش نکنید،تهش هممون تنهاییم😄💚

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام عزیزای دلم حالتون خوبه ؟؟🥰🥰💞💞@تیرانداز‍ @دخترام2‍

سلام عزیزم 

ممنون خداروشکرخوبم .دستت دردنکنه که یادم کردی مثل همیشه بامرامی. انشاالله تنت سلامت گلم🌷😍

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
سلام عزیزم ممنون خداروشکرخوبم .دستت دردنکنه که یادم کردی مثل همیشه بامرامی. انشاالله تنت سلامت گلم🌷 ...

سلام به روی ماهتون🥰🥰😍😍

خوب باشین همیشه الهی 🤲🤲❤️❤️

فدای شما بانو، خودتون به یاد موندنی هستین😍😍

همچنین شما 🤲🤲💞💞

به دنیا گیر ندینفعلا کات کرده شکست عشقی خورده بچه ام😂

سلام عزیزم خوبی 

کنار همه اتفاقای خوب بدی که این مدت داشتم 

یه اتفاق خوب افتاد که آینده مو عوض میکنه 

ارشد قبول شدم 

روانشناسی شخصیت یعنی اگه همه چیز خوب پیش بره و عریان باشه دوسال دیگه دفتر مشاوره مو می زنم

.
سلام عزیزم خوبی کنار همه اتفاقای خوب بدی که این مدت داشتم یه اتفاق خوب افتاد که آینده مو عوض میکنه ا ...

سلام زمزمه جان

وااای چه خبر خوبی😍😍 آفرین بهت👏

بالاخره داری به رویات میرسی

عمیقا خوشحال شدم از این خبر💚💚💚

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

سلام عزیزای دلم حالتون خوبه ؟؟🥰🥰💞💞@ماجان52‍ @لیموترش_گوگولی‍

سلام خانوم خونه قربون شما❤️

شما خودتون خوبید؟

از اینکه به یادم بودید بی نهایت خوشحال و ممنونم

واقعا ذوق کردم🫠😍

گیرم هوای پر زدنم هست ... بال کو ؟
سلام خانوم خونه قربون شما❤️شما خودتون خوبید؟از اینکه به یادم بودید بی نهایت خوشحال و ممنونمواقعا ذوق ...

سلام جااااانم😍😍🥰🥰عزیزدلمی💞💞💕💕

تو خوب باشی منم خوبم قربونت بشم😘😘❤️❤️

فدا ذوق کردنت بشم من لیموترش گوگولی مگولی💙💙💙💙

سلام عزیزای دلم حالتون خوبه ؟؟🥰🥰💞💞@mahta_36‍ @donyaaaaaaaaaa‍

سلام عزیزم بله ظاهری خوبم ولی باطنی نه متاسفانه 

و گمان میکنی که پایان است،سپس خداوند همه چیز را درست میکند...🍀
سلام عزیزم بله ظاهری خوبم ولی باطنی نه متاسفانه

سلام مهتای عزیزم🥰🥰💞💞خدا نکنه خوب نباشی قشنگم🥺🥺چی شده عزیزدلم ؟؟

اگر دوست داشتی و صلاح میدونی میتونی اینجا با بچه ها راجع بهش حرف بزنی😘😘

سلام مهتای عزیزم🥰🥰💞💞خدا نکنه خوب نباشی قشنگم🥺🥺چی شده عزیزدلم ؟؟اگر دوست داشتی و صلاح میدونی می ...

فدای محبتت عزیزم ❤️ 

نمی‌دونم شما جریان من رو می‌تونستید یا نه ولی رسپینا و آذین میدونستن خلاصه اگه بخوام بگم اینکه یه ماه پیش ۸مرداد درست تو شهری که رفتم مسافرت و انتظار داشتم که ببینمش از طریق دوست صمیمیم متوجه شدم که ازدواج کرده و واقعا اون لحظه دنیا رو سرم خراب شد ولی الان که نزدیک به ۴۰روز گذشته دارم با این ماجرا کنار میام تقریباً شاید باورتون نشه ولی حتی یک قطره اشک هم نریختم از بس شوکه شدم

فدای محبتت عزیزم ❤️ نمی‌دونم شما جریان من رو می‌تونستید یا نه ولی رسپینا و آذین میدونستن خلاصه اگه ب ...

فدای دلت بشم من🥺🥺💔💔

حدس میزدم مربوط به کراشت باشه، خونده بودم پیاماتو که کسی رو دورادور دوست داری🥲🥲

عمیقا و قلبا از اون چیزی که پیش اومده ناراحتم، حس و حالت رو با تموم وجودم درک میکنم،میفهمم اون لحظه چی کشیدی💔💔 حق داری که ناراحت باشی و غصه بخوری، حق داری که حالت خوب نباشه، حق داری که کلی گریه کنی، حق داری سوگواری کنی ولی یه جایی تمومش کن،وقتی خوب خودتو خالی کردی واسه خودتم که شده تمومش کن و دیگه ادامه نده، به خودت زمان بده، گذشت زمان خیلی چیزارو حل میکنه، توقع نداشته باش که فراموشش کنی شاید تا آخر عمر فراموشش نکنی، اما مطمئنم باهاش کنار میای و حالت بهتر میشه، قسمت هم نبودین ،چه میشه کرد، با قسمت که نمیشه جنگید💔💔

سعی کن به اجبارم که شده باشه سر خودتو به کاری گرم کنی تا کمتر بهش فکر کنی عزیزدلم🥲🥲 چیزی که برای تو پیش اومد برای سلین هم پیش اومد، درسته سخت بود اما داره زندگیش رو میگذرونه، تو هم بچسب به زندگیت و به خدا اعتماد داشته باش، مطمئن باش خدا بد هیچ بنده ایش رو نمیخواد، هر چیزی که میشه یا نمیشه خیری تو اون هست که ما ازش آگاه نیستیم. برات بهترین هارو آرزو میکنم🤲🤲💞💞

امیدوارم به زودی زود با همون روحیه ی شاد و شوخت برگردی پیشمون عزیزدلم😘😘 اینو بدون که تو اولین نفری نبودی که این ماجرا براش پیش اومد و آخرین نفر هم نخواهی بود💔💔

فدای دلت بشم من🥺🥺💔💔حدس میزدم مربوط به کراشت باشه، خونده بودم پیاماتو که کسی رو دورادور دوست داری ...

قربونت برم عزیزم از اینکه این همه لطف کردی و نوشتی 🥹❤️

بله درسته روزای اول خیلی سخت بود ولی الان خیلی بهترم دیگه خیلی کمتر فکر میکنم و سعی میکنم هر چی که ازش تو ذهنم میاد رو سریع بیرون کنم قبل از این اتفاق همیشه فکر میکردم اگه یه روز این خبر رو بشنوم چیکار میکنم ولی اصلا واکنشم شبیه به فکرام نبود خیلی ساده تر گذشتم نمی‌دونم شاید قدرتیه که خدا به آدم میده شاید اصلا من عاشق نبودم ولی هرچی بود تموم شد من روزای اول خودم رو دلداری میدادم که تو چیزی از دست ندادی 😅

مسافرت بودم تو شهری که اون با خانواده اش زندگی می‌کنه چقدر رویا چیده بودم تو ذهنم چقدر وجب به وجب این شهرو باهاش تو ذهنم رفته بودم عمر خوشحالیم تو اون مسافرت ۶,۵ساعت بود که ساعت ۱۲شب دوستم خبر داد و به کل سفر حرومم شد