فدای دلت بشم من🥺🥺💔💔
حدس میزدم مربوط به کراشت باشه، خونده بودم پیاماتو که کسی رو دورادور دوست داری🥲🥲
عمیقا و قلبا از اون چیزی که پیش اومده ناراحتم، حس و حالت رو با تموم وجودم درک میکنم،میفهمم اون لحظه چی کشیدی💔💔 حق داری که ناراحت باشی و غصه بخوری، حق داری که حالت خوب نباشه، حق داری که کلی گریه کنی، حق داری سوگواری کنی ولی یه جایی تمومش کن،وقتی خوب خودتو خالی کردی واسه خودتم که شده تمومش کن و دیگه ادامه نده، به خودت زمان بده، گذشت زمان خیلی چیزارو حل میکنه، توقع نداشته باش که فراموشش کنی شاید تا آخر عمر فراموشش نکنی، اما مطمئنم باهاش کنار میای و حالت بهتر میشه، قسمت هم نبودین ،چه میشه کرد، با قسمت که نمیشه جنگید💔💔
سعی کن به اجبارم که شده باشه سر خودتو به کاری گرم کنی تا کمتر بهش فکر کنی عزیزدلم🥲🥲 چیزی که برای تو پیش اومد برای سلین هم پیش اومد، درسته سخت بود اما داره زندگیش رو میگذرونه، تو هم بچسب به زندگیت و به خدا اعتماد داشته باش، مطمئن باش خدا بد هیچ بنده ایش رو نمیخواد، هر چیزی که میشه یا نمیشه خیری تو اون هست که ما ازش آگاه نیستیم. برات بهترین هارو آرزو میکنم🤲🤲💞💞
امیدوارم به زودی زود با همون روحیه ی شاد و شوخت برگردی پیشمون عزیزدلم😘😘 اینو بدون که تو اولین نفری نبودی که این ماجرا براش پیش اومد و آخرین نفر هم نخواهی بود💔💔