2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزای دلم حالتون خوبه ؟؟🥰🥰💞💞@___niki___‍ @_مهتاب_‍ @marianas‍ @ستیا_سلین‍ @جانا۳۶۹‍

سلام مهربونم 😍😍

خیلی ممنونم ازت ،خداروشکر خوبم 🥰 

شما حالتون خوبه؟ همه ی دوستامون امیدوارم حالشون خوب باشه 🙏

همیشه به یادتون هستم فقط مثل دنیای واقعی تو مجازی هم درونگرام😅 

خانم خونه چطور میتونید انقد پرانرژی و با محبت باشید؟😍 

خوش به حال نزدیکانتون که شما رو دارن🥰🥰🥹🥹

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
امیدوارم کسی رو از یاد نبرده باشم 🥺🥺❤️❤️

ماشاالله حافظه خوبی دارید 😄

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
سلام مهربونم 😍😍خیلی ممنونم ازت ،خداروشکر خوبم 🥰 شما حالتون خوبه؟ همه ی دوستامون امیدوارم حالشون خ ...

سلام به روی ماهت عزیزدلم😍😍

الهی خوب باشی همیشه عزیزم🤲🤲

فدای محبتت بشم مهربونم، منم خوبم شکر خدا🤲🤲

لطف و محبت داری به من جانم🥰🥰😘😘❤️❤️منم یه آدم معمولیم با تموم خصوصیات یه آدم معمولی😁😁

همش تو فکرتم عزیزم🥺🥺مشکلتون به امید خدا حل شد؟؟

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

ماشاالله حافظه خوبی دارید 😄

همه بهم میگن😁😁 و من همیشه در جواب میگم هم خوبه، هم بد، بدیش این که تلخی ها هم یادم میمونه همیشه، یه چیزایی از یاد آدم بره خوبه به نظرم😁😁

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

سلام عزیزای دلم حالتون خوبه ؟؟🥰🥰💞💞@ماجان52‍ @لیموترش_گوگولی‍

سلام دوست عزیز ممنون از لطفت خوبیم خدارو شکر،شما چه خبر بانو حالتون چطوره ،،انگارخبری نیست از بچه ها ،از یاسی وجانا هم که دیگه خبری نشد