2821
2789
قربونت برم عزیزم از اینکه این همه لطف کردی و نوشتی 🥹❤️بله درسته روزای اول خیلی سخت بود ولی الان خیل ...

فدات بشم عزیزدلم🥰🥰😘😘💞💞

خیلی خوشحالم برات که اینقدر دختر عاقلی هستی و تونستی با این موضوع کنار بیای🥰🥰

میفهمم چی میگی، همه ی حرفاتو میفهمم، خیلی وقتا رنجایی که ما میکشیم حاصل خیالبافی ها و رویا پردازی های خودمونه، تو رویامون یه دنیایی رو برای خودمون تصور میکنیم اما وقتی با حقیقت رو برو میشیم، اون دنیای زیبا جلوی چشممون آوار میشه رو سرمون و اون وقت باید دنبال تیکه های گمشده ی خودمون بگردیم تا بتونیم خودمونو جمع کنیم که خدا رو شکر تو این مورد خیلی قوی هستیم و به زندگی برمیگردیم🥰🥰

ببخشید خیلی حرف زدم😅😅❤️❤️

امیدوارم در آینده کسی سر راهت قرار بگیره که لایق عشق و محبت و قلب پاکت باشه عزیزدلم🤲🤲🫂🫂🤗🤗

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

فدات بشم عزیزدلم🥰🥰😘😘💞💞خیلی خوشحالم برات که اینقدر دختر عاقلی هستی و تونستی با این موضوع کنار ب ...

قربونت برم واقعا بعد از مدت ها احتیاج داشتم دوباره این حرفا رو بشنوم 😍❤️

بله دقیقا من خیلی به همه جای زندگیم یادش رو گره زده بودم که الان فهمیدم چه اشتباهی کردم هرچند که دیگه گذشته.

و گمان میکنی که پایان است،سپس خداوند همه چیز را درست میکند...🍀

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قربونت برم واقعا بعد از مدت ها احتیاج داشتم دوباره این حرفا رو بشنوم 😍❤️بله دقیقا من خیلی به همه جا ...

هر چی آرزوی خوبه مال تو دختر قشنگ و با احساس🤲🤲🥰🥰😍😍💞💞💕💕

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

قربونت برم واقعا بعد از مدت ها احتیاج داشتم دوباره این حرفا رو بشنوم 😍❤️بله دقیقا من خیلی به همه جا ...

فقط تجربه سالها زندگی بهم یاد داده بفهمم هیچ مردی ارزششو نداره که زندگی تو بخاطرش نابود کنی

از این به بعد تو زندگیت اولويت اول خودت باش

خودخواهی و خودشیفتگی با دوست داشتن خودت فرق میکنه با خودت آشتی کن

بعد درست وقتی که عادت کردی برای خودت ارزش قائل بشی متوجه میشی بقیه هم بیشتر برات احترام قائل میشن و به چشم بقیه هم میایی وارد یه چرخه درست و عالی میشی

.
فقط تجربه سالها زندگی بهم یاد داده بفهمم هیچ مردی ارزششو نداره که زندگی تو بخاطرش نابود کنیاز این به ...

سلام، بله واقعا درسته  من تازه دارم عاقل میشم و خودم رو الویت میذارم 

قربونت برم عزیزم از اینکه این همه لطف کردی و نوشتی 🥹❤️بله درسته روزای اول خیلی سخت بود ولی الان خیل ...

سلام

دیگه داره امار شکست عشقیامون بالا میره😄

بعد این اتفاق اندازه ده سال بزرگتر و پخته تر میشی...

من همیشه تو روابطی مثل رابطه تو و سلین نکات مثبتش رو میبینم

نوع وابستگیتون طوری بوده که باعث شده چند سال سمت هیچ جنس مخالف دیگه ای نرید،مطمئن باش اگه این ادم تو ذهنت نمیبود انقدر درگیر عاشقی و کات کردنای مختلف میشدی که اثار روحی و زخمای بیشتری برات جا میذاشتن...

از این ماجرا درس بگیر💚

در ضمن،قرار نیست همه عشقا به وصال برسه

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

سلامدیگه داره امار شکست عشقیامون بالا میره😄بعد این اتفاق اندازه ده سال بزرگتر و پخته تر میشی...من ه ...

سلام رسپینای عزیز

آره دیگه من از این قضیه به بعد به این باور رسیدم هیچ عشقی وجود نداره همه یه نوعی از دوست داشتن رو تجربه میکنن حالا با شدت کم یا زیاد

متاسفانه همیشه اون عشقای که به وصال نمی‌رسه رو معمولاً من و اطرافیان و دوست و آشنا ها تجربه اش میکنیم 

فدای محبتت عزیزم ❤️ نمی‌دونم شما جریان من رو می‌تونستید یا نه ولی رسپینا و آذین میدونستن خلاصه اگه ب ...

سلام عزیزم 

خوبی؟

کاملا درکت میکنم و میدونم پای تک تک حرفات چیه 

ولی قبول کن این چیزی بود که دیر یا زود باید اتفاق می افتاد 

جریان من رو که میدونی 

دقیقا مثل تو طرف ۱۵ دی ازدواج کرد ،منم شوک بودم نمیتونستم اشک بریزم 

به خیلی چیزا فکر کردم 

میتونی پیامای همون روزا رو تو تاپیک ببینی 

مینشستم خوشبختی زنش رو میشمردم !اینکه اون چیزایی که من آرزوم بود الان تک تکشو داره 

خیلی جاها کفر گفتم 

اینکه چرا همه عشق دو طرفه داشتن اما من نه !

یه جاهایی دوست داشتم اون دخترایی باشم که از سن کم با ۱۰ نفر میرن تو رابطه و کات میکنن !

اونایی که ازدواج میکنن با زور!

حتی حسادت تو وجودم افتاد نسبت به کسایی که آسانسور داشتن واسه رسیدن به خواسته هاشون!

همش میگفتم من که دخیل نبودم تو شرایطم 

چرا نباید بهش میرسیدم 

مهتا تهش دیدم خودمم کم مقصر نبودم 

همون ابتدای کار طرف رو واقعا دوست داشتم 

باید میرفتم مستقیم بهش میگفتم 

در بدترین حالت رها میکرد منو 

اما تکلیفم خیلی از این روزا زودتر معلوم میشد ...

مطمئنم تو هم خودتو سر این قضیه سرزنش میکنی 

اما خر چی بود تموم شد 

چه خوب چه بد 

حال الانت طبیعیه 

یجور سوگواریه 

طرف عزیزش رو از دست میده یه مدت بی تاب هست 

اما بعدش به روال برمیگرده 

به این معنی نیست که فراموش کرده

نه سازگاری پیدا کرده 

تو هم این تایم رو میگذرونی ...

من الان خوشحالم که نیست 

میدونی اینقدر شب و روز نشستم خودمو با اون مقایسه کردم 

که کلا اعتماد بنفسم از بین رفت فکر نکنم این بخش ماجرا مشترک باشه 

اما من از چند جهت مجبور شدم روحمو ترمیم کنم 

هر اتفاقی تو زندگی یه درسی به ما میده 

این هم خارج از ماجرا نیست 

اینو بدون دردی که انسان رو نکشه،قوی ترش میکنه❤

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
فقط تجربه سالها زندگی بهم یاد داده بفهمم هیچ مردی ارزششو نداره که زندگی تو بخاطرش نابود کنیاز این به ...

سلام 

شما خوبی؟

خیلی وقته نمیدیدمتون اما تو ذهنم بودین که چرا کم پیدا هستین 

دقیقا همینه 

من الان دنبال کارایی میرم که سالها بود امروز و فردا میکردم 

میدونی زمزمه جان 

جز رشته دانشگاهیم که اثرات همون موقع هست 

بقیه چیزایی رو که دوست داشتم سالها و هر بار نمیشد یکی یکی وارد زندگیم میکنم 

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
سلام رسپینای عزیزآره دیگه من از این قضیه به بعد به این باور رسیدم هیچ عشقی وجود نداره همه یه نوعی از ...

دور و اطراف منم همینن

دخترا کلا به دلخواهشون نرسیدن😐

سلام جااااانم😍😍🥰🥰عزیزدلمی💞💞💕💕تو خوب باشی منم خوبم قربونت بشم😘😘❤️❤️فدا ذوق کردنت بشم من لیم ...

قربونتون برم من انقدر مهربونید شما😍❤️

خداروشکر حالتون خوبه💋💋

خدا نکنه خانم گل 😍😍❤️❤️❤️

گیرم هوای پر زدنم هست ... بال کو ؟
سلام عزیزم خوبی؟کاملا درکت میکنم و میدونم پای تک تک حرفات چیه ولی قبول کن این چیزی بود که دیر یا زود ...

سلام سلین عزیزم بله منم روزای اول واقعا شوکه بودم و ناراحت اینکه من چه رویایی داشتم ولی الان یه نفر دیگه خیلی راحت بدست آوردش ولی بازم خوشحالم که زودتر از اینا اتفاق افتاد من انقدر با دلیل های غیر منطقی خواستگار رد کردم به امید اینکه خودش می‌فهمه ولی خب نشد الان دیگه به مرحله پذیرش رسیدم و قبول کردم تا حد زیادی به این امید دارم که اگه خدا نخواسته حتما برنامه بهتری داره که امیدوارم اینطوری هم باشه ❤️

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز