2821
2789
خیلی ناراحت شدم عزیز دلم امیدوارم که خیلی زودتر حالت عالی باشه  چقدر مشکل زنان جدی شده آخه&nb ...

آره واقعا از هر کی میپرسم این مشکلات زنان و کیست رو داره،

حالا کیست من جدای از دردش،بزرگترین مشکلی که ایجاد میکنه نازاییه که من مشکلی ندارم😂 محض احتیاط یه آزمایش هم دادم بدخیم نیس 

دیسکم از وقتی مراعات میکنم خیلی بهترم، تو خونه گردنبند طبی میبندم موقع کار ،امیدوارم شدیدتر نشه

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بچه ها اگه کسی از شما میتونه تعبیر خوابم رو بگه بهم  دم صبح خواب دیدم که همراه مادرم رفتیم سر ...

تعبیر من اینه برو قبرستون یه خیرات بده،شوهر اینده ات اونجا داره قران میخونه منتظرته😂

محض احتیاط سرچ کردم تو نت هم اینو زده بود:

ابراهیم کرمانی معتقد است دیدن  در  اشاره به سعادتمندی و موفقیت برای  بیننده داشته و قرائت آن موجب در امان ماندن و رهایی از شر دشمنان در زندگی است.

آره واقعا از هر کی میپرسم این مشکلات زنان و کیست رو داره، حالا کیست من جدای از دردش،بزرگترین مشکلی ...

آفرین عزیزم مراعات کن 

همین دیسک مادرم باعث شد که من سال کنکورم رو از دست بدم 

نازایی که واسه تو اشکالی نداره از این به بعد با خیال راحت دلبری میکنی😂🤦‍♀️

خداروشکر هم دختر داری هم پسر😍

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
تعبیر من اینه برو قبرستون یه خیرات بده،شوهر اینده ات اونجا داره قران میخونه منتظرته😂 محض احتیاط ...

احسنت شوهری که آدمو تو قبرستون پیدا کنه تو قبرستون هم فقط از آدم جدا میشه😂🤦‍♀️

جدا از شوخی مادرم میگه بخون منم میخونم انشالله خیره

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
تعبیر من اینه برو قبرستون یه خیرات بده،شوهر اینده ات اونجا داره قران میخونه منتظرته😂 محض احتیاط ...

تعبیرت مثل معبرای معبد آمون بود😂

بچه ها اگه کسی از شما میتونه تعبیر خوابم رو بگه بهم  دم صبح خواب دیدم که همراه مادرم رفتیم سر ...

چه خواب عجیبی 🤔 

حتما اون آیه ها رو به نیابت از اون مرد جوون بخون

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
آره واقعا از هر کی میپرسم این مشکلات زنان و کیست رو داره، حالا کیست من جدای از دردش،بزرگترین مشکلی ...

من سالهاست کیست های ریز دارم

اوایل خیلی درد داشتم اما الان دیگه انگار جزوی از بدنم شدن 

البته با وجود کیست 2 بار باردار شدم😄 

فقط دوران پریودم رو عقب میندازن که دارو میخورم

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
آفرین عزیزم مراعات کن  همین دیسک مادرم باعث شد که من سال کنکورم رو از دست بدم  نازایی که ...

دلبری کجا بود

شاید باورت نشه الکی به شوهرم گفتم دکتر گفته این قرصا مطمئن نیست🤣🤣 انقد از بارداری میترسم

من سالهاست کیست های ریز دارم اوایل خیلی درد داشتم اما الان دیگه انگار جزوی از بدنم شدن  البته ...

اره دیگه از یه جایی به بعد عادت میکنیم به دردش

آندومتریوز داری؟

زن داداشمم آندومتریوز داره یک ساله حامله نمیشه ،یکی از تخمداناش جدیدا درگیر شده

اره دیگه از یه جایی به بعد عادت میکنیم به دردش آندومتریوز داری؟ زن داداشمم آندومتریوز داره یک ساله ...

نه 

فقط تخمدان هام کیست های ریز فراوان داره

من اول دنبال درمان بودم تا باردار شم بعدش دیدم درمان نداره 

افتادم دنبال بارداری و بی خیال کیست ها شدم

دلبری کجا بود شاید باورت نشه الکی به شوهرم گفتم دکتر گفته این قرصا مطمئن نیست🤣🤣 انقد از بارداری م ...

منم قرص میخورم اما به شوهرم نمیگم که اونم رعایت کنه😅

نه  فقط تخمدان هام کیست های ریز فراوان داره من اول دنبال درمان بودم تا باردار شم بعدش دیدم در ...

حالا ما که بچه داریم استرسمون کمتره

ولی خب کلا همیشه درگیریم باهاش مرتب باید چک بشه

2824
2823
2791
2779
2792