بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره واقعا از هر کی میپرسم این مشکلات زنان و کیست رو داره، حالا کیست من جدای از دردش،بزرگترین مشکلی ...
آفرین عزیزم مراعات کن
همین دیسک مادرم باعث شد که من سال کنکورم رو از دست بدم
نازایی که واسه تو اشکالی نداره از این به بعد با خیال راحت دلبری میکنی😂🤦♀️
خداروشکر هم دختر داری هم پسر😍
و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
تعبیر من اینه برو قبرستون یه خیرات بده،شوهر اینده ات اونجا داره قران میخونه منتظرته😂 محض احتیاط ...
احسنت شوهری که آدمو تو قبرستون پیدا کنه تو قبرستون هم فقط از آدم جدا میشه😂🤦♀️
جدا از شوخی مادرم میگه بخون منم میخونم انشالله خیره
و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
تعبیر من اینه برو قبرستون یه خیرات بده،شوهر اینده ات اونجا داره قران میخونه منتظرته😂 محض احتیاط ...
تعبیرت مثل معبرای معبد آمون بود😂