2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلبری کجا بود شاید باورت نشه الکی به شوهرم گفتم دکتر گفته این قرصا مطمئن نیست🤣🤣 انقد از بارداری م ...

قرص نخور خودتو داغون میکنیا🤦‍♀️

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
امروز جمعه است ها، اموات منتظرن😆

اه دیر فهمیدم 

هفته بعد میرم😂

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
حالا ما که بچه داریم استرسمون کمتره ولی خب کلا همیشه درگیریم باهاش مرتب باید چک بشه

اصلا رسپینا اینقدر جدی شده اوضاع این دست مشکلات 

من یه وقتایی میگم اگه بچه دار نشم چی؟😐

قرص نخور خودتو داغون میکنیا🤦‍♀️

دقیقا عین این جمله رو شوهرمم گفت😂

روزای اولی که قرص میخوردم حالمو خیلی بد میکرد

یه روز صبح پا شدم دل درد و حالت تهوع و... داشتم

بعد شوهرم برگشت گفت دیگه نخور این قرصارو، تو دلم گفتم برا تو نمیخورم که، برا کیستم میخورم😂 به خودش اگه میگفتم قهر میکرد😆

مجبورم سلین ،دکترم داده، برا پیشگیری از بزرگتر شدنش باید بخورم.

همه چیزایی که یه زمان به خاطر سلامتی نمیخوردم الان میبینم سخت گرفتم،دچغر تناقض شدم

تو اطرافم همه زنایی که مرتب ال دی میخورن،یا یه دوره میخوردن، رحم سالمتری دارن

بعد جالبه هر کس که این قرصو نخورده درگیر کیست و غده های مختلفه🤦🤦

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

از اولین جلسه خواستگاری بگو  قبلا دیده بودیش؟؟

نه ندیده بودم 

یه خواستگاری کاملااااااااا سنتی 

روز اولی که اومدن خونمون من نیم ساعت قبلش متوجه شدم که آبله مرغون گرفتم ینی باورم نمیشدا یه مدتی بود صورتم جوش هم حتی نمیزد خیلی صاف بود صبح روز خواستگاری از خواب بلند شدم  رفتم جلوی اینه دیدم اطراف پیشونیم پر از جوش شده گفتم 💩 تو شانس که این همه وقت صورتم صاف بوده حالا روز خواستگاری این همه جوش ریخته نگو اصلا جوش نیس ابله مرغونه😂

فک کن تا ۲۴ سالگی آبله نگیری بعد روز خواستگاری که منجر به ازدواج میشه بگیری 😐

هیچی دیگه بچه خواهرم دختره انقد بهش چسبیدم گفتم بگیره به درد من دچار نشه🤣

@zmzme     سلام عزیزم خوبی؟ کجایی سایت نمیای دیگه؟

سلام صبح بخیر 

نه یه چند وقتیه خیلی تو فضای مجازی نيستم 

مشکلی خاصی نیست ولی انگار تو یه دوره روحی هستم که حوصله هیچی ندارم الانم یهو یاد نی نی سایت افتادم دیدم صدام کردی خوبم فقط پروسه بازنشستگی به دلایلی عقب افتاد انگار به محکوم اضافه حبس خورده حام اون جوریه

.
سلام صبح بخیر  نه یه چند وقتیه خیلی تو فضای مجازی نيستم  مشکلی خاصی نیست ولی انگار تو یه ...

سلام عزیزم

چقدر سخت🥲 کلی خودتو اماده کرده بودی برا بازنشستگی...

این که محیط کارت رو دوس نداری بیشتر عذابت میده

ایشالا زودتر کارات جور بشه 

چقد دیگه مونده ؟در حد چند ماه یا چند سال؟

سلام عزیزم چقدر سخت🥲 کلی خودتو اماده کرده بودی برا بازنشستگی... این که محیط کارت رو دوس نداری بیش ...

سلام. دوباره ممکنه تا شهریور درسته سه نشد باید تا ۲۸ اسفند صبر کنم شرایط بیمه اینجوریه شش ماه اول یا شش‌ماه دوم بینش نمیشه رفت

.
سلام. دوباره ممکنه تا شهریور درسته سه نشد باید تا ۲۸ اسفند صبر کنم شرایط بیمه اینجوریه شش ماه اول یا ...

ایشالا که خیر و صلاحی توش هست که عقب افتاده، چمیدونم شاید افزایش حقوق خوردین😄

دلت و کارات رو بسپار به خدا که بهترین نتیجه رو بگیری

2824
2823
2791
2779
2792