2821
2789
@دخترام2     خیلی وقته نیستین عزیزم، حالتون خوبه ؟؟❤

سلام عزیزم ممنون که به یادم بودی .قربونت🌹🌹

میدونی بدی ما متاسفانه چیه که فقط وقتی مشکل وسختی داریم دایره وتنبک دست میگیریم  میایم این سایت خداروشکر وقتی زندگی روی خوشو نشون میده میریم ودیگه سراغ این سایت ودوستان نمیایم وهمروفقط نگران میکنیم😑به هرحال دست گلت دردنکنه گلم🌸

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
سلین ولی نمی‌دونم چرا حس شیشمم میگه که نفر بعدی تویی که دچار کارمای جانا میشی😂

شایدم تویی نفر بعدی که دچار کارمایی😎

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلین فکر کردی دست خودته که نخای کافیه ما روت زوم کنیم دیگه همه چی از دستت خارج میشه  یهو میبین ...

نوردخت جان رو من زوم نکن تازه اول راهم 

جهازمم جور نیست 🤐

اگه منو به دختر خوندگی قبول میکنی زوم کن😂😂😂

ولی جدا از شوخی یکی دیگه رو ببینم پیشم سکته میزنم😐

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
نخیرم،سلین جونم الکی کارما رو به من پاس نده شک نکن عروس بعدی خود خودتی😁😜😍

فعلا که زومم رو تو هست خوشگله😂

کم کم لباس عقدتو و... رو انتخاب کن 

عجله ای نمیشه انتخاب کرد🤐😂

سلین جدی جدی حسم میگه نفر بعدی که قرار بفرستیم خونه شوهر تویی🙃 دختر خوبی باش و مقاومت نکن کارما از ...

بخدا اینجوری میگین استرس میگیرم😐

سلین تو کافیه یکم شل کنی👀 کاراما سریع میدزدت...😂

جانا تو منو میشناسی که چقدر شل کنم ضعیفه😎 کلا وا نمیدم عزیزم 

گولم نمیخورم🤕

فدات بشم عزیزدلم 😍😍🤗🤗 تنت سلامت قشنگم 🤲🤲❤️❤️ نیلوفر جان لهراسبی یه موزیک جدیدا خونده اسمش گل ...

قربونتون بشم❤️😘

چه خوب که گفتین

حتما گوش میکنم😘😘

یدونه ام راغب خونده بود😁

سلام دوستای عزیزم جانای قشنگم ممنونم ازت انشالله خودت هم توی زندگی خوشبخت ترین باشی 😘❤ خانم خونه ...

تپششششش

عرووووس شدی😍😍😍😍

تبریک میگم عزیزدلممممم

خوشبخترین باشی الهی❤️❤️❤️❤️

یعنی رسپینا کیف میکنیا یکی یکی داری دخترا رو شوهر میدی😂😂😂 تمرکزت رو بزار رو آذین فعلا خودمم روش ...

اره خداییش کیف داره،البته دامادامونم خوبن ادم بیشتر لذت میبره😂

نه بعید میدونم آذین نفر بعدی باشه،چون طرف جانا بود تا جاییکه یادمه

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

نه بابا من کلا  پسوردم سِیو هست هر وقت بخاد میتونه همه چیو ببینه یا بخونه ولی اصلا اهل نگاه کرد ...

شوهر منم میدونه سایت میام

ولی دیگه اسم کاربریم رو نمیدونه در این حد بهش اعتماد ندارم😂

مثلا جریان جانا رو براش میگفتم

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

به به 😍😍 ببین کی اینجاست 😍😍💜💜 سلام عزیزدلم کجایی پس تو دختر؟؟  خوبی؟؟ سلامتی آذینم؟؟&nb ...

سلام،فدات شم خانوم خونه مهربون❤️❤️🥰🥰

یکم درگیر بودم نشد بیام

خوبم، ممنون از احوال پرسیتون💛💛💛 

نه باو طلاق چرا ی عالمه دلم براتون تنگ شده بود😘😘😘

این نیـــز ، بُگـــذَرَد!... 
2824
2823
2791
2779
2792