2821
2789
یعنی رسپینا کیف میکنیا یکی یکی داری دخترا رو شوهر میدی😂😂😂 تمرکزت رو بزار رو آذین فعلا خودمم روش ...

سلین جدی جدی حسم میگه نفر بعدی که قرار بفرستیم خونه شوهر تویی🙃

دختر خوبی باش و مقاومت نکن کارما از رگ گردن به تو نزدیکتره😜😇

این نیـــز ، بُگـــذَرَد!... 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تپش و یاسی هم خیلی سرسخت میگفتن ما هنوز وقت ازدواجمون نیست و...🤐😂

وایی فقط یاااااسی🤣

روزای اول عضویتش یادتونه چه با اعتماد به نفس میگفت من قصد ازدواج ندارم پدرو مادرمم مخالفن خودمم مخالفم😌

عاقبت کارما جوری گردنشو گرفت کع از هممون زودتر رفت خونه بخت😂

سلام سلام به آذین جون چطوووری؟؟خوبی؟ خوش میگذره؟😍 از اونجایی که دنبال سوژه  بعدی هستیم میگماا ...

سلام عزیزدلم

خوبم مرسی❤️

نههه من هنوز زوده واسم،جانا من طرفدار فردین نبودما

کارماتو بفرست سراغ سلین😁 

وایی فقط یاااااسی🤣 روزای اول عضویتش یادتونه چه با اعتماد به نفس میگفت من قصد ازدواج ندارم پدرو ماد ...

آره واقعا ،من باورم نمیشد یاسی اینقد زود شل کنه

نه بابا من کلا  پسوردم سِیو هست هر وقت بخاد میتونه همه چیو ببینه یا بخونه ولی اصلا اهل نگاه کرد ...

واقعااا ایول بهتون👏👏

من که اگه یه روزی بفهمه اینجام از صحنه روزگار محوم میکنه😞

ما تا زنده ایم نه می‌بخشیم نه فراموش میکنیم✌️ از طرف جمعی از طرفداران سید ممد🤨

😆واییی نوردخت یه جوری گفتی از طرف جمعی از طرفداران یه لحظه احساس کردم درحال تبلیغ انتخاباتیم😂💖

سلین فکر کردی دست خودته که نخای کافیه ما روت زوم کنیم دیگه همه چی از دستت خارج میشه  یهو میبین ...

راست میگه سلین تازه اون شبای اوله ازدواجت که هنوز عادت نداری  یهو نصف شب از خواب بیدار میشی درحالیکه هنوز ویندوزت بالا نیومده میبینی یه اقا پسری کنارت خوابیده😐 یهو از وحشت یه سکته ناقصو رد میکنی  بعد از چند دقیقه یادت میاد که عههههه تو ازدواج کردی ایشونم شوهرته😐🤦‍♀️

راست میگه سلین تازه اون شبای اوله ازدواجت که هنوز عادت نداری  یهو نصف شب از خواب بیدار میشی درح ...

این تجربه رو خودم داشتم احتمالا به زودی تپش هم تجربش میکنه🤣 دیگه گفتم که امادگی داشته باشین😶

اره مرسی از احوال پرسیتون😘 جهیزیه تقریبا هفتاد درصدش تمومه و تکمیله   چیدن هم بعد عید  ...

فدات بشم عزیزم 💖💖

امیدوارم به سلامتی و دل خوش جهیزیه ات رو بچینی و حسابی لذتش رو ببری عزیزم🤲🤲😍😍

جانا من عاشق پنجره های خونه ات شدم😍😍جای تو باشم صبح که بیدار میشم کل پنجره هارو باز میکنم برا خودم کیف میکنم😂😂😍😍مخصوصا روزای بارونی، البته اگر همسایه به خونمون دید نداشته باشه😅😅

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

سلاااام خانما♥️♥️♥️♥️بوس به همتون😘😘😘😘 یاسی جونم مرسی که به یادم بودی💜💜💜🥰🥰🥰 پیامارو خوندم ...

به به 😍😍 ببین کی اینجاست 😍😍💜💜

سلام عزیزدلم کجایی پس تو دختر؟؟ 

خوبی؟؟ سلامتی آذینم؟؟ 

به قول مامانم ما رو دیگه طلاق دادیا😅😅

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر