2821
2789
تپش و یاسی هم خیلی سرسخت میگفتن ما هنوز وقت ازدواجمون نیست و...🤐😂

یعنی رسپینا کیف میکنیا یکی یکی داری دخترا رو شوهر میدی😂😂😂

تمرکزت رو بزار رو آذین فعلا خودمم روش فوکوس کردم🤐

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
یعنی رسپینا کیف میکنیا یکی یکی داری دخترا رو شوهر میدی😂😂😂 تمرکزت رو بزار رو آذین فعلا خودمم روش ...

سلین ولی نمی‌دونم چرا حس شیشمم میگه که نفر بعدی تویی که دچار کارمای جانا میشی😂

و گمان میکنی که پایان است،سپس خداوند همه چیز را درست میکند...🍀

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من نگرانم برا نوردخت خواستگار بیاد ،این بچه خیلی برا فردین شمشیر زده، دخترم که نداره بگیم سر دخترش ت ...

حالا هی از خواستگار بگید تا احساس خطر کنه همین ننه سایتم ازم بگیره😂😂😂خیالتون راحت ما زن و شوهر جفتمون عقیمیم 😏

مگه خدا بهم نظر کنه 🤣🤣🤣🤣

نوردخت واقعا خیلی خوبه کع شوهرت میدونه اینجا کاربری داری خیلی جالب بود.. آخه فکر کنم اکثریت خانومای ...

نه بابا من کلا  پسوردم سِیو هست هر وقت بخاد میتونه همه چیو ببینه یا بخونه ولی اصلا اهل نگاه کردن نیس یه بارم نرفته تو کاربریم

ولی یه موقع صفحه باز باشه هی تیکه میندازه این ننه سایت  واسه ما زندگی نزاشته🤦‍♀️😂

من فکر کنم تنها کسیم که با شوهرم پیش هم بودیم کاربری زدم دید هی خاموش میخونم دیگه رضایت داد 

خودش هی اسم میزد قبول نمیکردن دیگه آخر زد نوردخت ❤️

برو رو گزینه های دیگه سرمایه گذاری کن من آدمش نیستم😂😂

سلین فکر کردی دست خودته که نخای

کافیه ما روت زوم کنیم دیگه همه چی از دستت خارج میشه  یهو میبینی یه نفر که میگن شوهرته کنارت خوابیده🤣🤣🤣

نمونه کار و رضایت مشتری هم تو گروه داریم خواستی ازشون بپرس 👀

لامصب ترکیب سلیطه و مظلوم چه شود😂😂😂 از الان دلم به حال داداشی کباب شد🤣

بخدا خودم هم دلم میسوزه

اصلا واسه همینه پا نمیدم ویلا کلی صف کشیدن برام 🤣🤣🤣

ولی من همچنان به اصول انسان دوستی پایبندم🏃

سلام به عزیزدل و نفیس دخترِ آقا محمد و بیتای بی همتای خودم😍😍🥰💖💖🫂🫂 خدا رو شکر که بازم دور همی ...

اره مرسی از احوال پرسیتون😘

جهیزیه تقریبا هفتاد درصدش تمومه و تکمیله  

چیدن هم بعد عید 

البته تو جهیزیه بیشتر زحمتارو مامانم کشید مثه انتخاب وسایلو خرده ریزو اینجور چیزا رو گذاشتم به عهده مامانم اخه من خودم زیاد از وسیله و لوازم خونه و اینچیزا سر در نمیارم

وایییی تپش اصلا باورم نمیشهههه😍😍😍😍😍😍 خیلی خیلی بهت تبریک میگم خواهری❤️❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘 ...

سلام سلام به آذین جون چطوووری؟؟خوبی؟ خوش میگذره؟😍

از اونجایی که دنبال سوژه  بعدی هستیم میگمااا تو قصد ازدواج نداری؟👀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🤣🤣

2824
2823
2791
2779
2792