2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چقدر شما مهربونین 😍و پر از حس خوب و مثبت  خدا حفظتون کنه💛💛❤️

مهربون كه تويی عزیزدل من😍😍🥰🥰

خدا کنه اینطور باشم که میگی🫂🫂❤️❤️

خدا تو رو هم حفظ کنه مهتابم🤲🤲💞💞

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

سلام به خانوم خونه بعد از مدتها دور همیم🥰 چطورررین؟؟؟🤩

سلام به عزیزدل و نفیس دخترِ آقا محمد و بیتای بی همتای خودم😍😍🥰💖💖🫂🫂

خدا رو شکر که بازم دور همیم و جای بقیه ی عزیزان که نیستن واقعا خالیه❤️

خوبم عزیزدلم شکر خدا ، برام دعا کن تا بهترم بشم💖💖

خودت خوبی جانا ؟؟ جهیزیه رو کامل کردین ؟؟ کی میچینین به امید خدا ؟؟

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

سلین خیلی سرسخت و استواره😂کافیه یه نگاه به حبیب بیچاره بندازه😶 @ستیا_سلین     سلی ...

سلام 

وووییی جانا باورررم نمیشه😍😂

انشالله تک تک متاهلاتون حامله بشین و مجرداتون شوهر دار 

منم بشینم بخندم بهتون که بی دغدغه ام🤐🤕😂

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
خب پس تو هنوز وقت عروس شدنت نیس باید منتظر سلین باشیم 😂. @ستیا_سلین    

برو رو گزینه های دیگه سرمایه گذاری کن من آدمش نیستم😂😂

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁

سلام تپش جونم 

تبریک میگم عزیزم مبارک باشه😍❤

انشالله که زندگی تو و همسر عزیزت پر از عشق و آرامش و دوست داشتن باشه 

و سالهای طولانی کنار هم به خوشی سپری کنید💕

فقط یادت باشه رکورد جمع رو تو شکستیا تو ازدواج😂

@آذینa_1380     @لیموترش_گوگولی     خیلی وقته خبری ازتون نیست😕یهو یادتون ا ...

سلاااام خانما♥️♥️♥️♥️بوس به همتون😘😘😘😘

یاسی جونم مرسی که به یادم بودی💜💜💜🥰🥰🥰

پیامارو خوندم،ایشالله خیلی زود همچی حل میشه عزیزدلم🤎🤎

این نیـــز ، بُگـــذَرَد!... 

وایییی تپش اصلا باورم نمیشهههه😍😍😍😍😍😍

خیلی خیلی بهت تبریک میگم خواهری❤️❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘😘🤩🤩🤩🤩🤩

ایشالله خوشبخت ترین شی عزیزم❤️❤️❤️❤️❤️

به آقا داماد هم بابت به دست آوردن همچین فرشته ای خیلی خیلی خیلی تبریک میگم

این نیـــز ، بُگـــذَرَد!... 
سلام سلام شما خودتونو معرفی میکنین؟😍 خاموش دنبالمون میکردین؟

آره من پارسال خاموش دنبال میکردم شرایطم جور نبود که اکانت بزنم تا اینکه امسال تو تاپیک یاسی اومدم و به بچه ها گفتم که از اول باهاشون بودم متاسفانه اون موقع تو نبودی 🥺

چقدر من از دست فشار هایی که بابات اینا  به تو میآوردن عصبی میشدم 😅

و گمان میکنی که پایان است،سپس خداوند همه چیز را درست میکند...🍀
سلاااام خانما♥️♥️♥️♥️بوس به همتون😘😘😘😘 یاسی جونم مرسی که به یادم بودی💜💜💜🥰🥰🥰 پیامارو خوندم ...

آذین جان انشالله نفر بعدی که کارما فردین میگیرتش تویی🤝😂😂

2824
2823
2791
2779
2792