2821
2789
من نگرانم برا نوردخت خواستگار بیاد ،این بچه خیلی برا فردین شمشیر زده، دخترم که نداره بگیم سر دخترش ت ...

وایییی نه 😐😂

واسه نوردخت خواستگار بره که آقاشون خون خواستگارو میریزه😶🤕🤧

به جای خواستگار بیاین دعا کنیم که کارما نوردخت رو با خبر باردار شدنش سوپرایز کنه🤣😂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وایییی نه 😐😂 واسه نوردخت خواستگار بره که آقاشون خون خواستگارو میریزه😶🤕🤧 به جای خواستگار بیاین ...

جانا عزیزم میدونی کارما می‌تونه واسه خودت هم برگرده...

مراقب دعا هایی که می‌کنی باش🤣🤣🤣

سلام دختر گلم خوبم بهتر از هر وقتی چندماه میرم باشگاه دایره آدمای دورمو وسیع تر کردم و فرق دادم می خ ...

خیلی عالیه بعد از بازنشستگی فرصتتون و زمانتون ازاد میشع انگار دریچه دیگه ای از زندگی به سمتتون باز میشه😍 و حسابی میتونید برا خودتون وقت بذارید باشگاه  پیاده روی  دورهمی دوستانه خانواده و...

خیلی خوبه که حالا دیگه حرفاتون رو تو دلتون نگه نمیدارین و بروز میدین منم مثه شمام😞 هیچوقت نتونستم حرف مشترک زیادی با پدر مادرم داشته باشم و الانم این موصوع گریبان گیرمه و نمیتونم خیلی زیاد حرفای دلی و حرفهای مشترک رو  به محمد یا پدر و مادرم بگم انگار که من در من نهادینه شده... عادت کردم همه چیو تو دلم نگه دارم و بروز ندم...

خیلی خوشحال شدم که با سرهنگ به نقطه های مشترک رسیدین😍 راستی زمزمه جون سرهنگ از قشر نظامی هستن و مرد قانون ان و خصوصیات و اخلاقیات مردانه و قانونمدارانه دارن و این طبیعیه که شاید بعضی جاها نشده احساساتتون رو درک کنن ولی حالا میبینین اگه سر حرفو باز کنین و احساساتتونو بروز بدین ایشونم همراهی تون میکنن...خیلی خوشحالم که دارین به نقطه های مشترک میرسین😍

دیگه کمال همنشین در من اثر کرد😂 نه عزیزم غریبه اس  توسط یک فامیل دور معرفی شدیم به هم

اها غریبس فکر کردم از آشناتون بوده..

پس با اینکه غریبه بودین ولی شاه دوماد تو این مدت کمه یه ماهه شیفته عروسمون شده ... احساساتی شده.. گریهش دراوردی... و در نهایت اعتماد بابات رو جلب کرده ..😍

خب تپش روز عقد چه حسی داشتی؟😍

ویژگی های داماد بگو که باعث جلب اعتماد پدرت شده؟

شغلشون چیه؟

راااااستی تپش خونه دامادشون رفتی؟؟؟😃(منظورم خونه پدرشوهرته) اگه نرفتی که خودتو آماده کن این دو روز اخر هفته احتمالا داماد میاد میبرت🤣😂

نه اتفاقا من اصلا و ابدا نمیتونم یکی مثل خودم رو تحمل کنم چون  قشنگ در جریانم چه سلیطه ای هستم ...

داداشی مظلوم😂😂

آرزوی موفقیت میکنیم میرا😃 برو دنبالش که دعای ملت ننه سایتی ها همراهته🤣

خب پس تو هنوز وقت عروس شدنت نیس باید منتظر سلین باشیم 😂. @ستیا_سلین    

سلین خیلی سرسخت و استواره😂کافیه یه نگاه به حبیب بیچاره بندازه😶

@ستیا_سلین  

سلین بیا ببین چه خبره تپش دخترمون عروس شده🤭🤩

2824
2823
2791
2779
2792