2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلااااام بر خواهر شوهر نازنینم🤍✨ ولا امروز قرار بود یه کلاس داشته باشیم پر از پسر امروز رفتم  ...

سلام بر زنداداش خودم😃 این درس خونا و معدل الف ها رو بیخیال.. یه نیمه گمشده هم پا و هم انگیزه خودت پیدا کن مثه خودت پرشور دوتایی تو دانشگاه آتیش بسوزونین و شلوغ کنید...😃🏃‍♀️

سلام عزیزم خوبم به دعای دوستان سفرم رو رفتم جاتون خالی انگار تو رویا گذشت پسرمم خویه رفتم پیش،دکترش ...

خداروشکر که کنار اومده با شرایطش

بگو چشم به هم بزنی این دوران گذشته کیف کن فقط😄

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

اره همیشه منو اذیت میکنه از اهالی ننه سایت چه خبر🤣🤣 میگه دیگه همه رو شوهر دادی خیالت راحت شد🤣🤣 ...

نوردخت واقعا خیلی خوبه کع شوهرت میدونه اینجا کاربری داری خیلی جالب بود.. آخه فکر کنم اکثریت خانومای اینجا از جمله خودم در خفا به اینجا رفت و امد میکنیم و کاربری داریم🤕🤦‍♀️

سلام بر زنداداش خودم😃 این درس خونا و معدل الف ها رو بیخیال.. یه نیمه گمشده هم پا و هم انگیزه خودت پ ...

نه اتفاقا من اصلا و ابدا نمیتونم یکی مثل خودم رو تحمل کنم چون قشنگ در جریانم چه سلیطه ای هستم 🤐😁🤞

دارم دنبال یه داداشی مظلوم و معصوم میگردم که تنها گناهش جواب مثبت دادن به من باشه🏃🏃🏃

آرزو موفقیت کنید برام🤣🤣

2824
2823
2791
2779
2792