2821
2789

دارم پیامایی که دادین میخونم چرا همتون فکر کردین ازتون ناراحت و عصبانیم😂 ببخشید من خودم اخلاقم خیلی💩🙈 شده بود برا همینم خیلی نیومدم تا دست به یقه نشیم ولی بازم انگار از پیامام بد برداشت کردین

همتونو دوست دارم به خدا♥️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تونستی اصلا اون مراسم هم نرو قشنگ ناراحتیت رو بدونن  خودشون خبرتون میگیرن

عزیز دلم این چه حرفیه اونا دیگه متوجه ناراحتی یاس شدن دیگه تا این حدهم نباید باشه که حتی خونه مامان بزرگ خودش نره اتفا قا باید بره سنگین برخورد کنه در نهایت احترام ،رفتارهای این چنینی باعث میشه شان خود ادم پایین بیاداحترام بزرگی میاره وهیچ بزرگی رو کسی نمیتون کوچک کنه 

سلام به همگی 

حکایت من حکایت اون بنده خدایی هست که از پشت بوم میفته تو کوچه مردم بالاسرش جمع میشن می پرسه چه خبره؟ اینم میگه نمی دونم منم تازه رسیدم

امروز عصری پسرم گفت مامان راستی از داداش کایکو چه خبر بعد حدود یه ساعت نشستم به خوندن و فهمیدم که

رسیده بود بلایی ولی به خیر گذشت 

خدا رو شکر که دخترمون عاقله و شان و وجهه خودشو حفظ کرد

ولی کاش یکی هم منو یادش بود و تگ می کرد

.
 رفتم بچه ها

سلام یاسی جون خوبی عزیزم ❤️❤️

حس کردم از راهنمایی ما خوشت نمیاد گفتم کمتر پیام بدم 

باورم نمیشه هنوز اون ماجرا تموم نشده☹️

دوس داشتی تعریف کن خونه مادر بزرگت چه جوری گذشت

سلام به همگی  خوبین بچه هاااا عیدتون مبارک ❤😘 یاسی جونم انشالله این چالشم ختم به خیر میشه ن ...

سلااااااام تپش جان عید توام مبااارک🥰

خداروشکر کارمای گروه پای تو رو هم گرفت😂

فقط نگی که من اصلا نمیخام ازدواج کنم دوباره کارمای گروه میگیرت 

سر یه ماه میبینی عقد کردی و تمام😂😂

در کدوم مرحله ای الان

سلاااااام نمیدونم چند روزه سایت نیومدم انقدر این روزا شلوغم وقت سر خاروندن ندارم امروز برام پی ...

سلااااام رسپینا جان امیدوارم شلوغ بودن سرت خیر باشه❤️❤️

منم دارم به تولد یکسالگیم نزدیک میشم منم به خاطر جانا عضو شدم ببین این فردینو جانا چیکار کردن 🤦‍♀️

رسپینا باورت میشه نیمه شعبان گذشت نه یه النگو گرفتیم نه یه عروسی دعوت شدیم 

عروس خانوم فکر کنم رضایت نداد ممد نیمه شعبان عروسی بگیره 

سلااااااام تپش جان عید توام مبااارک🥰 خداروشکر کارمای گروه پای تو رو هم گرفت😂 فقط نگی که من اصلا ...

سلام عزیزم قربونت 😘

بخدا میگفتم نمیخوام ولی دیگه به زوووور عروسم کردن🥺 

عقد کردم.....