2821
2789

یاسی اگه بخوای بری خانوادت مخالفت نمیکنن؟منم با امیرعلی موافقم کاشکی از همون اول چیزی به خانوادت نمیگفتی چون الان بخوای برگردی هم خانوادت ممکنه مخالفت کنن ،دادشت و امیرعلی باهم چطورن؟

و گمان میکنی که پایان است،سپس خداوند همه چیز را درست میکند...🍀

خوبه خوب کاری کردی یاسی 

با همین منطق خانوادت هم راضی کن وقتی برگشت دیگه بحثی پیش نیاد عزیزم آفرین کار خوبی کردی حالا بوده یا نبوده چیزی بوده که  تموم شده بهتره به روزای خوب فکر کنی انقد خوشبخت باش تا چشم حسود کور بشه باریکلا یاسی جان بهترین تصمیم رو گرفتی 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام عزیزم کار خوبی کردی که چند روزی نیومدی

اینجا درسته همه ی دوستان دلسوز هستن و عاقلانه نظر میدن 

اما هر کسی با توجه به شرایط زندگی و شخصیت خودش رفتار میکنه

خیلی وقتا من خودم میخوام تاپیک بزنم و سوالی بپرسم اما بعدش پشیمون میشم و میگم کاربرا خیلی از شرایط منو نمیدونن

مشورت گرفتن از آدمای نزدیکت بهترین کاره

اما من خودم به این تجربه رسیدم که خیلی از مشکلات زندگیمو به خانواده م نمیگم تا وقتی که مجبور نشم ، اینجوری شوهرمم بیشتر بهم اعتماد میکنه

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

ولی بنظرم توی این ماجرا شما اصلا مقصر نبودی !

حتی اینکه به خانواده ات گفتی دیگه چاره ای نبود تا چند روز میخواستی دروغ بگی و پنهان کاری کنه که اتفاق خاصی نیافته ... بنظرم هر اتفاقی هم که از این به بعد می افته خونه خودتون باش شما که نیاز به مراقبت نداری ... این ماجرا اگه همسرت میخواست کسی نفهمه نباید شما رو می فرستاد خونه پدرت اینا 

در کل امیدوارم که اوضاع خیلی خیلی بهتر بشه 💚

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
منم از هفته پیش تا الان که فکر میکنم ، هیچی برام تعییر نکرده ولی تو ذهن خودم برای خودم این مسئله تما ...

سلام دوست عزیز خداروشکر که عاقلانه رفتار کردی خوشحالم که انقدر فهمیدهای تو پستهای قبل هم برات توضیح دادم که چکار کنی مثل اینکه ندیدی ولی بهترین تصمیم رو گرفتی انشالله که خوشبخت وسعادتمند باشید کنارهم 

سلام قربونتون برم😍❤️ خیلی خوش اومدین🥹❤️

فدات بشم عزیزدلم 😍😍🤗🤗

تنت سلامت قشنگم 🤲🤲❤️❤️

نیلوفر جان لهراسبی یه موزیک جدیدا خونده اسمش گل نیلوفرِ، اون روزی شنیدمش یاد تو افتادم 🥰🥰🫂🫂

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

منم از هفته پیش تا الان که فکر میکنم ، هیچی برام تعییر نکرده ولی تو ذهن خودم برای خودم این مسئله تما ...

خدا رو شکر که حال مادرشوهرت خوبه، ان شاءالله که همیشه سلامت باشن🤲🤲

تصمیم درستی گرفتی عزیزدلم👏👏

یاس گل جان معذرت میخوام اگر حرفی زدم که خدای نکرده حتی لحظه ای باعث ناراحتی و تردیدت شده باشم🙏🙏💜💜

دلت شاد و لبت خندون و خوشبخت باشی🥰🥰

مواظب خودت و زندگیت باش عزیزم💜💜😘😘

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

سلاااااام

نمیدونم چند روزه سایت نیومدم

انقدر این روزا شلوغم وقت سر خاروندن ندارم

امروز برام پیام اومد از طرف نی نی سایت و عضویت یکسالگیم رو تبریک گفت😍😄

یهووووو پرت شدم به سال قبل و روزیکه از دست جانا کفری بودم و کاربری ساختم😂 خدا وکیلی چه لحظاتی رو با شما گذروندم💚 

وسط بدو بدوها گفتم حتما بیام یه سر بزنم.

ایشالا که هرجا هستین خوش باشین

یاسی نفهمیدم رفتی خونه ات یا نه؟ ایشالا که در بغل یار هستی و کدورتا رفع شده،از این پستی بلندیا انقد تو زندگی هممون هست،

به دعای خیرتون خیلی نیاز دارم این روزا،اوقات پر چالشی رو دارم میگذرونم 🙏

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

سلاااااام نمیدونم چند روزه سایت نیومدم انقدر این روزا شلوغم وقت سر خاروندن ندارم امروز برام پی ...

مبارککککک🥲❤️ 

مادرمون یک ساله شده😂

امیدوارم چالش این روزاتون هم حل بشه💖💖💖

سلام دوست عزیز خداروشکر که عاقلانه رفتار کردی خوشحالم که انقدر فهمیدهای تو پستهای قبل هم برات توضیح ...

عزیزم همه پست ها رو میخونم اگه جواب نمیدم و لایک میکنم ببخشید🙏🏻♥️ خودم ازین کار خیلی بدم میاد که پستی رو جواب ندم 

خدا رو شکر که حال مادرشوهرت خوبه، ان شاءالله که همیشه سلامت باشن🤲🤲 تصمیم درستی گرفتی عزیزدلم👏👏 ...

نه عزیزم این چه حرفیه مرسی که همراهی میکنین هم از شما هم از بقیه که وقت میذارن پیام میدن واقعا ممنونم و ببخشید که یه جوری رفتار کردم شما همچین برداشتی کردین😘♥️

سلاااااام نمیدونم چند روزه سایت نیومدم انقدر این روزا شلوغم وقت سر خاروندن ندارم امروز برام پی ...

سلام یه ساله شدنتون مبارکــ😍♥️

منم ۲۰ روز دیگه یه سالم میشه البته رو اون یکی کاربریم😂

بچه ها من خیلی تنبل شدم هیچ کاری نمیکنم و همین هیچ کاری نکردن رو مخمه فقط میرم دانشگاه و برمیگردم و اینکه پرخوری هم گرفتم دارم چاق میشم و هنوز خونه مامانم اینا ام 

امروز مامانبزرگم ( مامانِ بابام) یه مراسم ازون مراسم بزرگا گرفتن🥴منم مجبورم برم و خلاصه با مادرشوهرم و خواهرشوهرم رو به رو میشم 

ازم پرسیده بودین دیگه نرفتی دیدن مادرشوهرت؟ نه امیرعلی که هنوز نیومده منم نخواستم دیگه تنها برم خونشون و گفتم همون یبار رفتیم بیمارستان بسه چون دلمم میخواست بفهمن ناراحت شدم از کاراشون