2821
2789
سلام خانم خونه عزیزم خوبین خوشین سلامتین🥰 من برگشتم شمام بیاین😘😘😘

سلام به روی ماهت قربونت بشم💜💜

خدا رو شکر که اومدی 🫂🫂

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

@khanomekhone2   چرا نمیاین پیشمون؟❤️

سلام نیلوفر جان 🥰🥰 خوبی عزیزدلم ؟؟

من اومدم عشقم ، تو هم بیا عزیزم 🫂🫂🤗🤗

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وای یاسی خوب کردی  نریاااااا چیه پیش فامیل  معاینه ام میکنن؟😬 ولش کن یه دکتر غریبه خو ...

فدات بشم تپش جان 💞💞 هستم عزیزدلم 🫂🫂🤗🤗

سلام به همه ی عزیزان🥰🥰 امیدوارم حال همگی خوب باشه، خیلی خیلی ممنونم از اینکه یادم بودین و یاد کرد ...

سلام عزیزم😍 چقد به یادت بودم خوب شد اومدی

و ناراحت شدم به خاطر مشکلت،ان شاءالله دیگه مشکلی برات پیش نیاد بیشتر مواظب خودت باش

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

سلام جانا الان دارم کامل پیاماتو میخونم با حرفات موافقم ولی یه چیزایی میخوام بگم حداقل برا اروم کردن ...

میفهممت یاسی...

ما هیچکدوم در جایگاه تو نیستیم و نمیتونیم اونطور که باید و شاید حس و حالتو درک کنیم.. ولی سعی میکنیم باهات همفکری کنیم و در حد توان کمک حالت باشیم💖

فدات بشم عزیزدلم 🫂🫂 ماریا جان مشکلتون حل شد ؟؟ پولتون بهتون برگشت عزیزم ؟؟

سلام عزیزم

چرا انقد کم میاین؟

به بودنتون و حرفاتون احتیاج دارم 🥺

نه حل نشده متاسفانه 

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
سلام به همه ی عزیزان🥰🥰 امیدوارم حال همگی خوب باشه، خیلی خیلی ممنونم از اینکه یادم بودین و یاد کرد ...

ان شاالله به زودی سلامتی کاملتونو به دست بیارید 🙏

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭