2789
سلام یاسی جون چه حبر چکار گردید

خبر خیلی خاصی نیست ، دیروز صبح که نرفتم پیشش وقتی بیدار شدم دیگه دم در نبود منم باهاش حرف نمیزنم نمیدونم چی بگم 

دیروز عصر یه ویس داد میخواستم بازش نکنم ولی طاقت نیاوردم اونم فکر کنم از عمد ویس داد که مطمئن بشه گوش دادم یا ن . گفت خواهرم اومده دیگه من لازم نیست بمونم پیش مامانم حالا بیام پیشت؟ بیام دنبالت بیا فقط بریم بیرون برات حرف بزنم یا خودت حرفاتو بگو من هیچی نمیگم چرا اینجوری دوری میکنی مگه بچه ایم . امروز صبح زود عکس در اینجا رو داده بود نوشته بود کل شب خوابم نبرد ترجیح دادم اینجا بیدار بمونم تا تو خونه بدون تو و ازین حرفا….

اهان راستی ویس داده گفته به خواهرش گفته جاری اولی احتمال زیاااد سقط نکرده گفت خواهرمم گفته وقتی برام تعریف کردین شک کردم خلاصه الان امیرعلی و خواهرش میدونن این قضیه رو ، فقط امیدوارم سر من خراب نشه..چون من با جاری حرف زدم من به امیرعلی گفتم سقط نکرده میترسم برن بهش بگن یاس گل گفته تو سقط نکردی🤦🏻‍♀️ اوففف

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اهان راستی ویس داده گفته به خواهرش گفته جاری اولی احتمال زیاااد سقط نکرده گفت خواهرمم گفته وقتی برام ...

نه نترس نمیگن که تو اینجور گفتی خانواده شوهرت محتاط تر از این حرفان که بخوان بین عروسا رو خراب کنن نمی‌دونم چرا دلم برا امیرعلی میسوزه 🥺یاسی به نظرم با مامانت مشورت کن بگو که امیر علی میگه بیا برگرد ببینم نظرمامانت اینا چیه چون بالاخره که نمیشه اینجوری بلاتکلیف 

و گمان میکنی که پایان است،سپس خداوند همه چیز را درست میکند...🍀
سلام عزیزم😍 چقد به یادت بودم خوب شد اومدی و ناراحت شدم به خاطر مشکلت،ان شاءالله دیگه مشکلی برات پی ...

سلام قربونت بشم 🥰🥰 خیلی ممنونم که یادم بودی رسپینا جان ، فدای محبتت بشم 😘😘🫂🫂

تنت سلامت دوست خوبم 🤲🤲

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

سلااام  خیلی خوش برگشتین🤩🤩💖

سلام جاااانم 💖💖

قربون محبتت بشم 🥰🥰

خوبی جانا ؟؟ آقا محمد خوبن ؟؟ عروسی کی هست به امید خدا ؟؟

سلام عزیزم چرا انقد کم میاین؟ به بودنتون و حرفاتون احتیاج دارم 🥺 نه حل نشده متاسفانه 

سلام به روی ماهت عزیزم 🫂🫂

من شرمنده ام ، سعی میکنم بیشتر بیام عزیزم 

خدا بزرگه عزیزم ، پول زحمت کشیده خوردن نداره 🥺🥺

الهی که به حق این روزای عزیز و پرخیر و برکت مشکلتون حل بشه و پولتون بهتون برگرده 🥺🥺🤲🤲

خبر خیلی خاصی نیست ، دیروز صبح که نرفتم پیشش وقتی بیدار شدم دیگه دم در نبود منم باهاش حرف نمیزنم نمی ...

یاس گل عزیزم خانواده ات چی میگن ؟؟ تصمیمشون چی هست ؟؟ صحبتی نکردین با هم ؟؟

تو که نیومدی قهر ، اومدی که مشکلت حل بشه عزیزم 

با خانواده ات حرف بزن ببین چه تصمیمی دارن، اگر نیاز میدونن امیرعلی بیاد حرفاشو بزنه ، خانواده ات هم حرفشونو بزنن و این موضوع حل بشه.

چون علی الظاهر شرایط خانواده اش طوری نیست که بتونن بیان پیش خانواده ات.

یاس گل احساس الآنت رو درک میکنم، میدونم چقدر ناراحتی، ولی طاقت بیار تا این موضوع تموم بشه قربونت بشم.

به خانواده ات بگو نمیخوام دلخوریم طولانی بشه که سرد بشیم فقط کمکم کنید حلش کنیم.

اهان راستی ویس داده گفته به خواهرش گفته جاری اولی احتمال زیاااد سقط نکرده گفت خواهرمم گفته وقتی برام ...

مطمئن باش که نمیگن مگه ساده ان که بگن عزیزم.

فقط الآن خودشون میدونن سقطی در کار نبوده که این وسط بخوان نگران هم عروس اولیت هم باشن.

چه آتیشی به پا کرد این عروس وسطی.

ولی یاس گل من قبلا بهت گفتم ، بازم میگم بین دخترعمو و امیرعلی هیچی نبوده، شاید حرفی بین بزرگترا بوده ، شاید دخترعمو میخواستش اما امیرعلی نه، اگرم میگم بزار خانواده ات حلش کنن به خاطر این که هر دفعه سر این موضوع تو به هم نریزی.

یاس گل ببین وقتی این عروس وسطی رو که هیچ جوره به خانواده ی امیرعلی نمیاد واسه پسرشون گرفتن، به نظرت اگر امیرعلی دخترعموشو میخواست واسش نمی گرفتنش؟؟یا خود امیرعلی اگر میخواستش اونقدر پافشاری نمیکرد که واسش بگیرتش ؟؟

در ضمن یاس گل پدرشوهرت آدم مقیدی هستش اومده بود خونتون به قرآن و مکه ای که رفته بود قسم خورد.

خبر خیلی خاصی نیست ، دیروز صبح که نرفتم پیشش وقتی بیدار شدم دیگه دم در نبود منم باهاش حرف نمیزنم نمی ...

سلام یاس عزیز امیدوارم هرچه زودتر به ارامش برسی عزیزم قهر ودوری از شوهرت رو کش نده چون زیادی کش پیدا کنه همسرت هم ازت سرد میشه پیام وویس رو بزلر کنار باید رو در رو صحبت کنی عزیزم بامادر ت مشورت کن برای گفتن حرفات مردا برای فهمیدن مازنها نیاز دارن مستقیم از هرچی دلخوریم روبشنون از اول هم گفتم قضیه دختر عمو نود درصد درست نیست وجاریت از سر حسادت به شوهرت وشما داره این بازیها رو در میاره حتی تو حرفاش گفته که شوهر خودشم از شوهر شما دلگیر بوده هرچی بوده هم از طرف شوهرت نبوده ولی در مورد بقیه قضایا و رفتار شوهرت اون شب وبعدش واقعا بهت حق میدم رک و راست براش توضیح بده واز ناراحتی هات بگو بنظر من خانم خونه نظرات خوبی دارن گوش کن عزیزم و حرفبرای  اخر این قهر ودوری رو بیشتر کش نده بزار درخواست که کرد قبول کن صحبت کنید 

یاسی جان عزیزم احساسی تصمیم نگیر که قضیه حل نشه و بری خونه . هر کاری خواستی انجام بدی با خانواده ت مشورت کن . چیزی و ازشون پنهون نکن . درسته میگن از مسائل بین زن و شوهر ، خانواده ها نباید مطلع بشن اما این موضوعی نیست که نگی