2789
سلام جاااانم 💖💖 قربون محبتت بشم 🥰🥰 خوبی جانا ؟؟ آقا محمد خوبن ؟؟ عروسی کی هست به امید خدا ؟؟

ممنونم از احوالپرسیتون💖😘  خوبم  محمدم خوبه 

عروسی هم  تو سال جدید دیگه  بعد از ماه رمضان..

سلام به روی ماهت عزیزم 🫂🫂 من شرمنده ام ، سعی میکنم بیشتر بیام عزیزم  خدا بزرگه عزیزم ، پول ...

دشمنت شرمنده قربونت برم😘 

امیدم به خداست 🙏 

هم خیلی براش زحمت کشیدیم و هم دشمن شاد میشیم🥲

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام یاسگل عزیز من یه خواننده نیمه خاموشم تو چالش ناشناس باهات حرف زدم یه عکس دیدم یاد تو افتادم امیدوارم مشکلاتت حل بشه و یادت باشه لازم نیست همیشه جواب بدی رو با خوبی بدی ادما ظرفیتش رو ندارند 

سلام بچه ها خیلی خوب نیستم😭میام براتون تعریف میکنم همینو بگم امروز با داداشم رفتم دانشگاه برای انتخاب واحدم به مشکل خوردم چهارشنبه بوده منم خیلی دیر رفتم تو سایت همه واحدامو نشد بردارم امیرعلی اومده بود دنبال ما میخواست دوتایی حرف بزنیم داداشم نذاشت باهم دیگه بحثشون شد بچه ها داداشم حرفای خوبی بهش نزد میدونم ما مقصر نیستیم ولی حس میکنم یعنی مطمئنم امیرعلی ناراحت شده نمیدونم اصلا شاید کارم اشتباه بود ک به اینا گفتم از اون طرف میگم زشت نیست مادرشوهرم حالش بد بوده من اصلا سراغشو نگرفتم امیرعلی هربار پیام میده ویس میده از حال مامانشم میگه من هیچی نمیگم کارم زشته خب بعد از اون طرف مامانم میخواد فردا بریم خونه مامانِ بابام من مبدونم هم امیرعلی هم مامانش قطعا دوس ندارن مامانبزرگم این چیزا رو مسائل خانوادگیشونو دعوا اینارو مامانبزرگم بدونه من این وسط چیکار کنم

ببخشید نیومدم من کلا گوشیمو خاموش میکنم یا میذارم رو پرواز تا کمتر پیاما و زنگاشو ببینم .مامانم میگه اول میخوام با مامانبزرگت حرف بزنم بعد با امیرعلی و خانوادش حرف میزنیم…

الانم داداشم منو اورده یه جایی میگه بعد چند روز از خونه بیا بیرون حال و هوات عوض میشه ولی حس خوبی ندارم همش میرم پیامایی که این چند روز داده رو میخونم😭

سلام بچه ها خیلی خوب نیستم😭میام براتون تعریف میکنم همینو بگم امروز با داداشم رفتم دانشگاه برای انتخ ...

یاسی بهت گفتم این فهمیدن خانواده ات تبعاتی داره ولی می ارزه،

صبر کن دخترم،آروم باش و حالا که به خانواده ات گفتی بزار حمایتشون رو داشته باشی

فقط داداشت نباید زیاد بحث میکرده با امیرعلی، یکم آرومتر شد بهش بگو که کارش اشتباه بوده و در هر صورت امیرعلی همسر تو هست و تو توقع داری احترامش حفظ بشه...

حد وسط رو نگه دار

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

ببخشید نیومدم من کلا گوشیمو خاموش میکنم یا میذارم رو پرواز تا کمتر پیاما و زنگاشو ببینم .مامانم میگه ...

یاسی ولی من از اول گفتم به مادربزرگت بگو

راستش حسم میگه باید مادربزرگت از این ماجرا مطلع بشه حتی اگه مامانت نمیفهمید...

و این که، جنگ اول به از صلح آخر

تو که تا اینجاش اومدی، تا تهش برو یکبار برای همیشه پرونده این موضوع بسته بشه

قرار نیست هر شش ماه یبار اعصابت خرد بشه

مادرشوهرت هم احتمالا تا الان فهمیده یه چیزایی

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

سلام بچه ها خیلی خوب نیستم😭میام براتون تعریف میکنم همینو بگم امروز با داداشم رفتم دانشگاه برای انتخ ...

نذار از دایره خونواده حودت فراتر بره وافراد بیشتری از این جریانات باخبرشن

یاسی منم اون اول خواستم بگم که از مادرشوهرت احوال بپرسی و بهش زنگ بزنی ولی یادم رفت بگم نمی‌دونم الان زنگ زدن هم درسته یا نه چون دیگه خانواده ات رو در جریان گذاشتی ولی مامانت چرا میخواد به مامان بزرگت بگه اون که از ماجرای دخترعمو اگه هم ماجرایی بوده خبر نداشته 

و گمان میکنی که پایان است،سپس خداوند همه چیز را درست میکند...🍀

حالا که تا اینجا اومدی بزار یکسره بشه

اما این ندیدن ها و دوری به نظرم مشکلی حل نمیکنه و فقط بحث های بیشتری به وجود میاد

بهتره به خانواده ت بگی زودتر هر طور که صلاح میدونن قضیه رو حل کنن

قضیه دخترعمو و راننده شخصی

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

درمورد مادرشوهرتم بزار بفهمه دلخوری از اینکه گفته برو تو اتاق تا راننده بیاد