2789

یاسی به نظرم رسپینا درست میگه میتونی با مامانت بری پیش جاریت شاید هرچی که راست باشه رو بگه اون موقع ،تو الان این مشکل رو حل نکنی و نفهمی همیشه مثل خوره میفته به جونت تا اسم دخترعمو میاد ممکنه تو به هم بریزی یه بار برای همیشه حلش کن

و گمان میکنی که پایان است،سپس خداوند همه چیز را درست میکند...🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو خود خونه نه ولی توی حیاط و دم در داریم برای دزد و اینا 

یاسی جان دیگه تقریبا برای حل این مشکل اختیار دست خودت نیس 

دیگه همه چی دست خانوادته باید ببینی چی میگن و چی تصمیم می‌گیرن فکر نکنم اینسری به راحتی بزارن  برگردی خونت

حالا که به اینجا رسیده تا آخرش وایسا 

دیگه همه چیز باید برای خودتو خانوادت روشن بشه بعد تصمیم بگیرید

قضیه راننده رو هم الان بهترین موقعیت که حلش کنی

گفتم که انقدر که این جاری رفته رو مخ مامانم بقیه چیزا نرفته

والا رو مخ ما هم رفته چه برسه به مامانت 😬😬

یاسی میگم الان خانواده شوهرت یعنی از جریان راننده و محدود شدن تو خبر دارن؟ یعنی حتی مادرشوهرت هم موا ...

خانواده اون میدونن راننده دارم ولی محدودیتش رو نمیدونم 

از خانواده خودم داداشم که میدونه مامانم اینام میبینن با راننده میرم و میام ولی نگفتم همههه جا با اونم 

الان بهشون بگم اوضاع خراب تر نمیشه؟ میفهمم میگین بگو تا اینم حل شه نمیدونم الان اینم بگم کار درستیه یا ن

خانواده اون میدونن راننده دارم ولی محدودیتش رو نمیدونم  از خانواده خودم داداشم که میدونه مامان ...

فکر نکنم بعدا خودت تنهایی بتونی امیرعلی رو قانع کنی که راننده نداشته باشی

بازم هر جور خوت صلاح میدونی ولی امیر علیم به پدر مادرت میگه من به خاطر اذیتای پیمان این کارو کردم

نمی‌دونم چی بگم شاید گفتنش اوضاع رو بهتر کنه شایدم نه برعکس ولی خوب باید دلیلی داشته باشه برا این کار امیرعلی تو تا آخر عمر که نباید یه راننده بغل گوشت باشه باید بتونی یه جاهایی رو هم تنها بری

خانواده اون میدونن راننده دارم ولی محدودیتش رو نمیدونم  از خانواده خودم داداشم که میدونه مامان ...

بنظرم فعلا قضیه راننده رو نجو

اول با خود امیرعلی حلش کن،بگو برگردم دیگه با راننده جایی نمیرم

ولی اگه دیدی کوتاه نمیاد حتما به مامانت بگو

واقعا تا این حد حساسیت بی معنیه

شاید میترسه دخترعمو یا جاری جایی گیرت بیارن یا دم دانشگاه بیان،قشنگ داره رفت و امدات چک میشه

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

سلام به همه ی عزیزان🥰🥰

امیدوارم حال همگی خوب باشه، خیلی خیلی ممنونم از اینکه یادم بودین و یاد کردین، امیدوارم نبودنم رو دلیل بر بی معرفتی ندونین، دلم براتون خیلی تنگ شده بود و همش بیادتون بودم🥺🥺چقدر ناراحت شدم که بعضی از بچه ها خداحافظی کردن و رفتن🥺🥺💔💔

حملات پانیکم دوباره عود کرده بود، حال و روز خوبی اصلا نداشتم، خیلی بد بود، خیلی سخت، خدا نصیب هیچ کس نکنه، دارم دارو مصرف میکنم شکرخدا کمی بهتر شدم🤲🤲بگذریم

یاس گل قشنگم صفحات آخرو تا حدودی خوندم و میفهمم چی شده، از ناراحتیت ناراحتم اما از تصمیمی که گرفتی خوشحالم، بهترین کارو کردی عزیزم، دیگه وقتش بود که خانواده ات در جریان این موضوع قرار بگیرن و این موضوع جدی برای همیشه حل بشه، نمیشه که همیشه تو هر جمع و دورهمی این موضوع هی بیاد وسط، وقتی آدم خانواده ای داره که میدونه حامیش هستن و حمایتش میکنن چرا بار همه چیزو خودش به دوش بکشه، الآنم ذهنت رو درگیر نکن، پدر و مادرت خودشون عاقلن و میدونن چکار کنن که به زندگیت لطمه ای نخوره، باید پای خانواده ات میومد وسط ، همون طور که پای خانواده ی هم عروسات هم وسطه.

در مورد هم عروست(جاری)اولی هم باید بگم که تا حدودی فهمیدم چه اخلاقی داره، چون احترام خانواده ی امیرعلی رو داره و میدونه دوسش دارن واسه همین ممکن این کارو کرده باشه چون میخواسته مرکز توجه باشه، من بچه ی اولم که سقط شد مردم و زنده شدم، مگه سقط به این راحتی هاست

و اینکه نمیدونم باطنش چطوریه، نمیخوام قضاوتش کنم اما چون ظاهرو خوب حفظ میکنه حتی اگر باطنش هم بد باشه نه کسی میفهمه، نه میشه ثابتش کرد، هم عروس دومیت دیگه دوستی و دشمنیش مشخصه، یه طوره. شایدم اینطور نباشه و من اشتباه کرده باشم، در کل میخوام بگم حریمت رو بیشتر حفظ کن و صمیمی نشو.

الآنم نه پیش جاری برو ، نه کاری کن ، پشت خانواده ات باش بزار اونا کارشون رو انجام بدن و این موضوع برای همیشه حل و تموم بشه.

یاس گل اونجایی که گفتی زنگ زدی به جاری و گفتی براش یه چیزایی مینویسی که واسش بگیرن خیلی تحسینت کردم که چقدر مهربونی💜💜 و اون حس بعدش که گفتی اصلا من چکار دارم💔💔 منم خیلی تو زندگیم به این حس رسیدم، خیلی، دیگه یه جایی خودت کم کم متوجه میشی که زیادی خوب بودن و دلسوز بودن اصلا خوب نیست، چون انگار تهش فقط یه حس بد واسه خود آدم میمونه.

قدر خودت و قلب مهربونتو خیلی بدون🥰🥰

میبوسمت عزیزدلم😘😘

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

فداتشم من خاک پاتم عزیزخونه..سرور خونه...خانم خونه شما خیلی گلی من کوچیکتم

عزیزدلمین این حرفا چیه بانو 🤦‍♀️🤦‍♀️

تاج سرین شما عزیزم 🫂🫂🤗🤗

تنتون سلامت باشه قشنگم🤲🤲

چقدر خوب گفتین (دلتون آروم بگیره🥺)  ممنونم مهربونم💛💛💛

فدات بشم عزیزدلم 🫂🫂

ماریا جان مشکلتون حل شد ؟؟ پولتون بهتون برگشت عزیزم ؟؟

سلام به خانم خونه مهربون💛 ممنون از پیگیریتون🌹 شکر خدا خوبم امیدوارم ایام به کامتون باشه غیبت یا ...

سلام به روی ماهتون 🤗🤗

زنده باشین عزیزم❤️❤️

خدا رو شکر که خوبین و در کنارمون هستین قشنگم💞💞

ممنونم از دعای خیرتون 🙏🙏💝💝