2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببین عزیزم خداروشکر دختر عاقلی  هستی هم ذل پاکی داری هم مهربونی ازبس پاک وبی الا یش هستی بدی دیگران رو به دل نمیگیری میدونی از اول تاپیکات خواننده خاموش بودم دنبالت میکردم تازه عضو شدم منطقی با شوهرت برخود کن نه زیادی بحث کن که از چشم بیفتی نه این مسیله رو رهاکن که عادی جلوه کنه انقدر که رفتارهای دیگشون مهمه اتفاقا قضیه دختر عمو مهم نیست چون اگر برای همسرت مهمبود آنقدر سفت و سخت پیگیر شما نمیشد تا بهم برسین اونشب نباید شمارو از خونه مادرش دور میکرد وقتی خودش اونجا مونده میتونست اونجارو رها کنه دست تورو بگیره و باهم برگردید خونتون چبهت حس ارامش بده نه اینکه رهات کنه 

یاسی پیامات رو خوندم 

بنظرم حالا که زه خانواده گفتی و همه در جریانن بزار قضیه واست روشن بشه بعد بری 

من مطمئنم تو الانم بخوای بری باز فکرت درگیر حرفاشه

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
یاسی جان دوستان نظراتی دادن ولی با احترام راستش من کاملا  باهمشون مخالفم  همه از یه زاویه ...

سلام جانا الان دارم کامل پیاماتو میخونم با حرفات موافقم ولی یه چیزایی میخوام بگم حداقل برا اروم کردن دل خودم😭 اینکه جاری اولی همیشه مدلش همینه خودشو قاتی هیچی نمیکنه و واقعا سقطی در کار نبوده به مامانمم که گفتم گفتن غیرممکنه سقط کرده باشه . اینکه امیرعلی با من نیومد خونه و موند اونجا برام قابل درکه منم اگه جای اون بودم میموندم اون دو نفر که داشتن دعوا میکردن مامانشم با چشمای خودم دیدم حالش بد شده اینکه توقع داشته باشم اونا رو ول کنه با من بیاد بریم خیلی زشته حتی اینکه نرفت سرکار اینکه شب نخوابیده بود هیچ کدوم به نظرم مشکلی نداره چون باباش و داداش اولیشم نبودن خب یکی باید اونجا میبود ولی اینکه منو از اونجا بیرون کردن و خودشم خیلی بی تفاوت بود سراغ منم نگرفت اینا منو اذیت میکنه و خیلی چیزای دیگه

و یه چیز دیگه یاسی میدونی وقتی یکی امیدی نداره اخر زندگیشه و در استانه سقوطه چیکار میکنه؟؟؟ شروع ...

برم از جاری دومی بپرسم کار درستیه؟ اون الان رسما دشمن ایناس نمیدونم بد نشه🤦🏻‍♀️

منم گفتم به نظر من اصلا سقطی درکار نبوده زنی که سقط میکنه کلی درد میکشه و براش تعریف کردم زنگ زدم چی ...

یاسی بهترین کار رو کردی که به خانواده ات گفتی

من پریروز گفتم به مادربزرگت بگو

کلا نظرم این بود یکی از اعضای خانواده ات بفهمه

چون خودت دختر آروم و مظلومی هستی بلدن قانعت کنن و به قول بابات احساسی تصمیم میگیری

و این که،لازمه هر مردی یکم از خانواده زنش حساب ببره و ته دلش یه ترسی ازشون باشه،من تجربه مشابهی مثل تو دارم و بنظرم تو اون زمان بهترین کار همین بود که به خانواده ام گفتم،

هر چند تبعاتی هم داشت اما می ارزید

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱