2789

یاسی یه سوال دارم

حقیقتو از کی میخوای بفهمی؟ از چه کسی؟ از کسایی که دیشب سرپوش گذاشت و از هولشون سریع تو رو از خونه بیرون کردن و از مهلکه دور کردن؟ امیرعلی و مادرشوهرت؟؟؟

احتمالا در جواب این کارشون هم بهت میگن جاری یه زن عفریته و حسوده به حرفاش اهمیت نده میخواد زندگیتو خراب کنه...

من دیگه چیزی نمیگم ولی اگه جای تو بودم یه درصدم ذهنم سمت اینکه از مادرشوهر و جاری اول و امیرعلی توصیح بخوام نمیرفت .. چون اونا اگه قصدشون توضیح بود دیشب جاری رو خفه نمیکردن و تو رو از خونه بیرون...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

و یه چیز دیگه یاسی

میدونی وقتی یکی امیدی نداره اخر زندگیشه و در استانه سقوطه چیکار میکنه؟؟؟ شروع میکنه و بقیه رو با خودش پایین میکشه..!

راز ها رو برملا میکنه..! نگفته ها رو میگه..!  چون ته خطه ..! 

این دقیقا کاریه که جاریت داره میکنه.. دل خوشی از خانواده شوهرت نداره و اخر خطه پس همه رو با خودش پایین میکشه..

جارییت داره سقوط میکنه و حالا به نقطه ای رسیده که بقیه رو هم به سقوط بده و نگفته ها رو بگه و از نظر من نگفته های جاریت دروغ نیست که اگه دروغ بود مادرشوهرت امیرعلی و بقیه اینهمه به تلاطم و حجمه و خفه کردنش نمیفتادن...

حرفامو گفتم تیز باشی میدونی تو این منجلاب باید حقیقت و نگفته ها رو از چه کسی بشنوی..!

یاسی من خوندم چیزایی که تعریف کرده بودی رو 

بنظرم که بر فرض که حرف جاریت درست باشه 

اگه امیرعلی دختر عموش رو میخواست اون که مجرد بود قطعا میرفت با همون ازدواج میکرد و سمت تو نمی اومد 

و از طرفی اگه این جاریت اینقدر خیر خواهت بود 

چرا نیومد اوایل آشنایی با جزئیات واست تعریف نکرد که تو رو نجات بده؟

من نمیگم چی درسته چی غلط 

اما الان یجوری هست که نمیتونی قضیه جاری رو کامل باور کنی 

چون تو جنگ و دعوا بوده!

بنظرم یاسی جان سعی کن که ذهنت رو خراب نکنی 

اگر چیزی هم بوده بر فرض مربوط به گذشته بوده و قطعا اونقدر کمرنگ شده بود که همسرت اومد با تو ازدواج کرد

یکم حساسیتت رو کم کن نسبت به گذشته 

من خودم اگه یه شخص ۳۰ ساله بیاد با من ازدواج کنه من این احتمال رو میدم که قبل من با کسی آشنا شده باشه 

من خودم تا چند سال دیگه مجرد باشم احتمالش زیاده با کسی آشنا بشم!

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁

بچه ها رسپینا خیلی وقته پیداش نیست 

یکی تگش کنه 

من تگ میکنم نمیشه🤦‍♀️

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
یاسی من خوندم چیزایی که تعریف کرده بودی رو  بنظرم که بر فرض که حرف جاریت درست باشه  اگه ...

من خواهرانه بهت میگم خودت رو درگیر گذشته نکن بخاطره اینکه برگشتن به عقب معمولا حال آدم رو بدتر میکنه!

الان اگه ازشون توصیح بخوای قطعا جواب خاصی نصیبت نمیشه ...

یاسی به"الان" زندگیت بچسب و سعی کن همه چیز رو زیر نظر داشته باشی

آخه تا کی دستت رو دست بزاره اونا بیرونش کنن از خونه باید از یه جایی شروع کنه تا الان با ادب و احتر ...

نوردخت حرفت رو قبول دارم 

ولی بنظرت الان جواب درستی بهش میدن؟

شخم زدن گذشته بیشتر حال آدم رو بد میکنه 

من جای یاسی باشم از الان نامحسوس زیر نظر میگیرمشون

یا اگه خیلییی واسم مهم باشه 

یه فامیل یا دوست نزدیکشون که قابل اعتماد باشه سعی میکنم یه چیزایی بفهمم 

هر چند که بیخیالی بیشتر به صلاح هست بنظرم

زنگ زدم به جاریم اول برنداشت بعد خودش زنگ زد ولی اصلا تحویلم نگرفت البته بهش حق دادم به خاطر شرایطش ...

سلام یاسی

مگه سقط کردن به این سادگیاس؟!

حتی از رو فشار و استرس هم سقط کنی حداقل ۲۴تا۷۲ساعت بعدش س قط میشه، نکه همون لحظه طرف دو تا جیغ بکشه بچت بیفته

پس اینایی که تو بارداری تو محیط متشنج و دعوا و ... باردار میشن نباید بچه اشون بمونه

بازم به قول خودت دکتر زنان که نیستیم، شاید واقعا باردار بوده...

این که تحویلت نگرفته،احتمالا توقع نداشته تنهاش بزاری و بری،چون شما رفتید دنبالش

درمورد امیرعلی و دخترعموش هم ترجیح میدم چیزی نگم 

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

نوردخت حرفت رو قبول دارم  ولی بنظرت الان جواب درستی بهش میدن؟ شخم زدن گذشته بیشتر حال آدم رو ...

ستین جان این بی خیالی که میگی واسه ما که بیرون گود نشستیم گفتنش خیلی راحته

ولی واسه یاسی اصلا این طور نیست یاسی با این آشوبی که تو دلش  دیگه  نمیتونه مثل قبل راحت زندگی کنه و پشت گوش بندازه همه حرفارو

پس باید همه چی واسش روشن بشه تا با این شکی ب

که به جونش افتاده بتونه آرامش پیدا کنه

آخه تا کی دستت رو دست بزاره اونا بیرونش کنن از خونه باید از یه جایی شروع کنه تا الان با ادب و احتر ...

مسئله اینه یاسی ادم سلیطه بازی نیس

میره اونجا،یجوری ماست مالی میکنن یاسی رو تو معذوریت میذارن که نتونه یه کلمه حرف بزنه

مسئله اینه یاسی ادم سلیطه بازی نیس میره اونجا،یجوری ماست مالی میکنن یاسی رو تو معذوریت میذارن که نت ...

دقیقا موافقم یاسی خیلی زود قانع میشه اصلا نمیتونه کاری کنه اونا یه ذره حساب کار دستشون بیاد

یاسی جان دوستان نظراتی دادن ولی با احترام راستش من کاملا  باهمشون مخالفم  همه از یه زاویه ...

حرفای منو زدی👌

اصلا اون تیکه که مادرشوهرش هم گفته برو تو اتاق تا ماشین بیاد دنبالت من چشام اینجوری شد😳😳

یاسی من یه راهکار بدم

نظرم اینه از یه بزرگتر کمک بگیری،ولی اون بزرگتر مادرت نباشه،

قبلا گفتی رابطه ات با مادربزرگت (دوست مادرشوهرت) خیلی صمیمی نیست، ولی واسطه ازدواج شما بوده

برو پیشش و ماجرا رو بگو، به این نیت که مثلا ببینی مادربزرگت از ماجرای امیرعلی و دخترعموش خبر داشته یا نه؟ و بگو به پدرو مادرت نگفتی

مادربزرگت خودش میدونه چطوری از جلوی رفیقش دربیاد و حق نوه اش رو بگیره