یاسی امیر علی چرا جوری رفتار کرد که انگار هیچی نشده به نظرم سعی کن بفهمی این ماجرا تا چه حد واقعیت داره چون انگار از حرفاش داره یه جوری بی اهمیت جلوه میده این ماجرا رپ
و گمان میکنی که پایان است،سپس خداوند همه چیز را درست میکند...🍀
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام یاسی نمیدونم الان چکار کردی ولی به نظرم نرو اونجا اگه امیر علی با دختر عموش عاشق ...
تپش کاش همینی که تو میگی باشه من هنوز به خانوادم چیزی نگفتم ولی اگه امشبم بمونم دیگه میفهمن یه چیزی شده
همین امروز صبح مامانم میگفت با امیرعلی حرفت نشده؟ گفتم نه گفت پس چرا دیشب تا حالا که اومدی حرف نزدی باهاش کلی سوال پیچم کرد من حتی به امیرعلی چیزی نگفتم یعنی وقتی زنگ زد حس کردم خودش داغونه
مشکل من اینه که تا حالا باهاش تندی نکردم همیشه اروم بودم فکر کرده میتونه هرچی بخواد مخفی کاری کنه و ...
لازمه که یه کم جدی تر برخورد کنی تا امیرعلی این همه تو رو بچه حساب نکنه و در جریان کارایی که اتفاق میفته بزاره ببخشید اگه میگم بچه چون بزرگترها وقتی میخوان بچه ها چیزی ندونن ازشون مخفی میکنن
اگه یه درصد حرفای جاریم دروغ نباشه چیکار کنم من نمیدونم به خدا اگه راست باشه خیلی ظالمن همشون😭
الهی بمیرم 😔قربونت برم جلو جلو انقدر استرس به خودت وارد نکن اون آدم درستی نیس احتمال خیلی زیاد حرفاش فقط چرت و پرت که زندگی امیر علی و داغون کنه چون از شوهر توام بدش میاد
میبینی دیشبم همینجوری منو فرستاد بیرون من دارم مطمئن میشم یه چیزی بوده وگرنه چرا باید اونکارو میکرد
ببخشید که اینو میگم ممکنه آشفته بشی ولی منم همونجا که گفتی امیر علی گفته راننده بیاد ببرت و مادرش هم گفته برو تو اتاق حدس میزنم چیزی هست که نمیخوان تو بدونی
من برم زنگ بزنم به جاریم ببینم چی میگه شاید اون یه چیزی بگه
به نظرم الان تو این شرایطی که داره هیچی نمیگه که تو بدونی به نظر من دخترعموش و شاید خواهرش اگه وجدانش بیدار باشه راستش رو میگن خودم با پرسیدن از دختر عموش مخالفم چون بهتره تو این ماجرا خبر نداشته باشه و به اصطلاح دشمن شاد نشی