2789
به هر دلیلی همو میخواستن دیگه چیه من اگه میدونستم واقعا همچین چیزی بوده محاله ازدواج میکردم که الان ...

یاسی چرا قاطی میکنی 

اعصابتو بهم نریز خواهش میکنم یه ذره صبر کن بعد از امیر علی توضیح بخواه

تو هنوز متوجه نشدی چه جاریه خبیثی داری اون تمام تلاشش  بهم زدن زندگیه تو امیر علیه مخصوصا با اون کینه ای که که از سری قبل از امیر علی داره معلومه اون حرفارو میزنه

تو فقط فعلا به خانوادت نگو مشکل بزرگتر نشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

به هر دلیلی همو میخواستن دیگه چیه من اگه میدونستم واقعا همچین چیزی بوده محاله ازدواج میکردم که الان ...

یاسی شاید باز دیشب مست بوده قاطی کرده بوده😐

من فقط موندم شوهرش این همه کثافت کاریه زنش رو میدونه ولی هنوز طلاقش نمیده داره باهاش زندگی میکنه 

جاریت کلکسیونه ویژگی های خوبه🤦‍♀️

سلام یاسی وای چقدر همه چی به هم پیچیده به نظرم تو باید میموندی و حرفای جاری دومی رو میشنیدی بعدا از جاری اولی بپرس و یه جوری بگو بهش که حتما هرچی راسته رو بگه فعلا پیش مامانت اینا چیزی نگو اگه خدایی نکرده این موضوع عشق و عاشقی راست باشه تو چکار میکنی یعنی میدونی تصمیمت چیه انشالله که عشق و عاشقی نباشه ولی اگر هم بوده بازم امیرعلی بنده خدا تموم کرده به نظرم حرفای امیر علی رو هم بشنو بعد تصمیم بگیر 

و گمان میکنی که پایان است،سپس خداوند همه چیز را درست میکند...🍀

سلام یاسی 

نمیدونم الان چکار کردی ولی به نظرم نرو اونجا

اگه امیر علی با دختر عموش عاشق هم بودن چرا باید نمیگرفتش؟

اگه واقعا عاشقش بود میموند و براش میجنگید و روبروی خانوادش میایستاد 

و مامانش نمیتونست که به زور دستشو بگیره بیاد تو رو براش بگیره ..

ببین توی اختلافایی که سر همین دختر عمو پیش اومد امیرعلی چقدر برای تو جنگید خب اگه عاشق دختر عموش بود برای اون میجنگید نه که بیاد سمت تو 

شاید یه سری حرف و حدیثایی بوده باشه ولی به نظرم عشق و عاشقی نبوده ...

من تو موردای این شکلی که دیدم که خانواده به زور برا پسر زن میگیرن پسرا هیچوقت پابند و عااشق نمیشن ولی امیر علی تا اینجا عشقش نسبت به تو ثابت شدس

یاسی خام حرفای جاری نشو اون لجش گرفته اون یه ادم بازندس که خودش زندگیش به هم ریخته میخواد زندگی امیر علی رو هم خراب کنه چون امیر علی رو مقصر میدونه ...

حتی اگه شک کردی هم صبر کن

بذار  امیرعلی اون طرفو راست و ریس کنه بعد که اومد هر طوری که خواستی هر طور که دلت آروم میگرفت باهاش برخورد کن توضیح بخواه یا هر چی 

به این فکر کن که شاید همه ی حرفای جاری دروغ بشه و از روی حسادت و خودتو بذار جای امیرعلی که توی اون فشار روانی که داره و خانوادش تحت فشارن از طرف تو هم باید تحت فشار باشه 

فعلا صبر کن خودش که اومد اونقدر وقت داری ازش توضیح بخوای تا دلت اروم بگیره و مطمئن بشی 

ساعت ۳ بالاخره امیرعلی زنگ زد تا اون موقع بی خبر بودم ازش

زنگ زد گفت جاری اولی بچش سقط شده انگار گفتم مگه حامله بوده؟ گفتم منم خبر نداشتم مثل اینکه بوده.گفت بهش زنگ بزن ببین کاری نداره الان مامانم حالش خوب نیست دیگه نمیتونه به فکر اونم باشه گفتم دیشب چیشد گفت خودت دیدی چیشد گفتم نمیخوای تعریف کنی گفت چیز تعریف کردنی نیست تو بمون همونجا اگه خواستی بری پیشش ( جاری اولی) به راننده بگو همونجا هاست میاد میبرتت گفتم سرکار نرفتی گفت نه دیشب تاحالام نخوابیدم برا مامانم دکتر اوردیم دیگه حرفی نزد قطع کرد

خوب اگه چیزی بود بینشون یا اگه امیر علی دختر عموش رو میخواست اونو میگرفت دیگه یاسی جان مادرشوهرت ای ...

مشکل من اینه که تا حالا باهاش تندی نکردم همیشه اروم بودم فکر کرده میتونه هرچی بخواد مخفی کاری کنه و منو دور کنه

به نظرم از زیر زبون جاری بزرگه بکش بیرون ازش بپرس قسم بخور اسمش رو نمیاری باخیال راحت بهت بگه حقیقت ...

اون که هیچی نمیگه اصلا خودشو قاتی نمیکنه من موندم این چرا دیشب بچش سقط شده🥲

[QUOTE=327356899]من نمیفهمم این دیشب از همون موقع که من بودم رفت تو اتاق مگه چی شده که بچش سقط شده سرم داره میترکه🤦 ...[/QUOTE

الهییییییی چه بد😔

شاید خیلی استرس بهش وارد شده

یعنی داداش بزرگه بیاد فکر کنم جاری کوچیکه رو تیکه پارش کنه

مشکل من اینه که تا حالا باهاش تندی نکردم همیشه اروم بودم فکر کرده میتونه هرچی بخواد مخفی کاری کنه و ...

یاسی چی پیچیده شد همه چی 

مادرشم که دیگه کسی پیشش نیس فقط امیر علی میتونه پیشش بمونه

کاش اول یه سر میرفتی پیش امیر علی و مادرش

یاسی چرا قاطی میکنی  اعصابتو بهم نریز خواهش میکنم یه ذره صبر کن بعد از امیر علی توضیح بخواه ت ...

هنوز به کسی نگفتم ولی واقعا میترسم من حتی اینکه فهمیدم تابستون ارتباطشون قطع نبوده هم به مامانم اینا نگفتم الان موندم نکنه اینم نگم بعدا بفهمم همه چی راست بوده

یاسی شاید باز دیشب مست بوده قاطی کرده بوده😐 من فقط موندم شوهرش این همه کثافت کاریه زنش رو میدونه و ...

دیگه انقد کله خر نیست تو حالت مستی بیاد اونجا خونه مادرشوهرم ولی نمیدونم از چی انقدر پر بود انقدر عصبانی بود که اومده بود اونجا اونجوری کرد

سلام یاسی وای چقدر همه چی به هم پیچیده به نظرم تو باید میموندی و حرفای جاری دومی رو میشنیدی بعدا از ...

اگه یه درصد حرفای جاریم دروغ نباشه چیکار کنم من نمیدونم به خدا اگه راست باشه خیلی ظالمن همشون😭