2789
سلام یاسی خیلی مراقب باش آدم ها تو اوج عصبانیت هرچی که هست و نیست حقیقت رو میگن  حالا به هردلی ...

به هر دلیلی همو میخواستن دیگه چیه من اگه میدونستم واقعا همچین چیزی بوده محاله ازدواج میکردم که الان بخوام عاشق خودم کنم😭

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مطمینا اگر بری خونه مادرش جوابی رو که می خوای نمیشنوی چون بلاخره مامانش همه جوانب رو در نظر میگیره و جواب میده حرفای شوهرتو مادرش رو جدا از هم بشنو ولی الان که مهم هست که شوهرت دوستت داره سعی کن گذشتش هر چی هست دور بریزی وهمین طور ادمای سمی زندگیت مثل این جاری ودخترعمو وهر کسی که بهت حسادت داره بیشتراین موضوعات باور کن از حس حسادت هست

مطمینا اگر بری خونه مادرش جوابی رو که می خوای نمیشنوی چون بلاخره مامانش همه جوانب رو در نظر میگیره و ...

همتون میگین همچین چیزی بوده من دیشب تا حالا خودمو الکی گول میزدم که جاری دروغ گفته….

عزیزم شاید از طرف دختر عمو چیزی بوده که به جلز وولز افتاده از وقتی تو عروسشون شدی ولی نود در صد از طرف شوهرت عشقی نبوده بهر حال اینا فامیل بودن  طبیعی هست تو خانواده این حرفها پیش بیاد الان این دوتا خانم باهم دستی هم تمام نلاششون رو میکنن که زندگیت خراب شه لطفاً تو عاقل باش عزیزم

خوب اگه چیزی بود بینشون یا اگه امیر علی دختر عموش رو میخواست اونو میگرفت دیگه

یاسی جان مادرشوهرت ایناهم گفتن بری خونتون که با این چرت و پرتای جاریت رو نشنوی و بهم نریزی .

یاسی من تازگیا فهمیدم زندگی خیلی سخته اینکه بتونی حرفای بقیه رو نشنیده بگیری هم سخته 

راستی یه تجربه بهت بگم وقتایی که بابت موضوعی از شوهرت دلگیری با تندی بهش نگو مظلوم نمایی کن و اروم بگو بعد دیگه درحد چند کلمه اعتراضت رو بگو کشش بدی یه جورایی خوده ادم مقصر میشه کم کم

ببین جاری اولی خیلی وقته عروسشونه وقتی اون رفته تو اتاق که صدای جاری دومی رو نشنوه این نشون میده همه حرفاش برا این بوده که زورش گرفته بوده

خوب اگه چیزی بود بینشون یا اگه امیر علی دختر عموش رو میخواست اونو میگرفت دیگه یاسی جان مادرشوهرت ای ...

حرفاش ارزش شنیدن نداشته که جاری اولیتم محل رو ترک کرده

بعد امیرعلی بچه که نیس بهش زور بگن حتما دختر عموشو نخواسته دیگه مگه نه میگرفتش

اگه طاقت نیاوردی به مامانت گفتی حتما ازش بخواه که بین خودتون بمونه وبه روی شوهرت نیاره تا قضیه برای خودت روشن بشه اخه مامانا کم طاقتن زود حالت چهره وگفتارشون عوض میشه فقط ازش راهنمایی بگیر ولی با حرفای ما بسنج وتصمیم بگیر اخه مامانا زود احساساتی میشنحتما 

عزیزم شاید از طرف دختر عمو چیزی بوده که به جلز وولز افتاده از وقتی تو عروسشون شدی ولی نود در صد از ط ...

اره منم نظرم همینه حرف و حدیث بوده ولی از طرف دختر عمو 

قطعاً از طرف امیر علی نبوده 

همتون میگین همچین چیزی بوده من دیشب تا حالا خودمو الکی گول میزدم که جاری دروغ گفته….

به نظرم از زیر زبون جاری بزرگه بکش بیرون ازش بپرس قسم بخور اسمش رو نمیاری باخیال راحت بهت بگه حقیقت رو