2789
واییییی 🤣🤣🤣🤣 یاسی چه پیگیر بوده خانومه 🤦‍♀️ یعنی این کارا فقط از ما خانوما بر میاد که حتی به ...

همییین😂 برا امیرعلی تعریف کردم گفت امااان از دست شما زنا من اصلا اون لحظه فکر نکردم به اینکه کدوم اسمتو دارم مینویسم بعد این خانومه چه فکرایی کرده🤣

حالا واسه ما چجوری پیش اومده  خاله ام و خواهرزده اش تقریبا همسن هستن  بعد خاله ام جلوی م ...

عجب😂 

اره این خانومه خیلی زن خوبیه همیشه بهم انرژی مثبت میده چه وقتی میرم پیشش چه تو مجازی ولی اینجوری که زنگ بزنه پیگیر باشه نبود حتما این سری خیلی امیرعلی رو مخش رفته بوده😂 

بیچاره وقتی موضوع رو فهمید گفت وایی من دیگه چطوری تو روی شوهرت نگاه کنم و اینا😅

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من حرکت این خانومه رو دوست داشتم نوردخت  من خودم بعضی جاها فهمیدم یه مرد واقعنی داره کاری میکن ...

اخه گفتنشم راحت نیست . ادم تو اون شرایط نمیدونه باید چیکار کنه . این خانومه میگفت من چند شب بود خواب نداشتم هی میگفتم این دختر هنوز شش ماه نشده عروسی کرده…🤦🏻‍♀️ دیگه ببین تا کجا رفته

برای چی میری آدم باید بره حتما من هیچ نمیدونستم باید بعد عروسی دکتر زنان رفت خوبه گفتی بعد هر ماه ...

نه هر ماه اگه مشکلی ندارین چند ماه یبار برین خوبه 

من بعد عروسی یکم پریودم بهم ریخت یعنی هی عقب میفتاد و اینا هنوزم خوب نشدم برا همین این چند ماه هی میرفتم دکتر

شبیه این که گفتی ما یه پرونده داشتم  البته شهرستان که بودم  یه روز پسره میره خونه خالش،ک ...

وای چه همسایه و پلیس پیگیری! حداقل صبر نکردن تا شوهره بیاد بعد بریزن تو خونه😑 

وای یاسی خوب کردی  نریاااااا چیه پیش فامیل  معاینه ام میکنن؟😬 ولش کن یه دکتر غریبه خو ...

اره بابا معاینه میکنن یعنی من تا حالا کم معاینه نشدم🤦🏻‍♀️ تازه یبارم سونوی واژینال شدم😖

اون پدرشوهره رو مطمئن نیستم ولی مال چندین سال پیشه بعید نیست طبیعی بوده باشه🤣وضعیتشون خیلی جالب بوده😶

یه سوالی دارم هر کدومتون میتونین کمکم کنین❤ من تا الان نماز شب نخوندم جدیدا به دلم افتاده چله نماز ...

سلین جونم خودم که تا حالا نخوندم ولی امیرعلی بعضی شبا میخونه اما چله اینا نمیگیره درباره اون موضوعم فکر نکنم چیزی بدونه که باید چیکار کرد برا همین نمیتونم کمکی کنم🤦🏻‍♀️❣️

اره بابا معاینه میکنن یعنی من تا حالا کم معاینه نشدم🤦🏻‍♀️ تازه یبارم سونوی واژینال شدم😖 اون پدرش ...

وای یاسی مجردی خیلی خوبه 

اصلا نمیتونم تصور کنم دکتر معاینه ام کنه واااای🤦‍♀️

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
عجب😂  اره این خانومه خیلی زن خوبیه همیشه بهم انرژی مثبت میده چه وقتی میرم پیشش چه تو مجازی ول ...

وای یاسی کاش به شوهرت نمیگفتی 

من جاش بودم اگه باز امیرعلی رو میدیدم در میرفتم😂

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
اره بابا معاینه میکنن یعنی من تا حالا کم معاینه نشدم🤦🏻‍♀️ تازه یبارم سونوی واژینال شدم😖 اون پدرش ...

وای تصورشم سخته😬

انشالله تو ام این ماه دیگه مرتب بشی خیالت راحت بشه

یه سوالی دارم هر کدومتون میتونین کمکم کنین❤ من تا الان نماز شب نخوندم جدیدا به دلم افتاده چله نماز ...

فک کنم اون تایمی که نمیشه خوند حساب نیس و به غیر از اون شبا بقیه شو ۴۰ شب پشت هم باید بخونی