2789
من قبلش واقعا مستقل و ازاد بودم ، مثلا صبح ساعت ۵ و ۶ هنوز هوا روشن نشده بود با ماشین میرفتم ورزش می ...

قطعا نمیتونی این شرایط رو زیاد دووم بیاری، حالا خوبه فعلا مدارا میکنی

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

احساس منم به شما احساس به یه پیشوا و راهنماست💖  راهنمایی که مدیر و مدبره  خودش درد و رنج ...

عزیزم خیلی لطف داری و کاش مثل توصیفاتت بودم

دختر قشنگم همیشه اولین قدم سخت ترینه 

راه می افتی نترس 

بیاد داشته باش امثال مادرتم روزی یه دختر جوان بودن و آمادگی و توانایی رویایی با مشکلات رو نداشتن کوره زندگی همه رو آب دیده می کنه فقط سعی کن از چکش روزگار نترسی و فرار نکنی وگرنه به وجود خالصت دست پیدا نخواهی کرد

.
@جانا۳۶۹     سلام جانای عزیزم تازه فهمیدم که اومدی❤ خوش برگشتی خانوم😍😘 خدا مید ...

سلام سلین جان💖 حالت خوبه عزیزم؟

سلین متوجه شدم که چه اتفاقی افتاده😞...

نمیدونم ابراز تاسف کنم بخاطر ناکامی حس قشنگ و قلبی چندین ساله ات یا ابراز خوشحالی کنم برای یکطرفه شدن و تموم شدنت از این بلاتکلیفی...

سلین میدونم چه حالی داری حتی الان ممکنه خنثی باشی و هیچ حسی نداشته باشی  مغز زمان میبره تا بپذیره این اتفاق غیر منتظره رو.. چون مغز سالها منتظر بوده و با این افکار  آینده پردازی کرده... پس طبیعیه که واکنشش زمانبر باشه... پس نباید به این زودی انتظار پذیرفتنش وفراموشی داشته باشیم.. چون ممکنه تا سالها فراموش نشه...

سلین برخلاف بقیه من ازت میخوام همه چیو همینطور که هست بپذیری.. ازت میخوام به هیچ وجه به عقب برنگردی و خودتو بخاطر پیشنهاد ندادن و پا پیش نذاشتن مواخذه نکنی... و ذهنتو بیشتر از این درگیر نکنی... ازت میخوام همه چیو همینطور که گذشت قبول کنی.. و بپذیری.. 

حس الانت رو شاید هیچ کسی درک نکنه.. هیچ کس...هیچ کس نمیفهمه اون بُعد عاشق ، پر ذوق و پر هیجانِ درونت  الان چه ساکت و از پا افتادس.. در سکوت محض گوشه ای نشسته به تماشا و مبهوووت... و خالی تر از خالی😞... 

و هیچ حس و هیییچ حرفی نمیتونه حالِ الانِ اون بُعد عاشق درونت رو وصف کنه.. حتی خودت نمیدونی در جوابِ اون بُعد چی بگی..😞 چی باید بهش بگی... ابراز شرمندگی کنی یا آرومش کنی... انگار اون بُعد حضوری مجزا از توست و تو مسئولی در برابرش.. تو مسئولی درقبالش.. اون بُعد حرفی نمیزنه ولی  حضور سنگینش رو تو دلت حس میکنی.. بدون هیچ حرف و توضیحی...

سلین جان من ازت نمیخوام فراموش کنی چون میدونم خواسته ی بیهوده ایه و ممکن نیست ولی ازت میخوام همچنان ادامه بدی و به روزمره هات به کارهات برسی و خودتو مشغول کنی...

بیشتر از این چیزی نمیگم چون احتمال میدم این موضوعِ بحث برای کاربرای تو تاپیک خسته کننده باشه و شاید دوست نداشته باشن

بهت پیام دادم دوست داشتی حرف میزنیم💖💖💖💖

سلام سلین جان💖 حالت خوبه عزیزم؟ سلین متوجه شدم که چه اتفاقی افتاده😞... نمیدونم ابراز تاسف کنم ...

سلام عزیز دلم 

خوبم 

قربونت برم عزیزم ❤ مرسی از همدردیت 

بودنت کنارم باعث دلگرمیم هست مثل همیشه❤

من خودمم تصمیم دارم دیگه هرگز تو تاپیکا ازش حرف نزنم 

چون یک اینکه قضیه چه خوب چه بد تموم شد...

و دوم اینکه بقیه تایم آزادشون میان اینجا تا صبحت کنن و یکم انرژی بگیرین و شاید به میلشون نباشه حرفای ناراحت کننده بشنون 

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁