2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

جانا مواظب باش همین یه مقدارم که میای اینجا خدایی نکرده برات مشکل ساز نشه درکت میکنم خیلی سخته یهوی ...

دقیقااااا به خاطر همین نمیام و کمتر میام... هرچند همین کمتر اومدنم بهتره قطعش کنم و نیام... میترسم بفهمه...😥

نه..😞 امید داشتم با گذر زمان حساسیتاش کمتر بشه ولی هفت هشت ماه گذشته هیچ تغییری نکرده هیچی...

هفت هشت ماه که چیزی نیست

هر وقت هفت هشت سال گذشت و تغییر نکرد اونوقت ناامید شو😄

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

برام جای سواله چرا تو و یاسی ،شوهراتون برا رفت و آمد انقد بهتون سخت میگیرن با این که هر دو بالای ب ...

من قبلش واقعا مستقل و ازاد بودم ، مثلا صبح ساعت ۵ و ۶ هنوز هوا روشن نشده بود با ماشین میرفتم ورزش میرفتم دانشگاه با دوستام همه جا میرفتم فقط خبر میدادم بیرونم همین ، شبم دیگه دیر تر ۹ و ۱۰ نمیومدم . اما الان چی🤦🏻‍♀️ ولی فعلا چیزی نمیگم منتظرم تا شروع ترم بعدی باهاش جدی حرف بزنم البته خب اول میگفت به خاطر اون پسرست ولی تا کی؟

نه..😞 امید داشتم با گذر زمان حساسیتاش کمتر بشه ولی هفت هشت ماه گذشته هیچ تغییری نکرده هیچی...

چند سال طول میکشه عزیزم

وقتی عروسی کنید و برید سر زندگیتون هم بهتر میشه ‌‌همسر من بعد از بچه دار شدن تغییر کرد

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
آره واقعا حجمشون خیلی زیاده  فهمیدم تنها نیستم واسه همه سخته دلم گرم شد😅😍

اره عزیزم برا همه سخت و سنگین ه . کلا کارشناسی ترم ها خیلی فشرده ن ، مخصوصا اگر بخوای ۶ یا ۷ ترمه تموم کنی

اره عزیزم برا همه سخت و سنگین ه . کلا کارشناسی ترم ها خیلی فشرده ن ، مخصوصا اگر بخوای ۶ یا ۷ ترمه تم ...

امتحانات تموم شد؟ من دوستام که کارشناسی میخونن همین هفته تموم میشن یعنی امروز اخریشون بوده

اره عزیزم برا همه سخت و سنگین ه . کلا کارشناسی ترم ها خیلی فشرده ن ، مخصوصا اگر بخوای ۶ یا ۷ ترمه تم ...

مایی که چارت درسیمون کلا 7ترمه ست

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚