2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جانا مواظب باش همین یه مقدارم که میای اینجا خدایی نکرده برات مشکل ساز نشه درکت میکنم خیلی سخته یهوی ...

دقیقااااا به خاطر همین نمیام و کمتر میام... هرچند همین کمتر اومدنم بهتره قطعش کنم و نیام... میترسم بفهمه...😥

نه..😞 امید داشتم با گذر زمان حساسیتاش کمتر بشه ولی هفت هشت ماه گذشته هیچ تغییری نکرده هیچی...

هفت هشت ماه که چیزی نیست

هر وقت هفت هشت سال گذشت و تغییر نکرد اونوقت ناامید شو😄

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

برام جای سواله چرا تو و یاسی ،شوهراتون برا رفت و آمد انقد بهتون سخت میگیرن با این که هر دو بالای ب ...

من قبلش واقعا مستقل و ازاد بودم ، مثلا صبح ساعت ۵ و ۶ هنوز هوا روشن نشده بود با ماشین میرفتم ورزش میرفتم دانشگاه با دوستام همه جا میرفتم فقط خبر میدادم بیرونم همین ، شبم دیگه دیر تر ۹ و ۱۰ نمیومدم . اما الان چی🤦🏻‍♀️ ولی فعلا چیزی نمیگم منتظرم تا شروع ترم بعدی باهاش جدی حرف بزنم البته خب اول میگفت به خاطر اون پسرست ولی تا کی؟

نه..😞 امید داشتم با گذر زمان حساسیتاش کمتر بشه ولی هفت هشت ماه گذشته هیچ تغییری نکرده هیچی...

چند سال طول میکشه عزیزم

وقتی عروسی کنید و برید سر زندگیتون هم بهتر میشه ‌‌همسر من بعد از بچه دار شدن تغییر کرد

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
آره واقعا حجمشون خیلی زیاده  فهمیدم تنها نیستم واسه همه سخته دلم گرم شد😅😍

اره عزیزم برا همه سخت و سنگین ه . کلا کارشناسی ترم ها خیلی فشرده ن ، مخصوصا اگر بخوای ۶ یا ۷ ترمه تموم کنی

اره عزیزم برا همه سخت و سنگین ه . کلا کارشناسی ترم ها خیلی فشرده ن ، مخصوصا اگر بخوای ۶ یا ۷ ترمه تم ...

امتحانات تموم شد؟ من دوستام که کارشناسی میخونن همین هفته تموم میشن یعنی امروز اخریشون بوده

اره عزیزم برا همه سخت و سنگین ه . کلا کارشناسی ترم ها خیلی فشرده ن ، مخصوصا اگر بخوای ۶ یا ۷ ترمه تم ...

مایی که چارت درسیمون کلا 7ترمه ست

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚