سلین از دوستت چه خبر ؟
امیدوارم فقط بچه رو نگه داره
من خیلی شنیدم کسایی رو که بچه سقط میکنن براشون اتفاقای بدی میفته
یکیشون توی نامزدی باردار شد مادر شوهرش گفت باید سقط کنید سقط کردن چند وقت بعدش مادرشوهره یکی از پسراش رو از دست داد (این پسرش که بچش رو سقط کردن نه ) بعد این پسری که بچشونو توی نامزدی سقط کردن بعد از عروسی تا چند سال، دیگه بچه دار نمیشدن بعد چند سال که خدا بهشون بچه داد وقتی بچه هه ۱۰ روزش بود باباش مرد ...
اطرافیانشون همه میگفتن یه ادم چه قدر مگه میتونه ازمایش بشه که داغ دوتا جوونشو ببینه و فقط از این میبینن که مادر شوهر به خاطر حرف مردم جون یه بچه بیگناه رو گرفت و مجبور کرد که سقطش کنن اینم کارمای اون کارشه ....
یا یه خانمی بود توی بیمارستان کنار تخت خواهرم (خواهرم بچش توی ۶ ماهگی بی دلیل توی شکمش مرد بیمارستان بستری بود تا بچه رو در بیارن) چندین باااااااار باردار شده بود ولی بچه براش نمیموند و هر بار بچش سقط میشد مدام گریه میکرد وقتی باهاش حرف زدیم و امید میدادیم خودش با نامیدی مطلق گفت من توی دوران عقد باردار شدم و رفتم بچه رو سقط کردم .... دکتر هم بهم گفته احتمال داره به خاطر همون سقط خود خواسته بدنت آسیب دیده و دیگه بچه رو نگه نمیداره .... خودش هم به شدت پشیمون بود میگفت که ای کاش اون بچه رو نگه میداشتم و یجواریی فک میکرد که به خاطر اون کارش شاید هیچوقت قرار نیس مادر بشه ..
یه خانم دیگه هم بود که میگفت بچه م کوچیک بود باردارم شدم و رفتم سقطش کردم میگفت بعد از اون یه تصادف وحشتناک کردیم ماشینمون دااااغون شد و کلی ضرر مالی کردیم و از بعد از اون روزی و برکت جوری از زندگیمون رفته که خودم میفهمم که چوب اون کارمه که یه بچه رو بی دلیل سقط کردم ...
یه خانم دگه هم میشناسم که چون دوتا بچه کوچیک پشت هم داشت سومی رو ناخواسته باردار شده بود میخواس بره سقط کنه میگفت داشتم آماده میشدم برم پسرمو گذاشته بودم روی زمین که جوراب پاش کنم میگفت اصلا هیچ اتفاقی نیفتاد همین طور خود به خود بچه یهوووویی محکم خورد زمین و سرش شکست (یا دندونش اینجاشو دقیق یادم نیس) که میگف به جای اینکه بریم بچه رو سقط کنم مجبور شدیم بچه رو ببریم بیمارستان و همونجا خانمه میگفت به دلم بد اومد بخودم گفتم اگه من جون اون بچه رو بگیرم حتما یه بلایی سر اینیکی بچه هام میاد و منصرف شد کلا و بچه رو نگه داشت...
این ها موردایی بود که من شنیدم ما هر کسی که باردار بشه ناخواسته اگه فکر سقطم به سرش بزنه معمولا میترسه اینکارو بکنه چون واقعا به چشم دیدن که کسایی که همچین کاری کردن یه اتفاق بدی براشون افتاده یکی جانی یه مالی یکی سلامتی و ....
واقعا هم اون بچه گناه داره و حق زندگی کردن داره یه موجود زندس چطوری میشه حق نفس کشیدنو ازش گرفت شاید قراره تو دنیا بیاد و کلی کارای خفن بکنه شاید ناجی باشه و .....
درسته که خیلی برای دوستت سخته اما حالا که این اتفاق افتاده حتما حتما میتونه از پسش بر بیاد
دختر همسایمون پزشکی میخوند اونم دوران دانشجویی باردار شد تازه اون توی یه شهر دیگه زندگی میکرد و مادرش هم پیشش نبود
الان بچش بزرگ شده ۱۸سالشه خانمه هم که یه خانم دکتر موفق که خیلیم محبوبه سه تا بچه داره تازه
درسته شاید سخت بگذره اما نتیجش شیرینه
امیدوارم که بچه رو نگه داره
چند روزه هی میخوام بیام تایپ کنم میدونستم قراره زیاد بنویسم وقتشو پیدا نمیکردم اما امروز دگ گفتم بیام
ببخشید طولانی شد حوصلت سر رفت تا بخونی اما حس کردم شاید موجب بشه یه بچه از بین نره دیگه هر چی داستان میدونستم گفتم برات تو این زمینه😁