2789
منم از دوشنبه امتحاناتم شروع میشه و هیچ کاری نکردم 🥴  میشه مدل درس خواندنت رو بگی من متاسفانه ...

من قبلا ترمای اول که بچه خوبی بودم در طول ترم هر جلسه میخوندم و دوره و مرور و اینا خب دیگه شب امتحان کاری نداشتم الان که بچه بدی شدم شب امتحانی میخونم دیگه مدل خاصی ندارم فقط میخووونم😐 بعد تازه من درسامم حفظیه همش باید راه برم بخونم تا تو ذهنم بشینه برا همینم خیلی سخته🤧 این یکی که خیلی زیاد بود اصلا نخوابیدم شبش ولی کلا امتحانایی که شب امتحانی میخونم براشون ، اینجوریه که صبح تا شبش میخونم بعد شام میخورم ساعت ۱۱ میخوابم تا ۱/۵ دیگه ۱/۵ و ۲ تا صبح بیدار میمونم بازم میخونم اینجوری پاس میشی تضمینی🌝 خودمو چشم نزنم با همین کارا تا حالا نیفتادم😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام  میگفتید برا روح پرفتوحت فاتحه خریدی؟! 😂 منم امروز امتحان ریاضی داشتم  هفته قب ...

از قیافه هایی که میومدن بیرون مشخص بودن همه به خودش و خانوادش خیلی عرض ارادت کردن😂😂

مطالعات هنوزم ۲۴ درسه؟🥴

اخ الهی  حالا پاس میشی ؟

اره من پاس میشم سر جلسه حساب کردم با نیم نمره ای که برا روز دانشجو بهمون هدیه داده به نمره پاسی میرسم😂😂😂

ولی قشنگگگ نصف کلاس میفتن

من قبلا ترمای اول که بچه خوبی بودم در طول ترم هر جلسه میخوندم و دوره و مرور و اینا خب دیگه شب امتحان ...

آخه درس عمومی ارزش نداره توی طول ترم براش خوند من می رسم تموم کنم منتهی اینکه سر جلسه دقیق یادم نمیاد این برام مشکل شده 

به هر حال ممنون 

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
عزیزم ولی منم پشت کنکور بودم  خیلی شرایط بدی بودم ۳ سال بودم پشت کنکور  هر سال یه مسئله ...

سلین از دوستت چه خبر ؟

امیدوارم  فقط بچه رو نگه داره 

من خیلی شنیدم کسایی رو که بچه سقط میکنن براشون اتفاقای بدی میفته  

یکیشون توی نامزدی باردار شد مادر شوهرش گفت باید سقط کنید سقط کردن چند وقت بعدش مادرشوهره یکی از پسراش رو از دست داد (این پسرش که بچش رو سقط کردن نه ) بعد این پسری که بچشونو توی نامزدی سقط کردن بعد از عروسی تا چند سال، دیگه بچه دار نمیشدن بعد چند سال که خدا بهشون بچه داد وقتی بچه هه ۱۰ روزش بود باباش مرد ...

اطرافیانشون همه میگفتن یه ادم چه قدر مگه میتونه ازمایش بشه که داغ دوتا جوونشو ببینه و فقط  از این میبینن که مادر شوهر  به خاطر حرف مردم جون یه بچه بیگناه رو گرفت و مجبور کرد که سقطش کنن اینم کارمای اون کارشه ....

یا یه خانمی بود توی بیمارستان کنار تخت خواهرم (خواهرم بچش توی ۶ ماهگی بی دلیل توی شکمش مرد بیمارستان بستری بود تا بچه رو در بیارن) چندین باااااااار باردار شده بود ولی بچه براش نمیموند و هر بار بچش سقط میشد مدام گریه میکرد وقتی باهاش حرف زدیم و امید میدادیم خودش با نامیدی مطلق گفت من توی دوران عقد باردار شدم و رفتم بچه رو سقط کردم .... دکتر هم بهم گفته احتمال داره به خاطر همون سقط خود خواسته بدنت آسیب دیده و دیگه بچه رو نگه نمیداره .... خودش هم به شدت پشیمون بود میگفت که ای کاش اون بچه رو نگه میداشتم و یجواریی فک میکرد که به خاطر اون کارش  شاید هیچوقت قرار نیس مادر بشه ..‌

یه خانم دیگه هم بود که میگفت بچه م کوچیک بود باردارم شدم و رفتم سقطش کردم میگفت بعد از اون یه تصادف وحشتناک کردیم ماشینمون دااااغون شد و کلی ضرر مالی کردیم  و از بعد از اون روزی و برکت جوری از زندگیمون رفته که خودم میفهمم که چوب اون کارمه که یه بچه رو بی دلیل سقط کردم ...

یه خانم دگه هم میشناسم که چون دوتا بچه کوچیک پشت هم داشت سومی رو ناخواسته باردار شده بود  میخواس بره سقط کنه میگفت داشتم آماده میشدم برم  پسرمو گذاشته بودم روی زمین که جوراب پاش کنم میگفت اصلا هیچ اتفاقی نیفتاد همین طور خود به خود بچه یهوووویی محکم  خورد زمین و سرش شکست (یا دندونش اینجاشو دقیق یادم نیس) که میگف به جای اینکه  بریم بچه رو سقط کنم مجبور شدیم بچه رو ببریم بیمارستان و همونجا خانمه میگفت به دلم بد اومد بخودم گفتم اگه من  جون اون بچه رو بگیرم حتما یه بلایی سر اینیکی بچه هام میاد  و منصرف شد کلا و بچه رو نگه داشت...

این ها موردایی بود که من شنیدم  ما هر کسی که باردار بشه ناخواسته اگه فکر سقطم به سرش بزنه معمولا میترسه اینکارو بکنه چون واقعا به چشم دیدن که کسایی که همچین کاری کردن یه اتفاق بدی براشون افتاده یکی جانی یه مالی یکی سلامتی و ....

واقعا هم اون بچه گناه داره و  حق زندگی کردن داره یه موجود زندس چطوری میشه حق نفس کشیدنو ازش گرفت  شاید قراره تو دنیا بیاد و کلی کارای خفن بکنه  شاید ناجی باشه و .....

درسته که خیلی برای دوستت سخته اما حالا که این اتفاق افتاده حتما حتما میتونه از پسش بر بیاد 

دختر همسایمون پزشکی میخوند اونم دوران دانشجویی باردار شد تازه اون توی یه شهر دیگه زندگی میکرد و مادرش هم پیشش نبود 

الان بچش بزرگ شده ۱۸سالشه خانمه هم که یه خانم دکتر موفق که خیلیم محبوبه سه تا بچه داره تازه 

درسته شاید سخت بگذره اما نتیجش شیرینه  

امیدوارم که بچه رو نگه داره 

چند روزه هی میخوام بیام تایپ کنم میدونستم قراره زیاد بنویسم وقتشو پیدا نمیکردم اما امروز دگ گفتم بیام

ببخشید طولانی شد حوصلت سر رفت تا بخونی اما حس کردم شاید موجب بشه یه بچه از بین نره دیگه هر چی داستان میدونستم گفتم برات تو این زمینه😁

نه بابا من مجردم فکر میکنم هم سن باشیم من متولد ۸۰هستم ،از چه نظر فکر میکردی یاسی حتما چون خیلی کتاب ...

نمیدونم چرا این فکرو کردم😂 کلا از هر کاربری یه شخصیتی تو ذهنم میاد همون اول که اسمش رو میبینم . بعد دیگه اون شخصیته هم میمونه ها 😂😂😂 الان میگی متولد ۸۰ هستی ولی باور کن هر دفعه میخوام بهت فکر کنم یه خانم ۳۰ ساله تو ذهنم میاد😐😐 مشکل دارم من🤧🥴

نگفت چون مستعد کیسته زودتر بچه بیاری؟ 😂 الان بیشتر خانما درگیرن دیگه دکترا هم مثل قدیم نمیترسونن آ ...

میخواست بگه ولی گفت تو خودت بچه ای دیگه شوهر کردنت چی بود🫠 کلی ملامتم کرد