2821
2789
سلام عزیزم خوبی❤️ دارم از اخر پیاما رو میخونم😘  ادما در هر شرایطی تنهایی خودشونو دارن نمیتونی ...

سلام یاسی قشنگم . خیلی دلتنگت بودم . چه خوب که اومدی🥺🥺 منم تنهاییم و دوس دارم ولی گاهی وقت هایی که استرس هام زیاده و کارهام فشرده میشه ، یه حسی میاد سراغم که تنهایی آزاردهنده میشه.. 

خواهش میکنم  حالم اوکی بود میام حرف بزنم ...تو دنیای واقعی کسی نمیدونه من الان حالم چطوره پیش ...

خجالت نداره چرا باید خجالت بکشی

سلین من خیلی تو فکرتم 

میدونی چیه ، تو تا همین چند وقت پیش میگفتی هروقت از طرفای مغازش رد میشی یا کلا میبینیش رفتارایی داره که تو حس میکنی عادی نیست که بچه ها مسخره میکردن میگفتن هیزه و اینا 

خب الان که ازدواج کرده یعنی اون موقع هم در شرف ازدواجش بوده چون یهوویی که تصمیم نگرفته .میخوام بگم  این پسر همون موقع که داشته برنامه ازدواج با یکی دیگه میریخته نگاهاش به تو یا … معمولی نبوده سر به زیر نبوده میگیری چی میگم؟ 

به نظر خودت حداقل از این جهت شانس نیاوردی؟ 

راضی بودی جای اون دختر باشی ؟ 

میدونم تو ذهنت ازش یه بت ساختی ولی بیا نکته های منفی ازش پیدا کن تو ذهنت

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

🙁 امیدوارم روی زندگیت تاثیری نذاشته باشه

هنوز تاثیر نذاشته چون فقط دارم پیاماشو پاک میکنم نمیخوام به هیچ قیمتی امیرعلی بفهمه چون نمیخوام محدود تر بشم 

به کسی نگفتم اول میخوام بفهمم اصلا خود پیمانه یا نه

یاسی فقط یه چیزیو فهمیدم اگر این تقریبا یکسال خودمو آماده نمیکردم واسه ازدواجش و فراموشیش  کار ...

میگذره عزیزم❤️ ببین خودت میگی نسبت به پارسال چقدر پیشرفت کردی به خودت تلقین نکن این امضا های اشک درارت هم بردار دلم ریش شد🤧❤️

سلام یاس گل جان امیدوارم که حالت خوب باشه کنار امیرعلی من از همون موقع که تو تاپیک جانا حرف میزدی با ...

سلام عزیزم خوش اومدین❤️

مرسی 😘 فقط قول بدین کم فعالیت نباشین فعلا اینجا همه سکوتن🤫😂

اون عزیزایی که تو لینک مولار پیام میدن من نمیتونم جوابشون رو بدم 🤦🏻‍♀️ یه لینک جدید میسازم تاپیک میزنم براش لطفا اگه چیزی بوده من جواب ندادم اونجا بفرستین❤️

هنوز تاثیر نذاشته چون فقط دارم پیاماشو پاک میکنم نمیخوام به هیچ قیمتی امیرعلی بفهمه چون نمیخوام محدو ...

کاشکی همون اوایل خط موبایلت رو عوض میکردی 

به هر حال امیدوارم دردسر جدیدی برات پیش نیاد 

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
سلام عزیزم خوش اومدین❤️ مرسی 😘 فقط قول بدین کم فعالیت نباشین فعلا اینجا همه سکوتن🤫😂

ممنون ❤️باشه انشالله از این به بعد که کاربری زدم هستم مزاحم میشم 😅

و گمان میکنی که پایان است،سپس خداوند همه چیز را درست میکند...🍀

یاسی جان شرمنده عزیزم یه درخواست  داشتم اگه مقدوره برات میتونی اون پیج مزونی  که ازش خرید کردید برای لباس های مراسم نامزدی رو معرفی کن چون هم لباس ها خوشگل بودن هم من جایی ندیدم ممنون میشم ایدیش رو بزاری عزیزم 

و گمان میکنی که پایان است،سپس خداوند همه چیز را درست میکند...🍀
هنوز تاثیر نذاشته چون فقط دارم پیاماشو پاک میکنم نمیخوام به هیچ قیمتی امیرعلی بفهمه چون نمیخوام محدو ...

یه وقت امیر علی متوجه نشه یعنی وقتی خونه هست پیام بده بهت

کاش میتونستی یه جوری بگی

یا اینکه بلاکش کن

وای دلشوره گرفتم جای تو😁

کاشکی همون اوایل خط موبایلت رو عوض میکردی  به هر حال امیدوارم دردسر جدیدی برات پیش نیاد

الان میخوام خطمو عوض کنم دنبال یه دلیل قانع کننده میگردم

اخه خطمو دوس داشتم هم شمارم رنده هم از اولین باری که موبایل داشتم همینو دارم حتی فکر کن با دوستا و معلمای راهنماییم گاهی وقتا پیام میدیم انقدر قدیمیه . بعدم با خودم میگم پیمان باشه از همکلاسیام شماره جدیده رو میتونه بگیره به خدا گیجم نمیدونم چیکار کنم

یه وقت امیر علی متوجه نشه یعنی وقتی خونه هست پیام بده بهت کاش میتونستی یه جوری بگی یا اینکه بلاکش ...

بلاکش میکنم دو بار تا حالا بلاک کردم دیگه از یکشنبه تا حالا پیامی نیومده . شماره ها رو نوشتم برا خودم ولی هیچ چیزی تو موبایلم نیست پیاماشم پاک کردم 

وقتی اون خونه باشه موبایلم یا خاموشه یا ساینت یه جای دور گذاشتمش کارم بده میدونم اما جرئت ندارم بهش بگم 

اصلا در واقع مطمئنم نیستم خود پیمانه یا نه