2821
2789
سلام عشق ها میشه یکی بگه از صفحه ی چند بخونم  یه هفته مونده بود به عروسی فکنم دیگه نخوندم روزی ...

سلام عزیزم نمیدونم کدوم صفحه میشه من ۳۰ شهریور عروسی کردم از تاریخش میتونی پیدا کنی

سلام  گرم به شما خانوم خونه عزیز و ماشاءالله پر انرژی  ما هم امیدواریم که شما هر جا هستین ...

سلام عزیزم ببخشید بابت غیبتم💔🙏🏻

امیدوارم خوب و خوش باشین و بیاین پیشمون🥰

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ایهاالناس خواننده های خاموش شما شاهد باشین چقد امروز فعالیت کردما🥴😂 یه دویست باری نوشتم « ببخشید بابت غیبت»  به معلمام انقدر این جمله رو نگفته بودم🤣🤣

دیگه جواب پیامای خصوصی این کاربری و اون یکی رو ندادم 

تا شب و فردا میام جواب اونارم میدم

متاسفانه من شرایطش رو ندارم اگه همین سایت بودین که در کنارتون هستم

ای بابا 😢☹️

کاشکی شرایطش رو داشتین 

حالا اگر گروهی هم تشکیل دادیم 

قطعا بچه های اینجا رو فراموش نمی‌کنیم 

ولی خب اینجا ما نمی تونیم زیاد از احوال کاربر هایی که داخل گروه نیستن با خبر باشیم 

اگر قول بدین که زود به زود بیاین و دل نگرونمون نکنین  اشکالی نداره😅😁

البته هنوز چیزی قطعی نیست بستگی داره 

دیگه دوستان خودشون تصمیم بگیرن من خدایی نکرده نمی‌خوام کسی رو اجبار کنم بعداً مشکلی پیش بیاد 

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

سلام سلین عزیزم خوندم چه اتفاقی افتاده  میدونم الان فعلا ناراحتی شایدم یکم پشیمون باشی ولی من ...

سلام یاسی جان خوبی عزیز دلم؟

رسیدن بخیر خانوم 

کجا بودی آخه این همه وقت .اواخر واقعا نگرانت بودم 💕😍

یاسی زیاد نمیتونم بنویسم فقط میگم همه چی تموم شد 

آخر قصه ما همون جمله همیشگیم بود که میگفتم 

متعلق به من نبود...

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
ببخشید💔🥲 بین کارات بیا باهام حرف بزن تو رو خدا

خواهش میکنم 

حالم اوکی بود میام حرف بزنم ...تو دنیای واقعی کسی نمیدونه من الان حالم چطوره

پیش مامانم کلا ریلکس هستم

یه دوستمم که تک تک روزا میدونست چقدر میخوامش هم نگفتم بهش 

راستش از خودم خجالت میکشم 

از اینکه به دوستم بگم چی شد خجالت میکشم 

حس میکنم الان اونا فکر میکنن که من اینقدر بی موقعیتم که به این روز افتادم

روز اول فهمیدم تا چند ساعت خشکم زده بود ...بعد یه روز کلا اشک ریختم و الان به مرحله سکوت رسیدم

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
وای سلین اشکم در اومد😢 باور کن گذر زمان حلش میکنه تو تا میای به خودت بیای یکم از اون فاز دربیای دوب ...

یاسی فقط یه چیزیو فهمیدم اگر این تقریبا یکسال خودمو آماده نمیکردم واسه ازدواجش و فراموشیش 

کارم به خودکشی میرسید...

اما من خیلی وقت بود نبودنش رو باور کرده بودم

فقط دلم برای روزایی از عمرم میسوزه که به خاطرات فکر کنم اونم جزئی از اوناست

وای یادته چقدر با پیامای فردین عر میزدیم😂 ما عر زدیم جانا داره فیض میبره الان🤧😂😂

کاش جانا یکم از خدمات به همسر دست بکشه و بیاد 

لعنتی اینقدر شوهر دوست بود نشون نمیداد😐🤦‍♀️

همین پیامت با پیام چند صفحه بعدت پارادوکس داره قربونت برم😂❤️ شوخی میکنم عزیزم میدونم خیلی پریشونی و ...

یاسی یه چیزی بگم باورت نمیشه 

بخدا من بیشتر بخاطر خودم ناراحت شدم نه اونقدر از ازدواجش 

من از دست بخت خودم گله دارم 

من فقط بخاطره شروین ناراحت از این نیستم 

ناراحتم چون خیلی چیزا رو تو زندگیم فقط بخاطره یه سری شرایط که قبلا بهت گفتم نمیتونم داشته باشم ...

به قول شاعر(برای آرزوهای محال خویش میگریم)

حتی واسش خیلی دعا کردم که زنش خوب باشه و ناسازگار نباشه و...

حتی خواهرش یه دنده اس گفتم خدایا خواهرش و دختره صمیمی باشن 

و مادرشم که قبلا گفتم چقدرررر دوست داشتنیه گفتم امیدوارم خیلی دختره دوستش داشته باشه 

وای سلین اشکم در اومد😢 باور کن گذر زمان حلش میکنه تو تا میای به خودت بیای یکم از اون فاز دربیای دوب ...

ببین در مورد بخش آخر عذاب وجدان نداشته باش

هر آدمی تو دنیا حق انتخاب داره 

خود کائنات هم میگن تو نمیتونی کسی رو که صرفا یکطرفه دوست داری به دست بیاری

چون عدالت در جهان هستی حاکمه و اون طرف حقشه به کسی برسه که دو طرفه میخوان هم رو...

منم مورد بوده دوسال واسم پیش رفیقاش اشک ریخته بود اما نخواستمش پشیمون هم نیستم 

چون اون شخص حق داره با کسی ازدواج کنه که عاشقانه بخوادش و بهش عشق بورزه 

همونطور هم شد تهش با دختری ازدواج کرد که بهش پیشنهاد ازدواج داده بود و الان عاشق همن

درحالیکه من زنش میشدم هیچ علاقه ای نداشتم یه طرف شاید الان جدا هم شده بودم ...

و اینکه اون پسر خیلی بی شخصیت بود بعد ازدواجت پیام داد 

من همون شب که فهمیدم ازدواج کرده تو گالری عکسی ازش نداشتم 

رفتم تو حافظه تل دیدم چند تا عکسش هست پاک کردم 

چون دیگه خیانت هست 

اون دختر با خوشی اومده تو یه زندگی و مسئول قلب کس دیگه نیست

امروزم رفتم بیرون همه طرف چرخیدم راحت و بی دغدغه

بدون اینکه فکر کنم هست یا نه 

منو میبینه یا نه و....

سلام یاس گل جان امیدوارم که حالت خوب باشه کنار امیرعلی من از همون موقع که تو تاپیک جانا حرف میزدی باهات آشنا شدم بعدش هم که ماجرای ازدواج خودت پیش اومد من چون کاربر خاموش بودم مدت ها بود که تو رو چک میکردم که بیای خبر بدی بهمون چه وقت ها که با خوشحالیت خوش حال شدم و با ناراحتیت ناراحت شدم حتی یه مدت هم که با یاس گل فعالیت نمی‌کردی منتظر بودم تو سایت که یه ردی یا نشونی ازت پیدا کنم ببینم اوضاع چطور میگذره برات من هم از کاربرای قدیمی بودم کم اگه لایق بدونید جز دوستاتون بشم فقط یه مدت خاموش بودم که نشد اون موقع باشماها هم نظر بشم و نظرم رو بگم چه شب ها که طومار هایی که مینوشتی رو میخوندم و ذوق میکردم یادش به خیر واقعا انشالله همیشه خوشبخت باشی 

و گمان میکنی که پایان است،سپس خداوند همه چیز را درست میکند...🍀
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792