2789
بلاکش میکنم دو بار تا حالا بلاک کردم دیگه از یکشنبه تا حالا پیامی نیومده . شماره ها رو نوشتم برا خود ...

مطمئن باش دیر یا زود متوجه میشن ولی چه بهتر ک از زبون خودت بشنون

دیگه قلقشون دستت آمده ببین چه جوری میتونی بگی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یاسی جان شرمنده عزیزم یه درخواست  داشتم اگه مقدوره برات میتونی اون پیج مزونی  که ازش خرید ...

lafemme.gallery

_lafemmegallery

دو تا پیج داره لباسایی که من خریدم تو پستاش نبود شاید توی هایلایتای قدیمیش هست شایدم کلا برداشته اونارو

مطمئن باش دیر یا زود متوجه میشن ولی چه بهتر ک از زبون خودت بشنون دیگه قلقشون دستت آمده ببین چه جوری ...

من همین الانم به زور میتونم تنها برم بیرون دانشگاهمم اخرین بار که تنها رفتم یادم نمیاد تازه میخواستم کم کم بگم از ترم جدید راننده نیاد تازه دارم اعتمادشو جلب میکنم دلم نمیخواد خراب شه همه چی

من همین الانم به زور میتونم تنها برم بیرون دانشگاهمم اخرین بار که تنها رفتم یادم نمیاد تازه میخواستم ...

اگه دوباره پیام داد بنظرم برو پلیس فتا شکایت کن حالا یا پیمان باشه یا نباشه 

این مدلی خیلی سخته آدم هر لحظه استرس داره که نکنه پیام رو ببینه 

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
بلاکش میکنم دو بار تا حالا بلاک کردم دیگه از یکشنبه تا حالا پیامی نیومده . شماره ها رو نوشتم برا خود ...

ولی یاسی به نظر من خودت به امیر علی بگی بهتره تا اینکه خودش بفهمه چون اگه خودش بفهمه محدودیتت رو بیشترمیکنه خودت بگو بهش ولی قبلش ازش قول بگیر که محدودیت نکنه یا عصبانی نشه ،یا میتونی به داداشت بگی شاید اون بدونه هم بد نباشه 

و گمان میکنی که پایان است،سپس خداوند همه چیز را درست میکند...🍀
lafemme.gallery _lafemmegallery دو تا پیج داره لباسایی که من خریدم تو پستاش نبود شاید توی هایلایتا ...

آره عزیزم نبود لباس های شما احتمالا تو مزون حضوری ازشون باشه بازم ممنونم که آیدیش رو دادی

و گمان میکنی که پایان است،سپس خداوند همه چیز را درست میکند...🍀
خجالت نداره چرا باید خجالت بکشی سلین من خیلی تو فکرتم  میدونی چیه ، تو تا همین چند وقت پیش می ...

نمیدونم یاسی 

انگار خیلی چیزا غیر عادیه 

اما من خیلی بی گناه بودم که تو این گرداب افتادم 

من اصلا از اولم اشتباه بود مسیرم 

الانم پای همه چیز هستم چون خودم خواستم 

از یه جهت خدا رو شکر میکنم ازدواج کرد و من راحت شدم 

خودمم که واقعا دوست ندارم ازدواج کنم انگار من آدمی ام که ساخته شدم تنها زندگی کنم 

من درمورد هیز بودن یا نبودنش نظری ندارم تا الان رفتار بدی ازش ندیدم 

و فکر میکنم مرد خوب و زن خوب کلا کم شده 

یه جریانی پیش اومده بود باورم نمیشد کلا ...

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
میگذره عزیزم❤️ ببین خودت میگی نسبت به پارسال چقدر پیشرفت کردی به خودت تلقین نکن این امضا های اشک درا ...

آره عزیزم گذشتن که میگذره 

روزایی گذشتن که فکر نمیکردم صبحش رو ببینم اما میبینی که الان زنده ام!

در مورد امضا من شعر میخونم آروم میشم و یه جورایی حالمو خوب میکنه💕

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁