2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

رسپینا همه اینایی که گفتی رو من چند سال زندگی کردم  و راستش دوست ندارم بعد این عاشق بشم  ...

وای سلین اشکم در اومد😢 باور کن گذر زمان حلش میکنه تو تا میای به خودت بیای یکم از اون فاز دربیای دوباره یه چیزی میشه تمام تلاشاتو پودر میکنه ، تا قبل اینکه بفهمی خیلی پیشرفت خوبی داشتی قشنک داشتی خودت رو میساختی به خودت یکم زمان بده خدا خودش کمکت میکنه

یه چیزی بگم…. نمیخواستم هیچ جایی بگم ولی پیامای سلین رو دیدم به خدا بدنم لرزید 

اون پسره پیمان بود چند روزی میشه پیام میده حالا کاری ندارم که من همه رو پاک میکنم بلاک میکنم ولی محتوای پیاماش همین حرفاست دارم فکر میکنم چقدر ادم بدی ام من‌ 

خانومای عزیز  دوستان خوبم 🥰 امیدوارم حال دل همگی خوب باشه  به خاطر بودن کنارهمه  ...

سلام عزیزم امیدوارم حالتون خوب باشه 

خواستم ازتون عذرخواهی کنم به خاطر غیبت طولانی و یهوییم

اگه به خاطر این خدافظی کردید لطفا برگردین پیشمون❤️

نمیدونم پیامم رو میبینین یا نه ولی دلم نمیخواست اخرین ارتباط من و شما یه طرفه باشه🥲 شما همیشه بودین من بهتون عادت کردم ❤️ کاش بازم بیاید تو سایت

سلام به خانم خونه مهربون💛 ممنون از پیگیریتون🌹 شکر خدا خوبم امیدوارم ایام به کامتون باشه غیبت یا ...

ببخشییید🙏🏻❤️ شما کم پیدا بودین منم که هیچی🤦🏻‍♀️ امیدوارم بیاین پیشمون 😘

راستش هرچی فکر کردم که چی بنویسم کلمات از ذهنم فرار می‌کرد... زندگی پر از اومدنا و رفتناست.. اما خب. ...

الی جانم تو کی اومدی کی رفتی☹️☹️☹️ ای خدا 😭 

تو هم اگه بازم میای تو سایت لطفا بیا پیشمون❤️ امروز اومدم پیام دادم توضیح دادم چرا نبودم ببخشید واقعا🙏🏻💔

چه بی توقع مهربونی شما 😍😍🫂🫂🥺🥺 امیدوارم خدا به اندازه ی دل صاف و مهربونت بهت ببخشه🤲🤲🥰🥰😍😍 ...

سلام خانم خونه عزیزم خوبین خوشین سلامتین🥰 من برگشتم شمام بیاین😘😘😘

نه بابا یاسیمون خودش خانوم دکتره حواسش به این چیزا هست،مگه امیر علی سرش کلاه بزاره😆 ایشالا که سخت ...

نه بابا من دست و بالم بستس کار خاصی نمیتونم بکنم😂 فقط دارم تمام تلاشمو میکنم کلاه سرم نره🤧

این یه مورد زیاد خانم دکتر تاثیر گذار نیست  آقا دکتر مهمه بیشتر🤦‍♀️🤕 من اسفند تولدمه پارسال ...

وای یادته چقدر با پیامای فردین عر میزدیم😂 ما عر زدیم جانا داره فیض میبره الان🤧😂😂

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792