2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزدلم ان شاء الله که به زودی گره کارتون باز میشه توکل به خدا.. 🌹

ممنونم فدات شم❤️

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
ایشالا که مشکلتون حل بشه🙏

ممنونم عزیزم ❤️

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
انشالله مشکلتون حل بشه و زودی بیاین خبرای خوب بدین 🤲

منونم ازت دختر خوش قلب و مهربون❤️

@ستیا_سلین     سلین خوبی؟ از حبیب چه خبر؟ رفیقش؟ هنوز پیگیرن؟ خودت آرومتری؟

سلام عزیزم خوبم ،تو چطوری؟

حبیب که باز رفت از ایران و خبر خاصی ازش ندارم 

رفیقش چرا پیگیر هستش و زده تو کانال مخ زنی، رسپینا به دلم نمیشینه اما کاش از اول از این پسره خوشم میومد 

خودم الان سرگرم درس و کار هستم و سرم شلوغ شده 

و آره آروم تر هستم 

یجورایی دیگه یاد گرفتم در نبودش چجوری زندگی بکنم و هر چه جلوتر رفتم یه چیزایی فهمیدم که مطمئن تر شدم از اینکه ما بدرد هم نمیخوریم😐

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
@ستیا_سلین     سلین خوبی؟ از حبیب چه خبر؟ رفیقش؟ هنوز پیگیرن؟ خودت آرومتری؟

یعنی یاسی بارداره؟🤦‍♀️

یکم از اون حدسات رو بزن رسپینا 

کاش بیان یاسی و جانا از خودشون خبر بدن 

تا الان پیش نیومده بود واسه کسایی که ندیدمشون اینقدر نگران باشم 

من فکر نمیکنم بخاطره درس باشه نیومدنشون 

بالاخره منم درس دارم اما تایم آزادمم زیاده

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁

سلام عزیزای مهربونم 

یاس گل دوس داشتنی و شوهر گرامیشون

جانای دل داده و اسیر دل شده آقا محمد شادوماد به مثال فرهاد کوه کن احتمال میدم الان جانا آقامون آقامون کنه براش اونم دلش ضعف بره ،،

سلین جان رسپینا  تپش خانم خونه نیکی ماریا ناز 

مامان مهربون کربلایی زیارتتون قبول باشه

نوردخت کاربر۵۵۵۵ الی جان میرا

و همه کسایی که الان ذهنم یاری نمیکنه اسماشونو از خدا برا همتون صحت و سلامتی می‌خوام

خدا کنه هیچوقت گرد غم به دل هیچکدومتون نشینه

ایشالله دوتانوعروسمون برمیگردن

برا خوشبختی همتون یه صلوات فرستادم

درخواست دوستی ممنوع...

دوستای عزیز و مهربونم ❤️❤️❤️  قربون دل پاک و مهربونتون بشم شما همتون انقد خوبید که مطمئنم دعات ...

الهی که به زودی زود گره از مشکلتون باز بشه و دلتون آروم بگیره 🤲🤲🤲🤲

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

سلام عزیزای مهربونم  یاس گل دوس داشتنی و شوهر گرامیشون جانای دل داده و اسیر دل شده آقا محمد ش ...

چه بی توقع مهربونی شما 😍😍🫂🫂🥺🥺

امیدوارم خدا به اندازه ی دل صاف و مهربونت بهت ببخشه🤲🤲🥰🥰😍😍

مهربونیت به دل میشینه😍😍😍😍

الهی که همیشه در صحت و سلامت باشین🤲🤲🫂🫂

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

سلام عزیزم خوبم ،تو چطوری؟ حبیب که باز رفت از ایران و خبر خاصی ازش ندارم  رفیقش چرا پیگیر هست ...

قربونت❤️ خوبه که به مرور داری حکمت نرسیدن به عشقتو میفهمی، چقدم برو بیا داره از این حبیب شوهر درنمیاد😂

اگه اون پسره هم به دلت نمیشینه که واقعا زوری نمیشه کسی رو دوست داشت،به احساست اهمیت بده

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

یعنی یاسی بارداره؟🤦‍♀️ یکم از اون حدسات رو بزن رسپینا  کاش بیان یاسی و جانا از خودشون خبر بد ...

نه بابا یاسیمون خودش خانوم دکتره حواسش به این چیزا هست،مگه امیر علی سرش کلاه بزاره😆

ایشالا که سخت مشغول درس و تفریحه

بنظرم جانا هم قبل عید عروسی میخواد بگیره درگیر جهاز و کارای عروسیه چون میگفت فردین اصرار داره اسفند عروسی بگیرن

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

قربونت❤️ خوبه که به مرور داری حکمت نرسیدن به عشقتو میفهمی، چقدم برو بیا داره از این حبیب شوهر درنمیا ...

آره دیگه اجبار نیست که نشد  

اونم به عنوان یه انسان حق انتخاب داره 

اما نه رسپینا درکل آدم خوبیه این رفت و آمداش هم واسه اینکه فکر آینده اشه 

وگرنه هر کس جاش بود دست رو دست میزاشت و با پول باباش عشق میکرد

نه بابا یاسیمون خودش خانوم دکتره حواسش به این چیزا هست،مگه امیر علی سرش کلاه بزاره😆 ایشالا که سخت ...

این یه مورد زیاد خانم دکتر تاثیر گذار نیست 

آقا دکتر مهمه بیشتر🤦‍♀️🤕

من اسفند تولدمه پارسال که بخاطره پیامای فردین مثل خر عر زدم 

امیدوارم امسال جانا بیاد همون روز با خبر خوش عروسیش❤

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792