2821
2789
خیلی ماهی عزیزرفیقم خدارو شکر  آن شالله همیشه در صحت و سلامتی باشین و خداحفظش کنه عموزاده عزی ...

قربونت .سلامت باشید🌹

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  

خانومای عزیز  دوستان خوبم 🥰

امیدوارم حال دل همگی خوب باشه  به خاطر بودن کنارهمه شما حس خوبی گرفتم روزهایی که کنارهم بودیم واقعا ارزشمند بوده  و هست 

خانومای با شخصیت و فهمیده  رو کنارهم با اندیشه های متمایز نسبت به سطح جامعه  میدیدم  که برای  خودم از خیلی جهات باعث خیر بود  

برای تمام خوبی‌هاتون ممنونم و امیدوارم اگه باعث ناراحتی عزیزی شدم  مورد بخشش قرار بگیرم 

به حکم ادب از خدمت همه شما خداحافظی می کنم با آرزوی بهترینها برای همه 🌸🌸🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانومای عزیز  دوستان خوبم 🥰 امیدوارم حال دل همگی خوب باشه  به خاطر بودن کنارهمه  ...

سلام .آفرین .چه زیبا .موفق باشید🌹🌹

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
سلام عزیزم خوبین ؟؟ شما هم خیلی وقته نیستین💔💔 کاش از خودتون خبر بدین 🙏🙏❤❤

سلام به خانم خونه مهربون💛

ممنون از پیگیریتون🌹

شکر خدا خوبم امیدوارم ایام به کامتون باشه

غیبت یاسی و جانا خیلی طولانی شده امیدوارم هر جا هستن سالم و شاد باشن

میدونم که میاین به اینجا سر میزنین ولی از خودتون یه خبر بذارین💜

خانومای عزیز  دوستان خوبم 🥰 امیدوارم حال دل همگی خوب باشه  به خاطر بودن کنارهمه  ...

راستش هرچی فکر کردم که چی بنویسم کلمات از ذهنم فرار می‌کرد... زندگی پر از اومدنا و رفتناست.. اما خب.. مهم اینه زمان بودنمون بهترین خاطرات رو برای هم رقم بزنیم وقتی به گذشته نگاه می‌کنیم وجود دوستامون در قلبمون و ذهنمون به نیکی یاد بشه ... 

و بودن تو  و همچنین باقی دوستانمون پر از یاد نیک و حس خوبه.. بانو قلبا بای بای نمیکنم باهات 😅میگم به امید دیدار 👋🏻.. عزیزم هرجا هستی هرجا میری تنت سلامت و دلت پر از شادمانی باشه...در پناه خدا باشی ❤️🌷❤️

🌹🌹سلام روزتون مبارک🌹🌹

یاسی کاشکی اگه کلا قرار نیست بیای فقط یک پیام مختصر و کوتاه بدی واقعا نگرانت هستیم 

جانا سابقه داشت یهو بیخبر بره وخیلی شور نمیزدیم از غیبتش..ولی یاسی واقعا عجیبه بعید بود اینهمه غیبت. خدا کنه اتفاقی براش نیوفتاده باشه انشاالله هرجا هست سالم باشه

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792