2821
2789
یاس گل جان🌸💮اینجا فضای مجازیه بخاطر حرف بقیه خودتو ناراحت نکن... بقیه کاربرا هم کامنت کامل و جامع ...

جانا رفتم بعد قرنی تاپیک تو رو بخونم دیدم همه رو پاک کردی😶 چراا؟ میخوای بری؟؟🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بعد کلییی وقت رفتم ببینم چیشده چه خبره دیدم هیییچ تاپیکی نیست دیگه💔 خودش نگفته میاد یا نه؟

میاد بابا نگران نباش 

بیجا میکنه اینجارو ول کنه بره😂

کم حرصمون داده  حالا که به جای خوبش رسیده ول کنه بره 😶

من بعد کلییی وقت رفتم ببینم چیشده چه خبره دیدم هیییچ تاپیکی نیست دیگه💔 خودش نگفته میاد یا نه؟

فکر نکنم‌بره یه بار گفت از فامیلامون نی نی سایته برای همین داره تایپیکارو‌پاک می کنه 

انشالله که اونم زود میاد 

صبح من سرکلاس بودم یه شماره ناشناس بهم زنگ زد منم که گوشیم رو سایلنت بود خب جواب ندادم ولی دیدم داره زنگ میخوره بعد پیام داد سلام چطوری چه خبرا هروقت تونستی زنگ بزن رفتم دیدم تو تلگرام کیه پروفایلشو دیدم جاری دومیه😐😂 

یعنی چیکار داره هنوز زنگش نزدم میگم نکنه اشتباهی برا من پیام داده؟

یا خدا یاسی چیکارت داره بعد این همه وقت یادش افتاده بهت بزنگه چشمم آب نمیخوره این جاری حاشیه ای ند ...

نمیدونم به خدا استرس گرفتم الان اومدم سر کلاس ولی بعد این کلاسم دیگه مجبورم زنگ بزنم نمیشه که جواب ندم