2821
2789
فهمیدم یه عده از بچه ها که اینجا میان حرف میزنیم جای دیگه میگن ما شک داریم اصلا یاس گل حرفاش دروغ نب ...

یاس گل جان🌸💮اینجا فضای مجازیه بخاطر حرف بقیه خودتو ناراحت نکن...

بقیه کاربرا هم کامنت کامل و جامع ‌گذاشتن و نظراتشونو بیان کردن که خیلیم خوب و به جا بود خودتو ناراحت نکن🌸💮 ...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام به همه دوستای خوش قلبم 🤍💜

امیدوارم اول از همه حالتون خییییلی خوووب باشه 😍😍 

به شخصه خیلی خیلی خیلی زیاد دلتنگتون هستم 🥺🥺

ولی متاسفانه کار و برنامه هام خیلی فشرده هست و تمایل دارم مثل قبل بیام و کنار هم کلی صحبت کنیم ولی نمیتونم و اصلا وقتشو ندارم و فقط میتونم بیام و صحبتای شما عزیزان رو بخونم و لذت ببرم و لایک کنم . قبلا چه زمانی که خاموش میخوندم و چه زمانی که اومدم کنارتون ؛ مدام چک میکردم ولی باید سایت اومدن رو هم مثل بقیه کار ها مدیریت میکردم . 

اما روزی نیست که به یادتون نباشم 🥺🥺 

شکر خدا دو دوستای عزیزمون یاسی و جانا ؛ که سبب آشنایی ما و به وجود اومدن این اکیپ شدن ، از اول که با قسمتی از زندگیشوت کنار هم بودیم و در نهایت هر کدوم به عشق و ازدواج رسیدن 😍😍😍 منم مثل همه شما دلم میخواد بازم همین طوری کنار هم باشیم .  

بارها گفتم که چقدر تک تک شمارو دوست دارم و برام عزیز و قابل و احترم هستیم . 

شما تنها دوستای مجازی من هستین ولی احساسی که بهتون دارم کاملااااااا حقیقی 🤍💜

بچه ها اون دختری که گفته بودم  به رحمت خدا رفت😭😭😭😭😭 اگر میتونید برای آرامش روحش فاتحه و ...

تپش گلم ، من بعد از یه مدت کامنتارو اومدم خوندم 🥺

وقتی دیدم نوشتی که برای سلامتیش دعا کنیم ، دعا کردم ولی وقتی به این پیامت رسیدم ...

واقعا شکه شدم 🥺

خییلی ناراحت شدم عزیزم ، نمیدونم چی بگم 🥺

امیدوارم صبرتون بیشتر از این مصیبت باشه 🖤

سلام به همه دوستای خوش قلبم 🤍💜 امیدوارم اول از همه حالتون خییییلی خوووب باشه 😍😍  به شخصه ...

سلام به روی ماهت عزیزدلم😍😍💜💜🤍🤍

نیکی جان امیدوارم هر جا هستی و مشغول به هر کاری که باشی خوب و خوش باشی فدات شم🤲🤲🫂🫂

وقتی نیستی جات خیلی خالیه 🥲🥲🥺🥺

خیلی از بچه ها خیلی وقته نیستن💔💔تو ، نازگل، میرا، پریماه، لیموترش گوگولی، کاربر تیرانداز و آرامش ....

ان شاءالله همتون سلامت باشین 🤲🤲🫂🫂

خیلی مواظب خودت باش عزیزم🤗🤗💜💜🤍🤍

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

مهربون جوووووونم 🥺🥺🥺🥺🥺 💛💛💛💛💛💛 آخه عزیز دل من ، مرسیییییی که یادم کردین .  🥺🥺🥺💛 ...

عزیزدلمی 🫂🫂💜💜🤍🤍

هر چی آرزوی خوبه مال تو 🤲🤲🤗🤗🥰🥰

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

فهمیدم یه عده از بچه ها که اینجا میان حرف میزنیم جای دیگه میگن ما شک داریم اصلا یاس گل حرفاش دروغ نب ...

یاسی عزیز ، انقدر که همه قلبامون به هم نزدیکِ ، صحبتای دوستان ؛ حرفای منم هست 🤍💜

فقط میخوام بگم هممون یه جورایی نمیتونیم و نمیخوایم که از هم دل بکَنیم . 

انگار هر کدوم تکه هایی از یه پازل هستیم و باید کنار هم باشیم و هر کدوممون که نباشه ، هیچ کس نمیتونه جاشو پُر کنه . 

هممون دلمون میخواد بیایم و ساعت ها با هم چت کنیم ولی هر کدوممون یه جوری سرگرمیم .

ولی با این حال بازم سعی کنیم که بیایم 🤗 

تو هم برای من و بقیه دوستان ثابت شده ای و ما میدونیم که چه دختر خودمونی و مهربون هستی با یه قلب پاااااک 😍

سلام به همه دوستای خوش قلبم 🤍💜 امیدوارم اول از همه حالتون خییییلی خوووب باشه 😍😍  به شخصه ...

سلام نیکی جان انشالله که حالت خوب باشه موفق ‌‌خوشحال باشی 

🥰🥰🥰😘😘

سلام به روی ماهت عزیزدلم😍😍💜💜🤍🤍 نیکی جان امیدوارم هر جا هستی و مشغول به هر کاری که باشی خوب و ...

مرررسی از این همه محبت 💛💛💛💛💛

خدا خودش حافظ همتون باشه 🤗😍 

منم امیدوارم همه بچه ها حال و روزشون عااالی باشه 🤍💜 

تپش گلم ، من بعد از یه مدت کامنتارو اومدم خوندم 🥺 وقتی دیدم نوشتی که برای سلامتیش دعا کنیم ، دعا ک ...

خیلی ممنونم نیکی  عزیزم 

انشالله بهترینها  برای تو و همه بچهای این تاپیک 

بخدا از محبتای همتون شرمنده شدم 

علت اینکه اینجا مطرحش کردم فقط برای دعا کردن بود

اصلا نمیخواستم ناراحتون کنم

چون هیچ کاری نمیتونستم براش بکنم و تنها کار همین بود که به اطرافیانم بگم که براش دعا کنن

از همگی عذر میخوام اگه خاطرتون مکدر شد ❤

سلام عزیزم 😍

منم وقتی میام تو این تاپیک و پست ها رو میخونم خیلی حالم بهتر میشه

وقتی میبینم چقدر دلسوز و مهربون هستین حس میکنم همه ی ادما خوبن و آرامش میگیرم

مثل وقتی که مشکل داری و بی معرفتی دیدی و فکر میکنی همه ی دنیا بد شده🥲

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

حالا یاسی جان منتظر چی هستی 

همه ماها ک باهات بودیم اومدیم وگفتیم ک بهت باور داریم وتا حالا پشت سرت بدگویی نکردیم واینو مطمعن باش ماها ک از اول بودیم شک نداریم 

حالا خدایی حیفم میاد ولی رفتنتون قطعی شد تا ما هم بریم دیگه نیایم